Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2015 07:04 - Джулието Киеза: Третата световна война започна
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 498 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://www.epochtimes-bg.com/201402/14041302.html Джулието Киеза: Третата световна война започна

Съвременните преврати се дължат на манипулация на съзнанието

image

 

Сега, в началото на 21-ви век, ние се намираме сред потоци от информация, но течението е толкова силно, че не можем да го контролираме. Дойде време, когато повечето хора са неграмотни. След 50 години вашите деца няма да могат да четат. Имаме чувството, че всички виждаме, но не можем да контролираме това, което виждаме с очите си. Ние казваме: “Аз видях със собствените си очи”.

Но какво съм видял? Информацията се предлага на нов език – езикът на движещите се кадри. В него няма синтаксис. За да няма неграмотност са необходими хора, които могат да четат този език. Съществува само илюзията, че знаете всичко, но всъщност – нищо не знаете. Тук е проблемът.

Вземете, например, 11 септември 2001 г. Тогава 3,5 млрд. души по света наблюдаваха Live. Всички те имаха едни и същи емоции, които ще останат с тях завинаги. Това е безпрецедентна в историята на човечеството операция. Всички 3,5 милиарда хора мислеха, че са видели.

Но нима те видяха тези самолети? Това бе показано, но никой не го е видял. Има само кадри. И това, как кулите се сринаха, ” видя” със собствените си очи цялото съзнателно населението на планетата, защото останалите 3 милиарда души не разполагат с електричество, така че не разполагат и с телевизор, така че не са видели.

По този начин, ние виждаме с очите си най- гигантската манипулация в историята на човечеството, което и до сега, след близо 13 години, вярва в това, което е видяло. А какво всъщност се случи? Държавен преврат, създаден от една малка група от хора, които искаха да променят хода на световната история.

Всичко това се случва в момента. Смятате ли, че събитията в Украйна не са свързани с това? Те са пряко свързани – това е продължение.

На 11 септември започна войната в Афганистан, а след това започна войната в Ирак, а след това либийската война, сега – сирийската. И после – Украйна. Всичко това е едно и също. Това е операция за промяна на хода на историята. А накъде се променя този курс – това е политически, геополитически въпрос.

Третата световна война ще започне поради липсата на ресурси

Въпросът е такъв: или ние (тоест и вие) ще осъзнаем опасността че сме манипулирани, или просто няма да можем да се защитим сами. Някой, някъде, ще създаде условия за водене на война. Защо война? Ние можем ли да минем без война?

Трябва да е ясно: войната е необходима, защото ресурсите няма да стигнат за всички само след век. Организаторите на 11 септември вече са знаели какво ще е положението сега, защото те са имали информация, а ние нямаме. В края на 20 век не е имало такова увеличаване на населението, сега има повече от 7 милиарда души.

През 20-ти век много страни започнали да се развиват по свой собствен начин, те искаха да живеят като на Запад. Тогавашният Запад имаше всички средства за препитание, той диктуваше условията на света.

Вземете, например, Китай.

Там има 1 милиард и 300 милиона души. Те харесват начина, по който ние живеем, те искат същото. Но ако китайците започнат да ядат толкова месо, колкото ние, няма да има място нито за нас, нито за тях на тази планета. Поради това – китайците са далновидни хора – очакват да купят Африка.

Растежът в Китай, Бразилия, Мексико, Индонезия води до това, че след 5-6 години те ще бъдат като нас: ще произвеждат 50 милиона автомобили, ще изграждат пътища и ще развиват инфраструктура. В такава ситуация ще са нужни ресурсите на 3-4 планети, а ние имаме само една за 7 милиарда. Това не е шега. След 50 години ще сме 8 милиарда

При такива обстоятелства, войната е неизбежна. Когато ресурсите няма да стигат за всички, резултатът ще бъде автоматичен – най-силните ще използват оръжие, за да завладяват средства за препитание.

Ние сме точно в тази фаза. Опасността е голяма. Възможно ли е да се съпротивляваме? Има ли друг изход? Вярвам, че единственият начин е да се намали качественото и количественото развитие. Ние не може да се развиваме така, както през 20-ти век, защото няма да останат никакви ресурси. Когато говоря за ресурси, имам предвид, вода, енергия, нефт, газ, въглища.

Някой мислил ли е, че невъзобновяемите ресурси ще свършат? Ще има коли, но те няма да могат да вървят. Единственият изход е – да се използва слънцето. Но за това има нужда от преходен период – около 120 години.

Опасността от война е много висока. Както започнаха с манипулациите, така и ще завършат с манипулации. Ние живеем в един свят, където, по принцип, бихме могли да имаме цялата информация, всички комуникации, които ни трябват, за да живеем в мир, и далновидно, а ние, напротив – хората са напълно неграмотни: не знаем да четем, нищо не знаем, всичките ни представи за живота ни превърнаха в потребители.

Всяка минута ни се казва, че ние трябва да потребяваме повече ресурси.

Кой определя съдбата ни?

Ние сме във виртуалното общество, което създават някои хора. Къде са те? Кои са те? В това общество, няма демокрация: никой от тези хора не е избиран.

Смята се, че Западът притежава отлична демокрация. Там хората гласуват, но кой определя как ще се гласува? Тези хора се събират веднъж месечно в Манхатън и решат за половин час, къде да насочат 3-5 трилиона долара.

Тези хора са практически без имена, но ние знаем кой ги контролира – Мерил Линч, Джей Пи Морган, Бил Гейтс. Тези гиганти са по-напред от цели държави. Те са истинските собственици. Това са “Masters of the Universe” – собствениците на Вселената.

Те имат цялата информация, но систематично я крият. Всички медии, които ви информират, включително и руските, са в ръцете на тези хора. Когато има преврат, те окупират всички медии.

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.



Четете още на: http://www.epochtimes-bg.com/201402/14041302.html#ixzz3SjK4Dusj 
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия 



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13704769
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031