Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2015 21:31 - Пийте по 2 лъжици на гладно от тази лечебна смес и на петия ден ще останете смаяни от резултата!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 593 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://bradva.bg/bg/article/article-62124#.ViIKbX7hDIU

Пийте по 2 лъжици на гладно от тази лечебна смес и на петия ден ще останете смаяни от резултата!   Oct 17, 2015   imageimage image

Тази лечебна смес е една от най-силните и мощни – задължителна за всеки, който иска да бъде здрав!

Спрете хапчетата и изкуствените препарати, гарантиращи силен имунитет, борба с хипертонията, крепко здраве и какво ли още не. Основната цел на тези илачи по аптеките е печалба, а много от тях по-скоро вредят на здравето, отколкото да му помагат.

Ако държите да сте здрави обаче, препоръчваме ви една задължителна за всеки човек лечебна смес от само три съставки, която е идеална за употреба точно в този сезон. Пийте по 2 лъжици от нея на гладно всяка сутрин и още на петия ден няма да повярвате на резултатите.

Лечебна смес с едно от най-силните действия на света – доказано

Това е мощна лечебна смес за ударно засилване на имунитета, успешно бори хопертонията като моментално сваля високото кръвно налягане, облекчава много болките при артрит и е истински бич за лошия холестерол в кръвта.

Рецептата е съвсем простичка и се състои от чесън, оцет – ябълков и натурален мед. Вземете една чаша от ябълковия оцет, десет скилидки чесън и една чаша чист натурален мед.

Обелете чесъна, но поставете скилидките цели, без да ги режете или начуквате, в един съд, заедно с меда и ябълковия оцет. Най-добре е да използвате за целта добре затварящ се стъклен буркан. Съхранявайте лечебната смес в хладилника като преди първата консумация от нея е добре да са минали поне 2 часа, за да може съставките да се смесят напълно.

Приемайте от тази лечебна смес по 2 лъжици всяка сутрин, а след това оставете да мине поне половин час, преди да започнете да се храните. Тази процедура с приема на лечебната смес може да продължи месеци като само ще помогне на здравето ви. Първите резултати обаче се забелязват още на петия ден.

Тогава сами ще се уверите, че главоболието и слабостта ви – ако сте имали такива, са изчезнали, кръвното ви се е нормализирало, а лошият холестерол е намалял. И най-вече – обзалагаме се, че ще изкарате цяла зима, без да ви пипне вирус, а камо ли грип.

Източник: doctorbg.net




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13751224
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930