Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2014 16:12 - Резолюция на Европейския парламент – документ на покварата
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове:
0




Резолюция на Европейския парламент – документ на покварата

www.vlastta.com/displaynews/66779http://www.vlastta.com/displaynews/66779

21 Февруари 2014, Петък


Веселина Савова: „Само един български евродепутат е гласувал „против“ тази убийствена резолюция. И това е Димитър Стоянов. Всички останали, от всички политически сили, превърнаха нас нормалните хора в жертва на гей-терора.“


Г-жо Савова, в обръщението на Инициативния комитет „За защита правата на християните“ до Светия синод се настоява за спешна реакция по отношение на гласуваната на 4 февруари 2014 гот Европейския парламент „Резолюция относно пътната карта на ЕС срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност“. Какво толкова притеснително има в този документ?

Веселина Савова:

Това е документ на покварата. Като християнка, така бих определила тази резолюция. Хората в България знаят много малко за това, което се случва в Европейския парламент. А с приемането на подобни резолюции на практика се предопределя в каква насока да се развива европейското законодателство, а от там и законодателството на държавите членки . Под претекста на защита на права Гей-движението преобръща цялата ценностна система на човека.

Дайте конкретни примери.

Веселина Савова:

Правят се много незабележими на първо око промени, които довеждат до фундаментални резултати. Например въвежда се термина „сексуална ориентация“, вместо „сексуална ориентация съобразно естествената полова принадлежност.“ Отпадайки от текста „естествената полова принадлежност“ изведнъж се оказва, че се появява някакъв трети пол извън мъжкия и женския. И започва законодателната защита на правата на този трети пол. А това е противоестествено, както и да го погледнем. А от християнска гледна точка е направо абсурдно. Така само с отпадането на четири думи в една резолюция ние преобръщаме всичко. Изведнъж забравяме, че има естествена полова принадлежност. Човек се ражда мъж или жена в зависимост от това с какъв тип са маркирани всички клетки на тялото му – с мъжките ХY- хромозоми или с женските ХХ-хромозоми. Не може с резолюция на Европейския парламент това да се промени.

И какво толкова притеснително има? Да си се определят както искат. Това нас какво ни засяга?

Веселина Савова:

Не само че ни засяга, а направо е заплашително за нас християните, а и за всички нормални хетеросексуални хора.Дефинирането на гей-доктрината и налагането й в европейското законодателство цели обявяването на „сексуално малцинство”, „народ” и „общност”. И тогава започват да действат механизмите на защита на човешките права. Гей-доктрината измества дебата от поведението към идентичността, като активистите успяват да направят това приравняване чрез внимателен подбор на думи. Така незабелязано от всички нас, утре и репресивният апарат ще заработи срещу хетеросексуалните и в частност срещу християните.

Какъв механизъм ще направи това?

Веселина Савова:

Цялото европейско законодателство има претенцията да е на основата на защита на човешките права. Затова и първата цел е да се обособи някаква група, която да обяви себе си за вид малцинство, чиито права са нарушени. Обявяват се за дискриминирани.От там започва вкарването в законодателството. Полицията, съдът започват да действат по определен начин.

Наистина ли е предвидено подобно нещо?

Веселина Савова:

Това е само малка част. Ето ви един текст от резолюцията
„Като взе предвид насоките за насърчаване и защита на упражняването на всички права на човека от страна на лесбийките, гейовете и бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните (ЛГБТИ) лица, приети от Съвета на Европейския съюз на неговото заседание от 24 юни 2013 г.,
„Като взе предвид доклада на Агенцията на Европейския съюз за основните права от ноември 2010 г. относно хомофобията, трансфобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност…” и т.н

Разбирате ли за какво става дума? Според тази резолюция, ние хората с полова принадлежност /т.е функциониращи според предназначението си/ изведнъж ще се окажем нарушители на човешките права на хора имащи психични проблеми на нарушена, разстроена полова идентичност. И ще трябва да приемаме техните претенции по техните правила да живеем и да възпитаваме децата си.
Много родители също се объркват от твърденията на гей-активистите. Те са принудени да се чувстват виновни или непросветени, когато се опитват да насърчават хетеросексуалното развитие на децата си.
В резолюцията се казва: „Комисията следва да интегрира специфичните въпроси, засягащи транссексуалните и интерсексуалните лица, в съответните политики на ЕС, като отражение на подхода, приет по отношение на Стратегията за равенство между половете”

И какво точно означава това?

