Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2015 21:11 - ЗАЩО ВЯРВАМ В БЪЛГАРИТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://news.fashion.bg/article/11996/9/Zashto-viarvam-v-bulgarite

Защо вярвам в българите


Най-трудно е началото. Неоспорим факт за всичко, с което човек се занимава.Важното е, човек да вярва и да се стреми към една цел, която може и да изглежда трудна и непостижима, но си заслужава. За това е нужен много кураж, много саможертви, ако човек е сам. Има обаче един по-лесен път - когато много хора се обединят за постигането на една идея. Тогава целите се постигат по-лесно. Както в един екип - когато екипът е единен - постига много, ако всеки се кара за нещо и не вярва на останалите - всичко се проваля. Защо казвам всичко това?

Ще ви споделя нещо, което ме вдъхнови да напиша тази статия. Днес гледах един клип от Холандия. Предлагам го на вашето внимание под статията. Този клип ме накара да се чувствам горда, че съм българка и да вярвам, че това, с което се занимавам е правилно и постижимо. От известно време съм част от проекта Ричмарт Винтидж. Нашата цел е да популяризираме България по света.Много хора ни вярват и подкрепят, защото това е нашата родина, но може би не всеки осъзнава защо наистина е нужно всичко това. Може да го осъзнае само този, който се е сблъскал с предразсъдъците на повечето чужденци към нас, българите.

Много български фирми работят с чужди фирми, но повечето от тях работят с нас единствено, защото тук е по-евтино. България няма имиджа, който би трябвало да има. Ние сме в Европа, но те не ни приемат за равни. Това е основната цел на Richmart Vintage - да покажем на Европа и света, че българите заслужават да бъдат наравно с тях и да правят бизнес с тях. Това безспорно е много трудно и изглежда почти непостижимо. Аз също като всички съм изпитвала колебания, че това е възможно и че аз мога да променя нещо. Страхувала съм се и от критики, защото почти никой не вярва, че в днешно време има някой, който би направил нещо безкористно. Факт е обаче, че дори един малък жест може да промени много. Всеки от нас може да допринесе за някаква голяма цел по свой начин.


Вижте видеото и ще разберете какво имам предвид. В клипа става ясно, че Иван Стоянов-Бари се е срещнал с екипа на Ричмарт Винтидж в Холандия и е получил като подарък сако с българска шевица. Това, което мен лично ме трогна е, че той е направил видео клип за това и публично обещава да носи сакото с шевицата, когато ходи на работа в "EYE-Film" Amsterdam, без някой да е искал това от него.


Би било хубаво да подарим сака с шевица на всички достойни българи, за съжаление обаче това не е възможно. Не е и редно. Ние не търсим хора, които биха направили нещо само, ако някой първо направи нещо за тях. Ние искаме да обединим всички позитивни и вярващи хора, които се стремят да постигнат по-добър живот в България. Това е каузата на Ричмарт Винтидж.

Повечето от нас не вярват, че нещо зависи от тях. Аз обаче съм убедена, че нашето бъдеще зависи от всеки от нас.

Нека направим един експеримент. Нека всеки, който прочете тази статия, да я сподели със своите приятели във Facebook или в друга социална мрежа. Елате след една седмица да отчетем заедно резултата.

Аз вярвам, че ако всеки направи този малък жест, резултатът ще е зашеметяващ. Това трябва да ви накара да повярвате в силата на обединението. Защото един човек не може да постигне много, но заедно сме по-силни. А каузата е една - България и нашето бъдеще.



Тагове:   българи,   достойни,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705303
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031