Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2015 21:34 - Илиан Тодоров: Искрено съжалявам защитниците на САЩ и Запада!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 429 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
http://www.atakanadejda.com/index.php/11-news/255-2015-07-10-17-21-01


Имам няколко въпроса към евро-атлантиците в България. Към яростните защитници на т.н. ни партньори. За какво сте благодарни на Запада, какво е това мазохистично влечение и любов към САЩ? Заради планът Ран-Ът, който унищожи българската държава и икономика създавайки армия от безработни българи  и цунами от емигранти? Заради това, че държавата колабира благодарение именно на тях? Заради българите ровещи по кофите за боклук ли? Заради това, че ви третират като маймуни и не ви дават визи за САЩ, Канада, Австралия, където да им бъдете обслужващ персонал, слуги и роби?

Каква е тая пуста надпревара и борба да носиш питието на негъра в Щатите или Франция, да носиш таблата и да го обслужваш с усмивка на уста? Заради уникалната възможност да миеш задника на пенсионираната германка или гъркиня, за това ли си им благодарен? Да не би да си благодарен, за това че българките проституират по европейските магистрали? Или може би си благодарен, че береш ягоди в Европа, точно както робите африканци в САЩ са брали памук и фъстъци?

Каква е тая яростна защита към поробителя? Да не би да сте благодарни за това, че ни колонизираха и ни изсмукват ресурсите, че сме бедни именно благодарение на тях?  На кой си благодарен, на тоя, който те е окупирал с танкове и самолети, към тоя, който гледа на държавата в която си роден като на територия населявана от роби. Каква е тая шизофренична симпатия към този, който не те брои за човек, а за биологична единица? Към тоя, който е хвърлял бомби над дедите ти, избивал е сънародниците ти и невръстни български дечица, баба ти-дядо ти? Към тоя, който кръвожадно е откъснал плът от страната ти. На него ли благодариш, него ли възхваляваш? Този гад ли защитаваш? Каква е тая любов към вавилонската блудница Европа, донесла ти гей паради, разврат, погнуса, блуд и падение? Към тая мръсница Европа, която те държи на каишка в задния си двор, към тая Европа разглеждаща те като „под-човек“, откъсналата те от духовността. Каква е тая болна привързаност към Англия, към тия англосаксонски псета, от които все зло и скръб си видял? Що за мазохизъм е да защитаваш тези паразити, които са те поробили? Що за мерзост е да одобряваш действията на тези, които сеят смърт по цялото земно кълбо единствено в името на собствения си просперитет? Що за глупост е да симпатизираш на тези, които жънат единствено бедност по света, вместо да ги презираш?

И къде ти е достойнството, честта, гордостта или си ги загубил безвъзвратно? Разменил си ги за пари? И заради финикийските знаци ще се изплюеш на всичко в живота си? Продай си ако искаш тогава и децата, жената, органите и душата. Ще получиш за тях тоалетна хартия наречена пари! А с тези пари можеш да смениш и промениш почти всичко в живота си –  прическата си, дрехите си, телефона си, колата си, апартамента си, съпругата си, да кръстиш детето си Джон някъде на запад, да промениш мястото си на пребиваване и дори гражданството си. Но никога не можеш да смениш своята народност и корен! А дървото без корен, просто умира! И ако си готов да размениш духовността си срещу материализма, то жалко за теб, но поне не бъди благодарен на този, в чиито очи си нищо повече от роб!

вестник Атака




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13750659
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930