Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2015 23:30 - Лекарството за рак, открито още през 1923 г. от немски учен – скрито от хората
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 996 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://ejednevnik.info/?p=32948&oid=2157466


Oсновната причина за рак е открита още през 1923 г., но много малко хора знаят за това, защото тази истина е скрита от фармацевтичните индустрии, пише „За жената“.

През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак.

Д-р Ото Варбург е открил, че ракът е резултат от антифизиологични сили и антифизиологичен начин на живот.

С антифизиологичен начин на хранене и липсата на физическа активност тялото създава кисела среда.

Клетъчната киселинност е причина за изхвърляне на кислорода.

Липсата на кислород в клетките създава кисела среда. Д-р Варбург заяви: Отпадането на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са двете страни на един и същи медал: ако някой има едното има и другото. Реалната кисела среда е среда без кислород.

 

Всички нормални клетки се нуждаят от кислород, но туморните могат да живеят и без него.Туморните тъкани са кисели, докато здравите тъкани са алкални. В своето произведение “ Метаболизмът на тумора “ Ото Варбург казва, че всички ракови форми се характеризират с две основни условия: кръвна киселинност и хипоксия.

Ученият открил и че туморните клетки са анаеробни (не приемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород. Туморните клетки могат да издържат само с глюкоза и в среда без кислород.

 

Здравите клетки, без 35% кислород могат да се трансформират в клетки с рак само за два дни. 

Всички нормални клетки имат нужда от кислород, но клетките с тумор могат да живеят без кислород. Това е характерно правило, обобщава д-р Варбург.

Според него, ракът не е нищо друго, освен защитен механизъм, който имат някои телесни клетки, които са оцелели в кисела среда без присъствието на кислород.

ВАЖНО: Храната в зависимост от протеините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, гарантира и създава условия на киселинност или алкалност в организма. С други думи … всичко зависи от това, което ядете.

Кисели състояния, които се измерват с PH чиито стойности преминават от 0-14, където 7 е неутрална зона. От 0-7 е кисела среда, а от 7 до 14 алкална.

Важно е да се знае как киселината или алкална храна се отразяват на здравето, тъй като клетките, за да функционират успешно би трябвало да се намират в PH зоната малко над 7.

Здрав човек има PH в кръвта между 7,4 и 7,45.

Ако PH стойностите при някого са под 7, този човек изпада в кома.

Храна, която увеличава киселинността на организма:

Рaфинираната захар и всички нейни производни продукти от животински произход (мляко и сирене), сол, рaфинирано брашно и всички негови производни (тестени изделия, торти, бисквити), хляб, маргарин, кофеин (кафе, черен чай, шоколад), алкохол, цигари, всякаква варена храна (храносмилането унищожава кислорода и повишава киселинността на храната), всичката индустриално преработена храна в консерви, която съдържа консерванти, изкуствени оцветители, аромати, стабилизатори и други.

Храна, която алкализира организма:

 

Всички сурови зеленчуци. Суровите зеленчуци произвеждат кислород за разлика от термично обработените плодове. Плодовете произвеждат много кислород.

 

Водата е важна за производството на кислород. Хроничното напрежение е много важно и е причина за по-голямата част от всички дегенеративни заболявания.

 

Движението дава кислород на цялото тяло. Заседналият начин на живот унищожава здравето. За здравословен начин на живот е подходящо храната да е 60% алкална. Трябва да се избягват продукти, които са предимно кисели, като газираните промишлени напитки, рафинирана захар, както и всички подсладители.

Няма злоупотребявайте със солта, използвайте колкото е възможно по-малко.

За болни хора е идеалното 80% от храната да е алкална и да се избягват всички вредни продукти.

При заболяване от рак, съветът е алкализиране на тялото, колкото е възможно повече

Химиотерапията не лекува рака, напротив увеличава киселинността на организма.

 

Химиотерапията увеличава киселинността на организма до такава степен, че трябва да започне да харчи резервите на кислород и да неутрализира киселинността жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, ноктите и косата.

Поради тази причина на пациенти, които са подложени на химиотерапия им пада косата, установил д-р Варбург.

Д-р Джордж Криле от Кливиленд, ед




Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Болестите се дължат на
30.07.2015 05:39
човешкия геном, а не на начина на хранене.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706284
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031