Веселина Савова:

Това означава, че гласувалите тази резолюция признават наличието на трети пол извън мъжкия и женския, който трябва да има същите права.

Това е направо изумително!

Веселина Савова:

Изумително за мен и вас, но не и за Европарламента. Затова сме заявили, че като християни ние не приемаме, че извън естествените полове на мъж и жена, могат да бъдат регламентирани, като естествени и равни, и някакви други полове на транссексуални и интерсексуални.
Гей-активистите говорят за движението за правата на ЛГБТИ, като за движение за граждански права.Като християни възразяваме на приравняването хомосексуалността (която е психично състояние и не е морално неутрална категория) с расата и етноса (които са вродени качества и са морално неутрални категории).

Как ще коментирате узаконяването на еднополовите бракове?

Веселина Савова:

Политиката, която се налага е постепенно да свикнем с това звучене, след което да го приемем за естествено. Но то не е естествено. И искам да напомня, че в Българската конституция ясно е казано, че семейството се състои от мъж и жена.Бог е създал мъж и жена. Само мъж и жена могат да имат потомство. Това е истинската природа на човека. А сега всичко се обръща наопаки. Хетеросексуалното семейство се дискриминира едва ли не, като някаква остаряла форма. Намесват се във възпитанието на децата ни, като чрез тази резолюция се налагат разработването на учебни програми, в които от ранна детска възраст ще трябва да информираме децата си за третия пол. Гей-доктрината иска да ни каже, че когато помагаме на децата си да се развият напълно в мъжествеността или женствеността (които са тяхна съдба по природа), ние просто увековечаваме остарели стереотипи на половете.
Нормалните хетеросексуални хора, сме жертва на разрушителни сили, които заплашват да политизират всеки аспект от обществения живот в Европа и у нас, включително и по въпросите за диференциацията на половете.

Всичко, за което говорите е направо стряскащо. И всичко това в тази Резолюция?

Веселина Савова:

Това, което ви казвам е една малка част.

Какво още?

Веселина Савова:

С тази Резолюция Европейският парламент задължава Европейската комисия да договори със Световната здравна организация разстройствата на половата идентичност да бъдат премахнати от списъка на психическите и поведенческите разстройства. От Международната класификация на болестите (МКБ-11) тези разстройства да бъдат прекласифицирани, като непатологични. И тук никой не се занимава с наука, защото науката се е произнесла, че това са поведенчески разстройства, т.е че това не е нормално. Но Европейският парламент политически обявява патологичното за непатологично.

И от научна и от християнска гледна точка тази сексуална ориентация, която е в противоречие с половата принадлежност, представлява объркване на половата идентичност и е психичен проблем, който в момента е класифициран в Международната класификация на болестите (МКБ-11), като Разстройство на половата идентичност.
И вместо да предприеме мерки за превенция и лекуване на РПИ, обществото ни по политически съображения постоянно бива подвеждано, че нарушава правата на гейовете, ако посочва тяхната самозаблуда относно реалното им психично здраве!

Вярно ли е, че Европейският парламент задължава европейските държави да провеждат Гей-паради?

