Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2015 22:57 - ПИСАНО Е, ЧЕ ПРОРОЧЕСТВА, КОИТО СЕ СБЪДВАТ, СА ОТ БОГА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://slivenlife.wordpress.com/2015/04/17/%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%BD%D0%B0-44-%D0%B3-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B8/

Мъж на 44 г. ще спаси България, Турция ще ни отнеме територия slivenlife / 17/04/2015 Неизвестните предсказанията на новозагорската ясновидка Слава Севрюкова

imageВ първата половина на 21-ви век 44-годишен българин ще стане министър-председател и ще поведе страната ни към възход. Това е прозрение на новозагорската пророчица Слава Севрюкова, изречено в началото на 80-те години. Ясновидката обаче уточнява, че преди това България ще изживее тежка национална катастрофа – част от територията на страната ни ще бъде присъединена по мирен път към Турция. Едва тогава българите ще се вдигнат като един и ще накажат самозабравилите се политици. Много от управлявалите страната ще влязат в затвора, разправата с националните предатели ще е жестока, но справедлива. Териториалната загуба ще се случи напълно неочаквано – по времето, когато България е вече част от Европейския съюз. Нашите партньори от Брюксел ще бъдат стъписани и няма да са в състояние да реагират адекватно.

Това предсказание виси като „дамоклиев меч” над страната ни вече близо 3 десетилетия. Ясновидката Слава Севрюкова напуска този свят в началото на 90-те години.

Тя е почти неизвестна за широката публика

Обяснението е просто: тя не се занимава с „битово ясновидство” и не приема тълпи от почитатели в малката си къщичка. Уменията й са използвани широко за целите на науката. С пророчицата близо 3 десетилетия работи българският физик доцент Иво Лозенски. Двамата изумяват научните среди по света с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силицевия кристал. Това се случва 3 години преди американски учени да усъвършенстват т.нар. „тунелен електронен микроскоп” и да опишат точно строежа на кристалната решетка. Заключенията им съвпадат удивително с казаното от Слава Севрюкова. Пророчицата има рядката способност „да вижда” устройството на атомите.

Ясновидските способности на Слава Севрюкова са използвани и от българските тайни служби при разкриването на терористичната група, организирала кървавите атентати по време на Възродителния процес.

За нея писателят Христо Нанев твърди: „Тя виждаше сриването на комунизма много преди да се случи и – за това също са съхранени нейни предсказания в дневници на нейни близки, които имах шанса да прочета. Някои неща аз съм ги записал на касетофон, други – от нейни близки. Аз съм интервюирал над 200 души, които са били до нея и са си водили записки, документирани от онова време. Тя видя как комунизмът ще се срути за кратко време без кръв. И тогава, още през 1970-та година, предсказва появата на Горбачов: „..тази ужасна съветска страна дето затри милиони свои чеда в Сибир изведнъж ще рухне – тогава, когато начело, виждам, ще застане един мъж с белег на главата.”…

Предсказанията, които се сбъднаха

Досега нито едно от известните предсказания на Слава Севрюкова не се е оказало погрешно. Ясновидката предрича с математическа точност края на комунистическата тоталитарна система. Нейни близки твърдят, че в края на 70-те години е „видяла” и кървавия атентат срещу кулите-близнаци в Ню Йорк – описала е вдъхновителя на пъкленото дело, Осама бин Ладен; Във всеобщата еуфория след падането на Берлинската стена, леля Слава изрича тежки думи за бъдещето на България: „Тогава, през 1990 година мислехме, че след комунизма ни очаква бърз просперитет и демокрация от западен тип. Колко сме се заблуждавали… Слава Севрюкова тогава ни предупреди, че идват тежки времена и преходът ще е дълъг и мъчителен…”, спомня си Христо Нанев, и уточнява: „Слава Севрюкова каза, че след промяната ще има срив. Казваше, че една голяма част от страната ще се обезлюди, много ще я напуснат. Думите й бяха „всеки ще се почувства като едно куче, което е отвързано от веригата”, тоест хората ще станат непредсказуеми.”.

Доста преди срива на комунизма „леля Слава” била посетена от руски учени-изследователи. Тя изумява гостите си с твърдение, което се оказва дълбоко пазена държавна тайна в Съветския съюз: „Когато през 1961 година се изстрелва Гагарин, при нея идват няколко професори и един академик, за да я разпитват за бъдещето на съветската космонавтика. Слава контактуваше директно с тях, на руски език, тъй като мъжът й бе руски белогвардеец и тя владееше добре този език, нямаше нужда от преводач, а това даваше възможност за много дискретни и директни контакти. Тогава на тази среща тя удивена казва: „Ама вие изстреляхте Гагарин, но той не ви е първият космонавт”. Те мълчат. Тя казва „Виждам преди него поне десет сте изстреляли. Ама защо не ги оповестихте?” И тогава един от тях казва: „Да, товарищ Севрюкова, но для етого не говорить”.

