Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2014 09:00 - Неща, от които настръхваш
Автор: kikowsky Категория: Други   
Прочетен: 2187 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 19.01.2017 18:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Неща, от които настръхваш...

Човек обича определен вид музика в определен етап от живота си, защото духа трепти по съшия или подобен начин в големи масиви от душата му. Това са заложби, които има да се развиват. Тази музика ги активизра и затова човекът я обича. Когато развитието се изчерпи, човекът вече някак няма същото желание да слуша същата музика и преминава към друга. По същата причина други хора създават тази музика - защото са проводник на развитието на тези заложби и духът трепти по този начин в големи масиви от тяхната душа.
Същото се отанся за литературни произведения, рисунки и картини, клипове, словосъчетания, идеи, изживявания.
Когато душевните масиви биват преподредени особено мащабно, при това се освобождава огромна енергия, защото там нещата са осъществени и духът няма нужда повече да трепти в тези масиви. Тогава човек го побиват тръпките на внезапното осенение.
Разбираемо е, че ако човек често има такива изживявания, от които го побиват тръпки, той ще се развива много по-бързо. 
Възможно е създаването на такива практики и програми, при които се цели именно това. Всъщност съм ползвал такива, но не преднамерено, а просто тогава така си беше. Концепцията за Стая на страха имаше не само голяма теоретична стойност, но и изключително богати практически приложения. Там за фактор на осенението се ползваше страхът, но може да се ползва коя да е емоция. Действително в онова време изживях навярно най-мощното си развитие, като почти всичко, което правя сега, се основава на прозренията от онова време. 
Ако някога дойде време да правя школа за развитие, то е наличен особено мощен инструмент за това. Останалите участници в тези занимания също се развиваха много ускорено.
Знам, че създаването на схръхчовека е постижимо. Постижимо е също човек да усвои цялата учебна програма от училището и университета за едва няколко години. Много неща са постижими.

Ако се чудите къде да отидете тази година, не пропускайте Белоградчик. Благодарение на работата ми сега Белоградчишките скали вече не са само едно имагинерно понятие, ами се състоят от конкретни места и обекти, които са достатъчни за поне 5 дни обиколки. Посетете ги сами с помощта на Езотеричната карта на Белоградчишките скали, от която можете да си направите файл за gps, или пък се обърнете към мен за съдействие. Моите Белоградчишки турове през 2017 година.

Кирил Кирилов

 


.




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kikowsky
Категория: Други
Прочетен: 2571946
Постинги: 471
Коментари: 2828
Гласове: 8176
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031