Веселина Савова:

Чета ви дословно: „Държавите членки следва да гарантират, че е обезпечено правото на свобода на изразяване и на събрания, особено по отношение на т.нар. „шествия на гордостта“ (pridemarches) и други подобни събития, като гарантират, че тези събития се провеждат законно и че е осигурена ефективна защита на участниците”
Разбирате ли за какво говорим? Трябва да приемем за нормално да гледаме порното по улиците на нашите държави. Ето тук отново се нарушават нашите права. Като християни смятаме, че свободата на изразяване и обществено разгласяване на гейския начин на живот, вкл. демонстрирането му в посочените „шествия на гордостта“ създават опасност да бъдат привлечени много млади хора с нестабилна психика към един болестотворени саморазрушаващ начин на живот и е грубо нарушаване на нашите права.
И проблемите не свършват до тук. Ако не сме съгласни на този тормоз, то се обявява, че ние нарушаваме европейските ценности!?!

За какви ценности става дума!?

Веселина Савова:

Попитайте тези, който са гласували тази резолюция. Като християни, не желаем да се съобразяваме с каквито и да било директиви, според които патологичното поведение е обявено за ценност, чието съхраняване изисква огромни човешки и финансови ресурси. Защото сега, за да се превърне тази резолюция в закони и директиви ще се похарчат милиони от нашите пари, като данъкоплатци.
Като християни възразяваме срещу нарушаването на нашите права чрез задължителното налагане на ценностна система противоречаща на нашите убеждения.Считаме, че налагането на подобни програми в училищата е дискриминационно по отношение на нашите права!
Страшното не е свършило до тук. Намесено е и наказателното законодателство. Утре, ако ние с вас не приемем децата ни да се облъчват от малки, ако не приемем порнографията да се демонстрира по улиците, ако не приемем ненормалното за нормално, то ще бъдем обявени за престъпници.

Какво говорите?!?

Веселина Савова:

Не го казвам аз, а Европарламента: „Държавите членки следва да регистрират и да разследват престъпленията от омраза срещу ЛГБТИ лица и да приемат наказателно законодателство, което забранява подбуждане към омраза въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност”.
Възразяваме нашето противопоставяне на гей-доктрината да се разглежда, като „подбуждане към омраза въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност”, а не като дълбока загриженост и тревога от либералната политика за насърчаване на противоестественото хомосексуално поведение, което води обществото до саморазрушаване.

Защо обръщението ви е към Светия синод, а не към българските евродепутати?

Веселина Савова:

Защото Светият синод трябва да направи необходимото да защити нашите права, като християни. А българските евродепутати доказаха, че те не могат да защитят нашите интереси, като българи. Само един евродепутат е гласувал „против“ тази убийствена резолюция. И това е Димитър Стоянов. Всички останали, от всички политически сили, превърнаха нас нормалните хора в жертва на гей-терора.


Източник: vlastta.com


Сподели:


21 Февруари 2014, Петък


Веселина Савова: „Само един български евродепутат е гласувал „против“ тази убийствена резолюция. И това е Димитър Стоянов. Всички останали, от всички политически сили, превърнаха нас нормалните хора в жертва на гей-терора.“


Г-жо Савова, в обръщението на Инициативния комитет „За защита правата на християните“ до Светия синод се настоява за спешна реакция по отношение на гласуваната на 4 февруари 2014 гот Европейския парламент „Резолюция относно пътната карта на ЕС срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност“. Какво толкова притеснително има в този документ?

Веселина Савова:

Това е документ на покварата. Като християнка, така бих определила тази резолюция. Хората в България знаят много малко за това, което се случва в Европейския парламент. А с приемането на подобни резолюции на практика се предопределя в каква насока да се развива европейското законодателство, а от там и законодателството на държавите членки . Под претекста на защита на права Гей-движението преобръща цялата ценностна система на човека.

Дайте конкретни примери.

