Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 20:11 - Само бели деца са жертва на секс джихада във Великобритания
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 734 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://nreporter.info/само-бели-деца-са-жертва-на-секс-джихад/ Само бели деца са жертва на секс джихада във Великобритания Дата: август 06, 2013 В: Водещи НовиниСвят | Коментар/и : 0

imageНа гърдите на момичето изгаря стигмата – буквата „M“, с името на нейния мъчител Мохамед Карара.

„Ти принадлежиш само на мен- казва той, и добавя: – Това ще знае всеки, с когото ще правиш секс“.

Мохамед става неин сводник. Когато момичето е изнасилено, било с вързана и запушена уста така, че никой да не чуе нейните писъци и ридания. То било зарибено с наркотици, а на 12 години било и принудено да направи първия си аборт. Много пъти премествали момичето от публичен дом в друг.

Друга девойка била пребита с бейзболна бухалка. Тя лежала в безсъзнание, разкървавена и унизена, а над нея стояли няколко момчета, които я обезчестявали…

Наистина зловещи истории. Тези и около дузина подобни случаи са разглеждани от съда в Оксфорд. Делата продължиха четири месеца и половина. Тук, в града на известния университет, процъфтява „секс джихадът.“ Седем имигранти – пакистанци и еритрейци- които сформирали престъпна група, държали под сексуално робство деца.

Момичетата, които са станали техни жертви, са между 11 и 15 години. И най-важното – те са бели англичанки. Повечето идват от проблемни семейства, а някои от тях са избягали от дома си. Но все пак те са местни жители и поданици на кралицата.  Изтезанията и униженията, на които са подложени от мюсюлманите, са именно защото тийнейджърите принадлежат към бялата раса.

Насилниците издевателствали над своите жертви цели 8 години – 2004-2012! Дори главният съдия на съдебния процес- Питър Рук, който е свикнал с всичко, възмутено заявил:

-Мерзостта, която са извършили престъпниците, не познава никакви граници! Момичетата са най-лесната плячка- крехки, уязвими и беззащитни.

Тарторът на бандата- Мохамед Kaрара, е осъден на доживотен затвор, а брат му Басам ще прекара зад решетките 15 години. Другите двама братя- Ахтар и Анур Догар, са получили доживотна присъда „за престъпления с изключителна жестокост.“

„Върхът на айсберга“

Британски експерти разнищват какво се е случило в Оксфорд. В Ливърпул са застанали пред тамошния съд 9 имигранти, които извършвали сексуална злоупотреба с 12 – и 13-годишни момичета. Жертвите общо са около петдесет. Един от престъпниците е постоянен посетител на джамията и баща на пет деца. Друг поканил приятели у дома си, за да видят как прави секс с тийнейджъри. Всички педофили са над четиридесет години и всичките идват от Индия и Афганистан. Предполага се, че ще получат от 4 до 12 години затвор.

Според последните доклади повече от две хиляди непълнолетни са попаднали в мрежата на мъже, осъществяващи „Секс джихад“. Почти 20 000 млади хора са били цел на педофилите. И това се случва в добрата стара Англия, която заявява себе си като модел в областта на защитата на правата на децата и на равенството на половете!

„Аз непрекъснато молех навсякъде за помощ, но не срещнах адекватна реакция“- каза в съда майката на едно от момичетата. Според нея бандитите заплашили да обезобразят лицето на дъщеря й с нож, а на нея и съпругът й се заканили да прережат гърлата. Семейството трябвало да напусне Оксфорд.

Майката на друг тийнейджър съобщава, че полицията, социалните работници и различните организации за защита на правата на децата я посъветвали едно и също нещо: да не нагнетява ситуацията, а те самите не правели почти нищо.

И вездесъщите репортери до скоро не се интересували от тази важна за обществото тема и не отделяли такова внимание на процеса срещу педофилите. И ако нещо все пак е излизало като новина, то тя е била винаги с определението „азиатци“, когато се визират членовете на бандата, като се избягва дори намек за религиозната им принадлежност. Боже опази, ако бъдат обвинени в ислямофобията репортери на Острова!

Впрочем британците в това не са пионери. Във Франция се придържат към твърда линия в отразяването на събитията и почти никога не докладват за религията и националността на престъпниците. И в Скандинавия, където има постоянен приток на „гости“ от изток, момичета с руса коса се боядисват в черно, за да избегнат тормоз.

Имам изобличава едноверците си

Тадж Харгей стана много популярен, въпреки че си спечели и врагове. Той е директор на Мюсюлманския образователен център в Оксфорд и е ходжа на местната ислямска общност. Имамът е чест говорител по телевизията, по радиото, във вестниците. И винаги е честен, рязък, безпристрастен в оценките си.

Тадж Харгей е повтарял няколко пъти: необходимо е правилно да бъдат обучавани младите мюсюлмани, за да се гарантира, че те се противопоставят на радикализма.

В писмо до лондонския „Дейли Мейл“, той е бил дори по- категоричен: „Ужасните действията на бандата, вилняла в Оксфорд, са свързани с религията и нацията: с религията, защото всички нападатели са мюсюлмани, и с нацията, тъй като те са избрали като жертви бели момичета. Мнението на някои ислямски проповедници за белите жени е ужасно. Според тях белите жени се държат по начин, по който заслужават да бъдат наказани с насилие и унижение. „

„Това е джихад, секс джихадът последователно се разпалва от радикални имами“- констатира Тадж Харгей. Въпреки това имамът се вдигна „на оръжие“ не само спрямо своите едноверци. Ето още едно негово изявление: „В политически коректното британско общество реалността с малодушие се отбягва. Коментатори и политици се въртят в омагьосан кръг около проблема и го скриват зад двусмислени думи.“

Източник: politikanews.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13761585
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930