Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2015 19:17 - Проф. Георги Василев: Петко Сертов участва в експерименти с хора
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://www.budnaera.com/201502/15042940.html

Проф. Георги Василев: Петко Сертов участва в експерименти с хора

С различни честоти се поразяват сърцето, вътрешните органи, предизвикват инфаркт, инсулт, диабет и пр.

image
Проф. Георги Василев

 

Георги Василев е учен с международна известност, автор на научни открития; доказва преноса на богомилски образи и български апокрифи в средновековната култура на Англия - досега неизследван факт; доказва идейна връзка между богомилството и протестантството; изследва неизвестен вариант на „Тайната книга” на богомилите, намиращ се в отдела за ръкописи на френската Национална библиотека. Автор е на сайта www.bogomilism.eu, който е най-добрият сайт в Интернет, посветен на богомилството. Изследванията му са получили положителни рецензии и отзиви от учени в САЩ, Англия, Франция и Италия. Репортер на „ШОУ” разговаря с проф. Василев по темата за електромагнитните лъчения, които според мнозина ни разболяват. Самият учен твърди, че е жертва на същото! 



- Професор Василев, вие като лично потърпевш постоянно алармирате обществото за пагубните последствия от електромагнитните лъчения, както от специални генератори, какъвто казвате, че е разположен в блок 260 в квартал „Гоце Делчев”, непосредствено срещу блок 252, където живеете, така и от джиесем операторите, разположили на покривни пространства своите съоръжения...
- Аз непрекъснато се обръщам към медиите, пиша писма до най-високите инстанции в държавата. Но тези инстанции се измъкват с думите “това не е наша работа”. Фактът не се отрича, но се казва „не се заемаме с този случай, не е в нашите компетенции”... 

- Иска ли някой да ви изкара ненормален?
- Не и няма как!

Аз си служа с факти и документи

Трябва да се знае, че наднорменото електромагнитно лъчение предизвиква разрушение на структурата на клетките. Също и сгъстяване на кръвта, което създава тромби и опасните последици от тромбите. С различни честоти се поразяват сърцето, вътрешните органи. В крайна сметка се предизвикват инфаркт, инсулт, диабет, диабетичен шок, левкемия и коварното е, че неинформираният в тази област човек, дори лекар, ги приема за естествено заболяване. 

Ще споделя с вас свое усещане от наднорменото електромагнитно лъчение – получавам силни болки в гърба и в сърцето. Да добавя, че ниските честоти не могат да се спрат с никакъв защитен екран.

Писах до президента Росен Плевнелиев. Отговориха ми стандартното - че проблемите около ДАНС – службата, която би трябвало да следи такъв тип престъпност, са извън проблемите на президентската институция. А Росен Плевнелиев е председател на Съвета за национална сигурност! Нима въпросът за нова, опасна, модернизирана престъпност, разпространена в цялата страна, е извън обсега на дейността на Съвета за национална сигурност?!...

- Е, няма ли инстанция, която да се заеме със случая? 
- Единствено помощ нашата група потърпевши сме получили от Десислава Атанасова и Антония Първанова. За съжаление техният глас се оказа слаб пред тази задкулисна сила, в която очевидно е намесена и ДАНС. 

Ще разкажа следния случай от 2011 година. Тогавашният зам.-председател на ДАНС Иван Драшков, по молба на наш евродепутат, нареди да се извърши измерване в моето жилище. На 19 август 2011 г. пристигнаха два екипа – единият измерваше отвън, а другият - отвътре в апартамента. Използваше се най-модерна апаратура. Екипите бяха ръководени от служителите Андонов и Лечев. Още по време на измерването уредите отчетоха много високи стойности в различните честоти. Дори един от служителите попита тук дали няма радиостанция или телевизионна станция, че е толкова мощно излъчването. Оттогава, колкото пъти съм искал писмено от ръководството на ДАНС да получа резултатите от това измерване, 

винаги ми е отказвано

Последният отказ бе миналата година от 2 юни 2014 г. с номер ПН-2294. Писмото е подписано от тогавашния председател Владимир Писанчев – съобщава ми се, че апаратурата не била сертифицирана. Така бе намерен предлог да не получа изследванията. Апаратурата беше съвсем модерна и защо ще я пращат да измерва, ако не е сертифицирана?! Но дори да не е била сертифицирана, те са задължени да ми дадат резултатите, със забележка, че те са получени с несертифицирана апаратура. 

Тук има една подробност: Сертифицираните резултати се приемат в съда, докато другите не се приемат. Те могат да се представят единствено като информация за лично ползване, но не като съдебен аргумент. Така че на мен дори това право на информация за лично ползване ми бе отказано. А това е нарушение на закона за достъп до информация, още повече че се отнася до моето лично жилище! Тук има нарушение на конституционните ми права.

