Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 22:10 - Неизвестно знамение на Петър Дънов: Големият сняг вещае война за България
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1224 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

Кокичето на мира няма да види слънцето от голямата сянка на Третата световна, пророкувал Учителя

Страховито предсказание за Трета световна война след големия сняг и пълното слънчево затъмнение на 20 март излезе на бял свят. Дъновисти разкриха пред „Ретро” и ПИК, че приживе Петър Дънов е пророкувал въоръжен сблъсък между народите, а космическите и метеорологичните обстоятелства  досущ напомняли днешните.

„От големия сняг ще излезе кокичето на мира, ала то не ще види слънцето от голямата сянка на войната“, пророкувал през 30-те години на миналия век Дънов.

Основателят на Бялото братство видял картини, които удивително напомнят сегашната ситуация, алармира посветеният дъновист Иван Мицов. Той даде за пример струпването на войски от страна на НАТО и САЩ срещу Русия. Точно на 20 март пък предстои рядко слънчево затъмнение. Мицов твърди, че по символичен начин то е закодирано в самото  предсказание. „Голямата сянка“  от пророчеството според него трябвало да се тълкува, че слънцето, като символ на мира, ще се скрие точно преди избухването на войната.

„Тези думи на Учителя се предават от поколение на поколение в моя род. Много съм мислил върху тяхното значение, но като гледам събитията около нас смятам, че сбъдването на предсказанието е много близо. Още повече, че Дънов почти винаги е говорил за бъдещето на българския и руския народ като едно цяло“, отбеляза Иван Мицов.

Неговият род се преселва в София по времето, когато там идва и Дънов. Прадядото на Мицов често попадал вечер в компанията на „белодрешковците“ на улица Опълченска. В някои моменти техният патрон изпадал в странни състояния и казвал невероятни неща, които на околните звучали много фантастично.

Друг информатор на име Георги Добрев свидетелства как веднъж Учителя предупредил, че Втората световна война нямало да бъде последната. „Няма да се опомнят от тази война, ще започне още по-страшна, а България ще пролее кръв“, предупредил пророкът. На въпрос от негов последовател кога ще стане това, феноменалният българин казал, че видението е далечно, но и не чак толкова. Защото „правниците ви ще са на фронта“.

Автор: ПИК




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710542
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031