Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 13:13 - 3 НАЧИНА ДА ИЗКАРАМЕ ПАРИ ОТ НАШИЯ БЛОГ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
0



 
http://ink.jabse.com/showtopic/12539/


3 начина да изкараме пари от нашия блог    от 19-10-2015 14:28  статия на деня imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage (8.2/10) 5
Една от водещите идеи на всеки един е да успее да увенчае усилията си с финансов резултат или по-точно казано – да ги монетизира. В ерата на интернет, съществуват множество възможности да изкарате средства през времето, което прекарвате сърфирайки. Много от тях изискват еднотипни действия като кликване върху реклами и т.н., но има някои, които носят със себе си истинска добавена стойност. Това, на което ще се спрем в този материал е как да изкараме пари от собствения си онлайн блог.
Или иначе казано – как да съчетаем полезното с приятното? Блогърството е приятно и градивно занимание, което лесно може да бъде превърнато в източник на средства. Как да стане това? Отговорът на този въпрос съдържа различни варианти, някои от които могат да бъдат:

1. Заемане на рекламни карета:

Този вариант за изкарване на средства е особено популярен. За осъществяването му обаче се изискват определени умения, а именно – да се изгради добър блог, в който да се споделя качествено и информативно съдържание, ангажиращо публиката и неговите читатели. Този процес не е лесен, но в случай, че сте решили да се захванете с него, то бъдете сигурни, че в края ще имате успех. 
Възловия момент при всеки един от вариантите да изкарате пари от своя блог е да успеете да го развие до степен, в която ежедневно се генерира висок трафик и се привлича качествена аудитория. В такъв случай можете да сте сигурни, че има доста компании, които биха ви платили, за да поставят своя банер или рекламно каре във вашия блог. Предимствата за тях са свързани с това, че получават ефективен маркетингов канал с достъп до качествена и ангажирана с темата аудитория. Ако вашият блог е посветен на спортните прогнози обаче, трудно би било да очаквате, че компания за автомобилни части би рекламирала при вас. Т.е. тук се изисква релевантност между предлагащия и търсещия поле за реклама.

2. Споделено партньорство с Google

Печалбата на средства може да става и с помощта на Google AdSense. Тук отново опираме до момента, в който от вас се изисква добър сайт/блог, генериращ висок трафик и ангажирана аудитория. Това не е изискване, поставено от Google, а по-скоро съвет за това как да оптимизрате приходите си и да генерирате по-добри резултати от тази гледна точка. Ангажираната аудитория би кликвала по-често върху предварително таргетираните реклами, които са разположени във вашия сайт, което веднага би се трансформирало в парични средства във вашата сметка. Бързо, лесно и ефективно.

3. Рекламни ревюта

Развий своя блог, изготвяй само качествено съдържание, привличай аудитория и се радвай на потребителски интерес. В практиката са познати много случаи, в които добри блогъри са наемани за изготвяне на представяне на даден продукт или услуга на установена компания, поради факта, че те се радват на широк потребителски интерес, имат изградено име и авторитет в уеб пространството. Ако успеете да се превърнете в такъв, то тогава законът, че името ще работи за вас би бил изцяло валиден!



Тагове:   от блога,   пари,   з начина,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13754794
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930