Веселина Савова:

Правят се много незабележими на първо око промени, които довеждат до фундаментални резултати. Например въвежда се термина „сексуална ориентация“, вместо „сексуална ориентация съобразно естествената полова принадлежност.“ Отпадайки от текста „естествената полова принадлежност“ изведнъж се оказва, че се появява някакъв трети пол извън мъжкия и женския. И започва законодателната защита на правата на този трети пол. А това е противоестествено, както и да го погледнем. А от християнска гледна точка е направо абсурдно. Така само с отпадането на четири думи в една резолюция ние преобръщаме всичко. Изведнъж забравяме, че има естествена полова принадлежност. Човек се ражда мъж или жена в зависимост от това с какъв тип са маркирани всички клетки на тялото му – с мъжките ХY- хромозоми или с женските ХХ-хромозоми. Не може с резолюция на Европейския парламент това да се промени.

И какво толкова притеснително има? Да си се определят както искат. Това нас какво ни засяга?

Веселина Савова:

Не само че ни засяга, а направо е заплашително за нас християните, а и за всички нормални хетеросексуални хора.Дефинирането на гей-доктрината и налагането й в европейското законодателство цели обявяването на „сексуално малцинство”, „народ” и „общност”. И тогава започват да действат механизмите на защита на човешките права. Гей-доктрината измества дебата от поведението към идентичността, като активистите успяват да направят това приравняване чрез внимателен подбор на думи. Така незабелязано от всички нас, утре и репресивният апарат ще заработи срещу хетеросексуалните и в частност срещу християните.

Какъв механизъм ще направи това?

Веселина Савова:

Цялото европейско законодателство има претенцията да е на основата на защита на човешките права. Затова и първата цел е да се обособи някаква група, която да обяви себе си за вид малцинство, чиито права са нарушени. Обявяват се за дискриминирани.От там започва вкарването в законодателството. Полицията, съдът започват да действат по определен начин.

Наистина ли е предвидено подобно нещо?

Веселина Савова:

Това е само малка част. Ето ви един текст от резолюцията
„Като взе предвид насоките за насърчаване и защита на упражняването на всички права на човека от страна на лесбийките, гейовете и бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните (ЛГБТИ) лица, приети от Съвета на Европейския съюз на неговото заседание от 24 юни 2013 г.,
„Като взе предвид доклада на Агенцията на Европейския съюз за основните права от ноември 2010 г. относно хомофобията, трансфобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност…” и т.н

Разбирате ли за какво става дума? Според тази резолюция, ние хората с полова принадлежност /т.е функциониращи според предназначението си/ изведнъж ще се окажем нарушители на човешките права на хора имащи психични проблеми на нарушена, разстроена полова идентичност. И ще трябва да приемаме техните претенции по техните правила да живеем и да възпитаваме децата си.
Много родители също се объркват от твърденията на гей-активистите. Те са принудени да се чувстват виновни или непросветени, когато се опитват да насърчават хетеросексуалното развитие на децата си.
В резолюцията се казва: „Комисията следва да интегрира специфичните въпроси, засягащи транссексуалните и интерсексуалните лица, в съответните политики на ЕС, като отражение на подхода, приет по отношение на Стратегията за равенство между половете”

И какво точно означава това?

Веселина Савова:

Това означава, че гласувалите тази резолюция признават наличието на трети пол извън мъжкия и женския, който трябва да има същите права.

Това е направо изумително!

Веселина Савова:

Изумително за мен и вас, но не и за Европарламента. Затова сме заявили, че като християни ние не приемаме, че извън естествените полове на мъж и жена, могат да бъдат регламентирани, като естествени и равни, и някакви други полове на транссексуални и интерсексуални.
Гей-активистите говорят за движението за правата на ЛГБТИ, като за движение за граждански права.Като християни възразяваме на приравняването хомосексуалността (която е психично състояние и не е морално неутрална категория) с расата и етноса (които са вродени качества и са морално неутрални категории).

Как ще коментирате узаконяването на еднополовите бракове?

