Постинг
24.05.2015 20:50 -
Най-вкусните и бързи сиренки
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 24.05.2015 21:00
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 24.05.2015 21:00
ВИЖТЕ ГИ НА СНИМКИТЕ, КАТО ПОЛЗВАТЕ ЛИНКА:
http://www.vkusnoteka.bg/2015/05/blog-post_22.html
Най-вкусните и бързи сиренки Това със сигурност са най-бързите и вкусни сиренки, които ще опитате. Хрупкави отвън и мекички отвътре, водят до пристрастяване. :) Приготвят се общо за 30 минути, заедно с печенето, а децата се влюбиха в тях, защото са наистина неустоими, особено леко топлички. Благодаря на Веселина Куртян за споделената рецепта. Продукти:
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
1 яйце
1/3 ч.ч. олио
1 ч.л. сол
250 г краве сирене
3 ч.ч. брашно
1 ч.л. бакпулвер
Загрейте фурната на 230 градуса. В купа сложете киселото мляко и угасете содата в него. Добавете яйцето, олиото, солта и натрошеното сирене. Накрая сложете и пресятото брашно с бакпулвер. Омесете тесто. Тестото е леко лепкаво. Ако е необходимо добавете 1-2 с.л. брашно, но не повече. Покрийте тава с хартия за печене. С ръце откъснете малко от тестото и оформете сиренките в неправилна форма, като леко ги прищипвате с ръце. Изпечете сиренките 15 минути, докато добият златист загар. Охладете ги.
Да ви е сладко!
http://www.vkusnoteka.bg/2015/05/blog-post_22.html
Най-вкусните и бързи сиренки Това със сигурност са най-бързите и вкусни сиренки, които ще опитате. Хрупкави отвън и мекички отвътре, водят до пристрастяване. :) Приготвят се общо за 30 минути, заедно с печенето, а децата се влюбиха в тях, защото са наистина неустоими, особено леко топлички. Благодаря на Веселина Куртян за споделената рецепта. Продукти:
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода
1 яйце
1/3 ч.ч. олио
1 ч.л. сол
250 г краве сирене
3 ч.ч. брашно
1 ч.л. бакпулвер
Загрейте фурната на 230 градуса. В купа сложете киселото мляко и угасете содата в него. Добавете яйцето, олиото, солта и натрошеното сирене. Накрая сложете и пресятото брашно с бакпулвер. Омесете тесто. Тестото е леко лепкаво. Ако е необходимо добавете 1-2 с.л. брашно, но не повече. Покрийте тава с хартия за печене. С ръце откъснете малко от тестото и оформете сиренките в неправилна форма, като леко ги прищипвате с ръце. Изпечете сиренките 15 минути, докато добият златист загар. Охладете ги.
Да ви е сладко!
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.