Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2014 20:44 - Турция плътно зад Борисов. ГЕРБ разчитат на мюсюлманите и ромите
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1620 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.08.2014 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://alterinformation.wordpress.com/2013/05/05
/905281561/
Турция плътно зад Борисов. ГЕРБ разчитат на мюсюлманите и ромите  1млн. души от „лошия човешки материал“, за който Борисов говореше в Чикаго сега се превърнаха в негови любимци и надежда за втори мандат

imageБорисов прави всичко възможно, за да се хареса или директно да подкупи ромите и мохамеданите предизборно. В последните месеци действията и изказванията на Борисов целят да откраднат част от вота на ДПС. Днес пък Ердоган заяви, че Турция желае успех на ГЕРБ в изборната битка.

Дойдоха изборите и партиите отново се сетиха за циганите – техните добри приятели, които продават гласовете си за кебапчета и дребни суми. От всички партии ГЕРБ бяха разобличени в най-много купувания на гласове, а „инструктажа“ в хотела на депутат от ГЕРБ тотално онагледи наглостта на тези люде.  На местните избори през 2011г. Европа ясно каза, че е имало груби нарушения при провеждането на изборите, ГЕРБ се направиха на „дръж ми шапката“.

Малко след като подаде оставка Бойко Борисов се скри в болницата, за да не отговаря на неудобните въпроси за това в какво състояние заварва държавата служебното правителство, което също отказа да коментира, защото масовите протести нямаше да затихнат, ако истината беше казана в очите на хората. По това време вече няколко души се самозапалиха, но главния мюфтия беше по-притеснен за Бойко Борисов за това и го посети в болницата където го разцелува и му пожела бързо оздравяване. Жест, който е изключително показателен. Малко по-късноЦветанов поиска от главния мюфтия да му изготви списък с джамии, за които ГЕРБ да отделят пари за ремонт. И всичко това – седмици преди изборите. На всичкото отгоре главния мюфтия написа писмо до имамите с призив да гласуват за ГЕРБ.

Писмото е изпратено в сряда, 3 април, то е част от мащабна кампания на ГЕРБ и близки до партията среди за овладяване на вота на българските мюсюлмани.

imageСтратегията включвала все по-бързото интегриране на цялото българско население към бъдещия балкански център Анкара. Това са и част от глобалните планове на САЩ за следващите две десетилетия. В много от най-новите разработки на Белия дом Турция е сочена като бъдещ стълб в Европа и близък съюзник на Щатите. За Бойко Борисов е отредена ролята на комисионер в сделката за България.

Сега ГЕРБ остана без подкрепа от САЩ и Европа. Единствената подкрепа отвън остана само Европейската Народна Партия, всички други в Европарламента настояват да се разследват незаконните подслушвания. Борисов има още един подръжник отвън и се оказа, че това е Реджеп Ердоган – министър на Турция. Изказването на Ердоган в навечерието на изборите е очевиден сигнал към турците и мохамеданите да гласуват за ГЕРБ.

Във Варна, където Борисов никак не е обичан, партия ГЕРБ докара рейсове пълни с цигани, които на слизане гордо развяваха покани на ГЕРБ и торби с кебапчета. Картинката е повече от жалка, а още по-жалки са т.нар. „социологически проучвания“, които всеки ден излизат с нови „резултати“. Но с тях сме свикнали, както и с кебапчетата, бирите и купуването на гласове.

image

Сега обаче избуяват опитите на ГЕРБ да накупят колкото се може повече цигански гласове. 




Тагове:   борисов,   ГЕРБ,   Турция,   ердоган,


Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749053
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930