Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2015 19:13 - До дни ще бъде обявено оттеглянето на премиера. Вероятно Сергей Собиянин поема поста министър-председател
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 409 Коментари: 0 Гласове:
1



 http://no-comment.bg/face-of-war/puch-v-rusiia-medvedev-napravil-opit-za-prevrat-sreshtu-putin.5113   До дни ще бъде обявено оттеглянето на премиера. Вероятно Сергей Собиянин поема поста министър-председател

Руският министър-председател Дмитрий Медведев е направил опит да свали от власт президента Владимир Путин, твърдят източници, позоваващи се на свои хора в руските дипломатически кръгове.

Премиерът е подозиран в тесни връзки със западни центрове на власта , които са били осъществени във времената, когато беше президент на Русия, за да пази мястото на Путин, научи No comment..

Западняците вярвали, че той е либерално настроен.Напоследък дори смятали, че  може да заеме мястото на Борис Немцов като единствена алтернатива на Путин. Възможно е обаче да се касае за активно мероприятие срещу Медведев, което е напълно в стила на бившето КГБ,сега ФСБ, както и на самия Путин,негов бивш шеф.

Президентът осуетил преврата.

Така твърдят източниците. До дни ще бъде обявено оттеглянето на Медведев, както и че Сергей Собиянин поема поста на министър-председател.image

 

Той е кмет на Москва, много близък на президента.

Путин е неутрализиран от тайните служби, заяви преди дни председателят на Ислямския комитет на Русия Гейдар Джемал.Явно е имал някаква информация, но нещата са се развили неочаквано.

"Путин е жив, но е под контрола на силоваците, които осъществяват държавен преврат начело с бившия шеф на ФСБ и настоящ съветник по националната сигурност Николай Патрушев", заяви Джемал който е и политолог, пред грузинския тв канал "Рустави-2". Той твърдеше, че срещата в Санкт Петербург с президента на Киргизстан била за печелене на време.

Още тогава Джавал обяви, че в Кремъл щял да бъде сложен премиерът Дмитрий Медведев, който ще

даде заден ход за Източна Украйна.

Но пък ще отклони вниманието с нова война в Кавказ, докато Путин щял да сподели съдбата на Милошевич, Саддам и Кадафи. "Властта е опасно нещо, в Русия след Петър I от естествена смърт са сполетени само Брежнев и Черненко", каза Джемал.

Е, не се е получило.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13770381
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930