Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2015 22:51 - Адът има едно име. Ноември.
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове:
0



ПОЛЗВАЙТЕ ЛИНКА, МОЛЯ !

 http://www.memoriabg.com/2015/10/16/adut-ima-edno-ime-noemvri/
  - Меню - Начало България в анализи Геополитика Антропос Рибен буквар Блогър Талант     Адът има едно име. Ноември.

Избор на редактораСподелено от мрежата · 16/10/2015 · 12:22

   

image

Стойчо Керев

На 29 септември т.г. журналистът Стойчо Керев публикува в страницата на предаването си „Въпрос на гледна точка“ прогнозата си за развитието на т.нар. бежанска криза в Европа. Текстът набра голяма популярност в интернет.

След престрелката на 15 срещу 16 октомври на българо-турската граница, Керев е публикувал своята прогноза и в You Tubeна български и английски език със следното пояснение: „Това е предположение и вероятен сценарий за началото на конфликт в сърцето на Европа. Днес, 15.10.2015 г., на границата с Турция стана факт първият конфликт с въоръжени бойци, определяни от ЕС като „бежанци“.

Предоставяме материала без редакция и коментар.

Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действия на чужда територия.

Никой не си представяше самолета като бомба, но това стана факт през 2001 година. Тази война роди най-безжалостната тактическа атака на Ислямска държава.

Децата и жените се използват като жив щит за безпроблемното преминаване на обучени джихадистки бойци на европейска територия. Връщането на тези маси обратно не е опция. Всеки един от тях е получил сериозна сума, за да изпълни задачата. Ислямисткият проект за превземане на Европа е в ход.

Не напразно тази армия от жени, деца и радикални бойци не признава национални граници и суверенните права на живеещите в собствените си страни мирни граждани. Те окупират, вилнеят и безцеремонно използват думите – “деца, жени и права”. За пореден път Европа се оказа в капана на безумната политика на еврочиновниците. Слаби и жалки президенти и зависими политици изоставиха ценностите обявявани за икони на цивилизацията.

Сега накратко за развитието на ситуацията до края на годината.

До месец истинската бройка на бойците с деца и жени, проникнали в Европа, наричани погрешно мигранти и бежанци, ще достигне половин милион. Само Хърватска докладва за десетократно увеличаване на пристигащите “мигранти”. Разселването на армията мъже, жени и деца е целенасочено. То се направлява от внедрени във всяка група военизирани джихадисти с опит.

Лагерите са организирани на военен принцип и спазват стриктна дисциплина. Изследването на придвижването на групите (наричани от експерти в засекретени доклади – взводове до 15-20 човека и роти до 400 човека) демонстрира отличното спазване на тактиката, позната като “марш на скок”. Сборните пунктове са определяни в движение и масите се придвижват целенасочено по зададени маршрути. Те използват мобилните оператори като свои официални канали. На кадри, излъчвани в световните телевизионни медии, е видно кои са взводните и ротните командири.

Представете си картата и лъчите на ислямистката армия – Германия, Дания, Швеция, Норвегия, Франция – това са страните с най-големи природни ресурси. Разположените там бойци приближават 250 000 и нарастват. В подстъпите към тях – Хърватска, Унгария, Сърбия, Чехия, Словакия, Италия има вече разположени приблизително 100 000 войници и нарастват. В България се говори за около 15 000 бойци. Във Великобритания службите засичат над 3 000 радикализирани елементи според британската полиция, цитирана от авторитетния “Таймс”. Справка в интернет показва, че 500 бойци превземат сирийски град безпроблемно. Така обръчът около богатите на ресурси страни е затворен и подстъпите към тях са отрязани. Европейският войник не е обучен да воюва с толкова безжалостен враг, използващ без погнуса деца-камикадзета.

Командата за фронтова атака ще бъде подадена след инсцениран смъртен случай на “бежанец с дете” или “бежанка с дете”, убит по невнимание от полицай или военен. Това е План “А”.

План “В”. Случайно или след непредизвикани сблъсъци, които избухват всекидневно заради настъпващата зима с охраняващите “мигрантите” полиция и армия, е възможно да има смъртен случай. Мъже, жени и деца започват да отнемат оръжието на полицаи и войници.

Адът има едно име. Ноември.

*Видеото можете да видите тук.

Източник: Въпрос на гледна точка




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13740331
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930