Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2014 21:22 - МАГДАЛЕНА ТАШЕВА ПРЕД НОВА ТВ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 633 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://www.vestnikataka.bg/2014/09/ташева-пред-нова-тв-пришълците-да-бъда/ ТАШЕВА ПРЕД НОВА ТВ: ПРИШЪЛЦИТЕ ДА БЪДАТ ЕКСПУЛСИРАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ, КАКТО ПОВЕЛЯВА МЕЖДУНАРОДНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО image

Водачът на листата на АТАКА за Пловдив-област Магдалена Ташева беше категорична, че щом става дума за националната сигурност, няма значение дали са деца

Това не са бежанци. Бежа­нци са онези 1 млн. рус­наци, които избягаха от Украйна в Русия. С тези думи водачът на лис­тата на АТАКА за Пловдив-област Магдалена Ташева коментира в пре­даването „Събуди се” на Нова теле­визия случая с децата на пришълци в Калище, срещу които местните въ­станаха и не допуснаха да учат с тех­ните деца. „Бежанец е този, който идва директно от страна, където има конфликт“, обясни закона Таше­ва. „Понеже в Сирия имало конфликт, дай сега България да издържа сома­лийци“, възмути се тя.

„Конкретният случай е пряко след­ствие от потъпкването на закона, с цел да се усвоят пари от един мно­го мръсен кървав бизнес – трафик на човешки същества“, заяви кан­дидат-депутатката. За решаване на въпроса Ташева посъветва „бе­жанците” „да бъдат натоварени на чартърни самолети и експулсирани в страната, от която са дошли, както повелява международното право“. Острието на АТАКА попита също защо Катар и Саудитска Арабия, кои­то са богати държави и са финанси­рали ислямистите в Сирия, са затво­рили границите си за бежанци.

Ташева добави, че в Сирия са от­крити случаи на болестта „куру“, известна като канибалска болест. Двама болни дори били превозени тайно от Турция в Германия, където починали.

„Ние не ги искаме“, заяви катего­рично Ташева, която е водач на пар­тийната листа за Пловдив-област, и посочи, че идващите в България нелегално трябва да знаят, че из­вършват престъпление, първо като пресичат границата и, второ, като контрабандират валута.

На въпроса на водещата дали не й е жал, тъй като в случая с Калище са намесени деца, Ташева отговори: „Когато става въпрос за национал­ната сигурност на страната, няма значение дали ви е мъчно, дали ви е смешно“.



Тагове:   магда ташева,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706415
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031