На 13 септември 2010 година имах среща с Румяна Бъчварова, която тогава беше началник на политическия кабинет на Бойко Борисов. Отидох при нея, отидох като при колега-социолог. Изложих й проблема, тя прояви пълно съчувствие и каза, че ще го внесе при Бойко Борисов.

Обаче, когато й се обадих след 2 дни, тя започна да се крие от мен и затова бих искал да й отправя такъв апел: 

“Уважаема доцент Бъчварова, като социолог много или малко вие сте представител на хуманното познание. Но тази хуманна насоченост би следвало да се вижда и във вашето поведение. В момента сте заместник министър-председател и министър на вътрешните работи. Тоест имате изключителни административни и властови възможности и можете да спрете това страшно престъпление, тази смъртоносна конспирация срещу хора от българското общество!

Помним вашия баща Генчо Бъчваров, известен журналист, който публикуваше и сам пишеше остри статии по комунистическо време в защита на обикновения човек, даже в един момент беше анатемосан от върхушката. Защо не последвате неговата ангажираност към съдбите на хората?"


- Защо никой не взима под внимание вашите апели и не обръща внимание на такъв сериозен проблем, свързан със здравето на хората?
- Явно съм засегнал нечии парични интереси. Защото само където има много пари, нещата се потулват, прикриват, остават задкулисни.
Каквото съм разкрил е поради неволя, а не защото съм разследващ журналист:

Тази апаратура е поставена в нова сграда на бл. 260, вх. В, около 2008 година, с договор с германската фирма „Райнхард”. Целта на апаратурата е, цитирам: 

“поразяване на живи цели чрез електромагнитно лъчение” 


Тук една върхушка в контролния орган, който трябва да ги спре, явно получава от фирмата луди пари... На българското население се гледа като на резерват, в който може да се действа безконтролно. 

- Какво ви кара да мислите така?
- Хора от ДАНС съм видял лично да участват в тази дейност! По време на управлението на Петко Сертов даже имах един малък инцидент с него, когато беше пристигнал в този блок. Той имаше лошия навик да паркира своята кола върху тротоара пред нашия блок, който е отсреща. Така заграждаше пътя на съседите да си влязат. Аз направих колчета и ги набих така, че оставаше един коридор от метър и половина като пътека за съседите. Той дойде точно когато правех това. Вдигна мобилния си телефон и след малко се появиха двама юнаци, единият от тях мина и подритна чука, с който работех, но не ми направиха нищо повече, защото видяха, че защитавам тротоарна площ.

Друг, когото съм виждал от ДАНС да влиза в злополучния блок 260, вх. В, е Цветлин Йовчев който дойде с един грамаден черен автомобил. Шофьорът му като видя, че ги наблюдавам през прозореца, пусна чалга на пълен високоговорител в един часа през нощта. Доказателство за господство! 

По мое наблюдение има три вида престъпна дейност, която се извършва в България. Първият е държавен тероризъм от типа, упражняван от ръководството на ДАНС, за който говорих досега. Вторият е когато подобни експерименти за други фирми – например за австрийска фирма, се разрешават, щом някои лица могат добре да се облажат. Здравето, животът на хората, нямат значение.

- Има ли и други такива случаи като вашия?
- Има, разбира се! При моя приятел Спартак Арнаудов в квартал „Лозенец”. Там дейността е организирана от бивши генерали и военни.

Друг случай, особено тежък, е с Павлина Василева от Враца. Там човек от висшите етажи с власт преследва тази жена от личен интерес. Днес жилището й е същински бункер, тъй като тя е взела защитни мерки с различни изолационни материали. Павлина Василева направи подписка с 2000 подписа срещу използването на психотронни оръжия и чрез Николай Колев-Босия тази подписка беше внесена в Народното събрание. И стана така, че... бе загубена! Цялата подписка! Без коментар!...

По неволя станах нещо като омбудсман по тези въпроси. Десетки хора ме търсят и разказват своите случаи. Обсъждаме възможности за защита.

Например с Иванка Миланова, която създаде филиал на немска защитна организация, сме обсъждали възможностите за противодействие.

- Вие успяхте ли да влезете в апартамента от блок 260, вх. В? 
- От прокуратурата ми пратиха покана да отида в жилището на уж предишния собственик, за да ми покажат, че там няма никаква такава честотна апаратура. Да, в апартамента нямаше, но в банята не можехме да влезем, защото “там госпожа Г. се къпела”. Е, какво проверка е това?! Принципно генераторът е подвижен и при необходимост може да го извадят от помещението и да го пренесат в друго. 

Тук ще добавя и допирната линия между този вид тероризъм, поръчан от чужди фирми и осъществяван на наша територия, и прекомерните излъчвания от джиесем операторите. И в двата случая обикновените граждани са мишена и жертва. Пожертвани в името на едрите печалби на скрити върхушки! 

Едно интервю на Савка ЧОЛАКОВАblitz.bg

Четете още на: http://www.budnaera.com/201502/15042940.html#ixzz3WS5l2PKh 
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия 


Тагове:   опити с хора,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710457
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031