Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2014 22:25 - Последователните инкарнации на Земята
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 6683 Коментари: 4 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Във вестника от 20 април 2003 видях статия за едно момче на 13 години, което на 14 месеца решавало математически проблеми, а на 2 годишна възраст коригирало граматическите грешки на възрастните – приблизително на същата възраст решило да стане и вегетарианец. Това е само една история от поредицата подобни истории с очевидни изключения от стандартното правило, за които се използват въздигащи на пиедестал фрази от типа „чудо, феномен, дете на синия лъч”. Решението да се премине към вегетарианство обикновено се асоциира с Плеядианците.

Ограничено присъствие на извънземни на Земята винаги е имало – и от империята Орион и от империята Сириус – обикновено на водещи световни/бизнес позиции, както разбира се и от Плеядите, които са известни с това, че могат спокойно да минат за стандартни хора. Влечугоподобните от Орион пък използват своите способности да си променят формата, за да заблуждават хората за истинската си природа. Хуманоидите, които много приличат на хора, наистина се смесват със земните общества при своите мисии, свързани с проучването на ситуацията на Земята. Лично аз познавам една жена, чийто баща беше извънземен, внедрен тук в земно семейство още когато е бил бебе. Той редовно се срещаше с хората от своя свят. Виждал съм го и на снимка – по нищо не можете да познаете, че не е един от нас. Чувал съм и изумителни истории във връзка с неговото семейство. Това е само един пример от този тип.

Последователните инкарнации на извънземни се раждат, в съответствие със своето място в Играта, с непокътната памет/способности. Едновременните инкарнации се раждат с блокажи [на паметта], макар че с времето лесно развиват в известна степен таланти (които останалите от техните инкарнации са усвоили трудно) в зависимост от това какво изисква този Висш Аз в настоящата инкарнация. Една едновременна инкарнация НЕ се инкарнира, за да решава математически проблеми като бебе. Последователните определено го правят.

По време на Края на Играта, извънземните – както „добрите”, така и „лошите”, се опитват да променят Земята, като я превърнат в планета за последователни инкарнации и да изтласкат едновременните инкарнации от Играта. Едновременно инкарниращите се Висши Аз няма да бъдат тук още дълго, но определено ще се разиграят някои жокери, за да лишат последователните инкарнации от техните мераци по отношение на Земята.

Използването на „кодови термини”, особено неща като „деца на синия лъч”, е предназначено да постави нащрек останалите последователни инкарнации на извънземни на Земята относно тази програма. Освен това то идентифицира определени деца като последователни инкарнации по време на напредъка им. Едновременно инкарниращите се не трябва да се отнасят зле към това, а просто да осъзнаят още един аспект на Играта. Но много от едновременните инкарнации са на нива под много-Напредналите, особено привържениците на Светлите – те завиждат на тези хора и вярват, че „такива хора са по-Напреднали” поради това, че имат „таланти”. Това не е вярно. Това е поредната задънена улица представена на последователните инкарнации на Земята, за да им поставят капан на пътя – поредния камък от каменистия път за онези, които си падат по тези неща. За едновременно инкарниращите се Висши Аз ключовото поколение е това, което е известно като „бума на бебетата”, родено между 1946-1965.

Последователните извънземни наистина създават поколение на Земята и така въвеждат и други извънземни последователни инкарнации на Земята. При все това, те си остават извънземни на Земята. Едновременните Висши Аз не се инкарнират в извънземни тела (независимо от това колко земни могат да изглеждат тези тела) на извънземни родители, които живеят на Земята. Поначало самата концепция, свързана с това, че има „деца на синия лъч” или с това, че „извънземни живеят на Земята и минават за хора” е за доста Напреднали. На материала от Матрицата, а още повече на този от Матрицата Златно издание трябва да гледате като на важно откровение по вашия път насочен към излизане от Играта – този материал разширява значително вашето съзнание. Наистина е необходимо да сте по-осъзнати, за да започнете да цените Играта заради онова, което тя е и да преминете към следващото ниво от своя напредък.

Вал Валериан




Гласувай:
49



1. piopi5706 - книгата матрицата 5 е няколко тома. ...
14.12.2014 22:59
книгата матрицата 5 е няколко тома.на всеки няма да хареса,ще хареса на този който е готов да я прочете.реплика-на 3 год.дете не може да му четеш "под игото",а приказка за кума лиса
цитирай
2. padreantonii - 1. piopi5706
14.12.2014 23:38
В духа на коментара Ви - има време както за кума лиса, така и за "Под игото" , няма победени в тази игра :)
цитирай
3. raders - Всичко добро, ама това за империите ...
15.12.2014 10:22
Всичко добро, ама това за империите Орион, Сириус, Плеадите и пр. направо ме хвърли в скръб. Поради тъжният факт, че съзвездията Орион и Плеадите са на около 100 /сто/ милиона години, което означава, че за толкова кратко време /в геологически и космически аспект/ по никой начин там не може да възникне живот, а камо ли цивилизация /справка - слънчевата система и земята са на около 4 и половина милиарда години/, а Сириус е двойна звезда /една нормална и едно "бяло джудже"/, което означава, че преди време там е възникнала колосала експлозия /избухване на т.н. "нова" и дори да е имало живот, той е унищожен. Така че това, което си представил е доста инфантилно като информация.
цитирай
4. bubolina111 - за 1965 - 66 г.
15.12.2014 18:57
казват, че са се родили последните умни хора.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263448
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031