Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2014 23:51 - ДА ПОМНИМ, ЧЕ НА МИЛОСТИВИТЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ МИЛОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 512 Коментари: 0 Гласове:
1



 
  Пламен ПасковМагда Ташева
Защо, бе, СМРАД-ливци, защо сал Нора Стоичкова, Dilyana Gaytandzhieva, Elena Yoncheva, Магда Ташева казват, пишат, снимат, каквото е наистина, както е наистина, и постъпват като истински професионалисти, истински човеци, и истински българки?

Защо не се намери поне един мухльо с топки, поне един зализан водещ с влажен поглед и пърхащи мигли, поне едно смело и остро перо, да каже, покаже, и разкаже нещата така, както са?
А нещата, крайно неуважаеми обслужващи СМРАД-ливци, са страшни! Кърваво-разпарчетосано страшни, ако трябва да сме точни!
Кърваво страшни бяха, и са в Сирия! Кърваво страшни бяха, и са в бивша Украйна, и в Новороссия!
Не по-малко кърваво страшни бяха и в цяла Северна Африка, на 8000 км, по време на Арабската пролет! Не по-малко кърваво-страшни бяха, и са и в Ирак, и в маса други места в света, където вампирското хоботче на англосаксонския Pax Americana иска да се забие, за да смуче кинти от смърт, страдания, измами, и грабеж.
В момента в Новороссия авиацията на амеро-башибозука смила цели улици с МИРНО население, без нито един опълченец! Унищожават на конвейер цели блокове, пететажни, с населението вътре в тях! Пак без да има в тях нито опълченци, нито техни позиции!
А вие мълчите!
Убиват хора в промишлени количества, а вие мълчите!
Взривяват и разкъсват малки деца, червата на хората висят по довчерашните им огради, майки погребват обезумели от скръб две и петгодишни дечица, които до вчера са тичали, играли, чели са им книжки, и приказки!
Защо не го покажете, защо не разкажете - кой е виновен, кой го предизвика, кой, мамка му, има полза от всичко това?
Защо не зададете поне един път вечния въпрос, който дава отговорите на всички други по-малки въпроси: QUO BENE?!?!?
Защо?
Не знаете ли? Не ви ли учат в журналистическия факултет?
И да не ви учат, вие малоумни ли сте? Не знаете ли, че всеки нормален човек без журналистическо образование също е длъжен да си ги задава тези въпроси, и да им търси отговора?
Защо работите за оскотяването и дебилизацията на нацията, и превръщате най-упоритата част от народа ни, останал в България въпреки всичко, в куче, което ръмжи, и хапе тоягата, която го бие, и се лъже по нашивката на ръката, която го налага, но не му казвате - кой всъщност е този, който ни бие?
Защо не им казвате, че не етикета на бухалката има значение, и не нашивката на ръкава на ръката, а този, който взима решенията, и ги привежда в действие! Точно този, който контролира, и притежава вашите шефове!
Защо лъжете, занимавате хората със сериали и дребнотемие, а гръмко мълчите, когато трябва не само да се говори, а даже и да се крещи?!
Защо?
Нямате ли деца?
Ако днес вие позволявате, и мълчите за това, утре вашите деца ще бъдат следващите!
Не вярвате ли?
Не вярвайте!
95% от европейците в началото на 1941 година са си мислили, че това, което става между Германия и Полша, си е някъде там, далече, и тях не ги засяга.
Е, засегна ги...само години по-късно десетки милиони бяха убити, ранени, осакатени, прокудени, стотици градове и села бяха унищожени.
Тогава вече беше късно да си спомнят, че са пропуснали с безразличието, с бездушието, и с мълчаливото си съучастие това, което започва точно така: някъде, уж далече: уж в Полша, уж в Сирия, уж в Украйна...
И когато убият и изкормят вашето дете, когато взривят вашия дом, тогава, журнаГлисти, но не и журналисти, тогава, СМРАД-ливци, ще бъде късно да си спомняте за днес!
Защото вашето съучастие днес ще го е направило възможно утре, след месец, но не и след години!
Запомнете го, и си го спомнете, когато плачете с кървави сълзи някой ден.
Защото тогава ще е късно!
___
СМРАД = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация
Тагнати:
bTV, BNT 1, БНТ 2, Nova TV, TV7, 24 часа, Trud Bg, вестник Сега, Телевизия Скат, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ (http://novatv.bg), Регионален Телевизионен Център Варна, Телевизия Диана Ямбол, Телевизия Варна, Телевизия Видин, Телевизия Загора, Пресс Тв Телевизия

image image image image ИА REGNUM добави 6 нови снимки.

‪#‎Фоторепортаж‬ (6 фото)
Украинская авиация нанесла удар по поселку Станица Луганская. 9 погибших, 11 раненых мирных жителей.
Наш читатель Владимир Линдерман прислал фото с места трагедии, часть из которых по понятным причинам, мы просто не можем опубликовать
Подробности: http://www.regnum.ru/news/polit/1821255.html



Тагове:   мълчание,   медии,   истината,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13756065
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930