Пет години след смъртта на Слава Севрюкова, Христо Нанев случайно попада на публикация в италианското списание „Кориере дела сера”, в която била представена подробна информация за съветските космически катастрофи: „Беше през 1995 или 96 година…. Бях изумен от написаното. Авторът на статията твърдеше, че десет космонавти преди Гагарин са загинали и изброяваше имената им. 11-тият космонавт, Пьотр Илюшин, го изстрелват успешно в космоса, един месец преди Гагарин. Илюшин прави обиколка на света, но по погрешка не успява да се приземи в Съветския съюз, а пада в Китай. Там го арестуват като съветски шпионин и затова не се дава гласност за първия успешен полет на човек в открития косвос. И след един месец изстрелват Гагарин. Така че, Гагарин е 12-тият космонавт от всички изстреляни. Това беше удивително като информация, защото съвпадаше с казаното четвърт век преди това от Слава Севрюкова.”

Новозагорската ясновидка, която получава титлата „професор” в няколко престижни световни университета заради умението си „да вижда” структурата на атома, се оказва, че е била често посещавана от съветски специалисти в сферата на космонавтиката. Христо Нанев не изключва възможността до услугите на Слава Севрюкова да е прибягвало и могъщото КГБ, но е категоричен, че българската пророчица не е навредила на никого: „С нея работеха най-вече руснаците. Аз нямам информация дали е имала връзки с КГБ, но по онова време съветските тайни служби контролираха всичко. Със сигурност обаче мога да кажа, че Слава Севрюкова беше много дискретна, много фин човек, за да си позволи да топи някого. Никога не го е правила, но властимащите са я ползвали. Ползвали са я предимно в космическите полети, при аварии на космически кораби. Например, след изстрелването на тримата космонавти – Комаров, Волков и Пацаев, се случва нещастен инцидент. След приземяването на капсулата им, тримата са открити мъртви. Били задушени. Тогава при „леля Слава” идват съветски „другари”, за се допитат до нея каква е причината за неуспешното приземяване. И тогава тя им казва, че вижда как корабът бил разхерметизиран от мощен лазeрен лъч, задействан от територията на САЩ. Това се случва във времето на Студената война. Но тази информация никога не е официално огласена по разбираеми причини…, уточнява Христо Нанев. Официалната версия за неуспешното приземяване на Комаров, Волков и Пацаев е разхерметизиране на въздушния филтър.

Какво ни очаква след 2015 година

Слава Севрюкова рядко назовава с точност времето, когато нейните предсказания ще се сбъднат. Но част от тях са вече факт. Добрата новина за всички българи е, че в близките няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет. Страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордост да се наричаш „българин”. Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно. Според Слава Севрюкова, едва в началото на 21-ви век България ще се оттърси от тежката си карма, която я преследва вече близо хилядолетие. Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. България обаче няма никога да изчезне, за разлика от много други нации, които няма да издържат изпитанията през новото хилядолетие.

Национална катастрофа в началото на 21-ви век?!

„Слава Севрюкова не обичаше някой да преиначава думите й. Тя знаеше, че е опасно да се говори за бъдещето, но същевременно беше убедена, че ако българите се осъзнаят, имат шанс да променят предначертаните събития”, казва Христо Нанев.

„Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години …. то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя изследователят Христо Нанев.

По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва „когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима.

Възходът на българската държава през третото хилядолетие

Апокалиптичното пророчество на „леля Слава” е допълнено от предсказанието, че „след като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид”. След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки”. Христо Нанев допълва: „И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация. Когато леля Слава е питана кога това ще се случи, тя е казвала: „…някъде след 2017-18 година”..”

Пророчицата съветва всички българи в чужбина да се приберат в страната до 2028-2034 година. Тогава планетата ще бъде подложена на невиждани катаклизми. Много държави ще изчезнат, но България ще остане. Слава Севрюкова „вижда” промени в земната кора и природни бедствия. Успокояващото е, че страната ни ще бъде сравнително слабо засегната от тях. Ясновидката обаче е категорична: „Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това, и да искат, ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем…”

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет. Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството гениални прозрения. Със спокойствието и красотата си, държавата ни много ще наподобява Швейцария, но никога няма да се превърне в „икономически тигър”.

Бойко не е спасителят на България

„Думите на леля Слава за спасителя на България са от 80-те години и буквално са: „…виждам го като момченце на осем-десет години и той ще играе много важна роля в управлението на страната”. Ясно е, че това няма как да е Бойко Борисов. Сега би трябвало да е около 40 годишен, а Бойко е прехвърлил 55. Тази силна фигура на мъж, за която тя говори, ще изиграе важна обединяваща роля … За съжаление, леля Слава вижда появата на този велик държавник малко след отцепването на югоизточната част на страната. Не знам кое какво е, но до момента няма нито един осъден. Това са много съдбовни събития и трябва да се внимава”., твърди Христо Нанев.

About these ads  



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13712822
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031