Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 20:45 - Мормони разбиха живота на Йорданка, отнеха семейството й и я доведоха до самоубийство
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
0



 
http://ovarna.bg/ot-mrezhata/mormoni-razbiha-jivota-na-jordanka-otneha-semejstvoto-j-i-ya-dovedoha-do-samoubijstvo/

Не бях чувала за мормоните допреди 4 години, зарибиха ме с безплатен курс по английски език, в момент, когато бях безработна и за 5-6 месеца съсипаха живота ми. Това разказва в покъртителна изповед за личната си драма Йорданка Солачка пред вестник „Струма”.
Тя си спомня, че е завела семейството си – съпруг и дъщеря- на мормонските курсове, подлъгана от усмихнатите и възпитани момичета, които са я посрещнали при посещението в мормонската църква в Благоевград.

След като курсовете започнали, се оказало ,че всичко е блъф – вместо уроци, им четяли непрекъснато библията на Мормон. Единственото, което Солачка успяла да научи от английския било броенето от 1 до 10.

Благоевградчанката била смаяна, когато много скоро след като започнали да ходят в църквата, мормоните им предложили да ги кръстят и да ги направят членове на сектата. Ритуалът бил впечатляващ – облекли новите членове в бели гащеризони и ги окъпали в басейн, намиращ се в офиса на мормоните.

Веднага след като семейството на Солачка станали мормони, започнали да им търсят данък – 10% от всичките им приходи и поискали част от имуществото на семейството. Хората имали триетажна къща и исканията на сектата били да им припише един етаж или да я продаде и да им даде половината от парите.

При посещенията си в дома им, представителите на мормоните поставяли и други искания- например семейството да гладува една седмица в месеца, а децата им- по един ден и спестените пари да се дават на сектата. В резултат от това дъщерята на Йорданка Солачка, която била на 12 години, колабирала и се наложило да се търси лекар.

imageБлагоевградчанката осъзнала, че нещата не отиват на добре и предложила на съпруга и дъщеря си да напуснат сектата. Те обаче отказали. Съпругът й се влюбил в една мормонка и не искал да се откаже от нея, а дъщеря й заплашвала , че ще се самоубие, ако я застави да се откаже от мормоните.

Така жената останала без съпруг и дъщеря, които заживели семейно с мормонката, а наемът на апартамента им бил осигурен от сектата. Тя изпаднала в депресия и опитала да се самоубие, даже попаднала в психиатрична болница в следствие на получения шок.

„При мормоните бях само 5-6 месеца, но те разбиха живота ми”, плаче Йорданка Солачка. Сега жената иска само да помогне на заблудени хора да не попадат в нейната ситуация и да провалят живота си, свързвайки се със сектата на мормоните.


Тагове:   Благоевград,   мормони,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705983
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031