Веселина Савова:

Политиката, която се налага е постепенно да свикнем с това звучене, след което да го приемем за естествено. Но то не е естествено. И искам да напомня, че в Българската конституция ясно е казано, че семейството се състои от мъж и жена.Бог е създал мъж и жена. Само мъж и жена могат да имат потомство. Това е истинската природа на човека. А сега всичко се обръща наопаки. Хетеросексуалното семейство се дискриминира едва ли не, като някаква остаряла форма. Намесват се във възпитанието на децата ни, като чрез тази резолюция се налагат разработването на учебни програми, в които от ранна детска възраст ще трябва да информираме децата си за третия пол. Гей-доктрината иска да ни каже, че когато помагаме на децата си да се развият напълно в мъжествеността или женствеността (които са тяхна съдба по природа), ние просто увековечаваме остарели стереотипи на половете.
Нормалните хетеросексуални хора, сме жертва на разрушителни сили, които заплашват да политизират всеки аспект от обществения живот в Европа и у нас, включително и по въпросите за диференциацията на половете.

Всичко, за което говорите е направо стряскащо. И всичко това в тази Резолюция?

Веселина Савова:

Това, което ви казвам е една малка част.

Какво още?

Веселина Савова:

С тази Резолюция Европейският парламент задължава Европейската комисия да договори със Световната здравна организация разстройствата на половата идентичност да бъдат премахнати от списъка на психическите и поведенческите разстройства. От Международната класификация на болестите (МКБ-11) тези разстройства да бъдат прекласифицирани, като непатологични. И тук никой не се занимава с наука, защото науката се е произнесла, че това са поведенчески разстройства, т.е че това не е нормално. Но Европейският парламент политически обявява патологичното за непатологично.

И от научна и от християнска гледна точка тази сексуална ориентация, която е в противоречие с половата принадлежност, представлява объркване на половата идентичност и е психичен проблем, който в момента е класифициран в Международната класификация на болестите (МКБ-11), като Разстройство на половата идентичност.
И вместо да предприеме мерки за превенция и лекуване на РПИ, обществото ни по политически съображения постоянно бива подвеждано, че нарушава правата на гейовете, ако посочва тяхната самозаблуда относно реалното им психично здраве!

Вярно ли е, че Европейският парламент задължава европейските държави да провеждат Гей-паради?

Веселина Савова:

Чета ви дословно: „Държавите членки следва да гарантират, че е обезпечено правото на свобода на изразяване и на събрания, особено по отношение на т.нар. „шествия на гордостта“ (pridemarches) и други подобни събития, като гарантират, че тези събития се провеждат законно и че е осигурена ефективна защита на участниците”
Разбирате ли за какво говорим? Трябва да приемем за нормално да гледаме порното по улиците на нашите държави. Ето тук отново се нарушават нашите права. Като християни смятаме, че свободата на изразяване и обществено разгласяване на гейския начин на живот, вкл. демонстрирането му в посочените „шествия на гордостта“ създават опасност да бъдат привлечени много млади хора с нестабилна психика към един болестотворени саморазрушаващ начин на живот и е грубо нарушаване на нашите права.
И проблемите не свършват до тук. Ако не сме съгласни на този тормоз, то се обявява, че ние нарушаваме европейските ценности!?!

За какви ценности става дума!?

Веселина Савова:

Попитайте тези, който са гласували тази резолюция. Като християни, не желаем да се съобразяваме с каквито и да било директиви, според които патологичното поведение е обявено за ценност, чието съхраняване изисква огромни човешки и финансови ресурси. Защото сега, за да се превърне тази резолюция в закони и директиви ще се похарчат милиони от нашите пари, като данъкоплатци.
Като християни възразяваме срещу нарушаването на нашите права чрез задължителното налагане на ценностна система противоречаща на нашите убеждения.Считаме, че налагането на подобни програми в училищата е дискриминационно по отношение на нашите права!
Страшното не е свършило до тук. Намесено е и наказателното законодателство. Утре, ако ние с вас не приемем децата ни да се облъчват от малки, ако не приемем порнографията да се демонстрира по улиците, ако не приемем ненормалното за нормално, то ще бъдем обявени за престъпници.

Какво говорите?!?

Веселина Савова:

Не го казвам аз, а Европарламента: „Държавите членки следва да регистрират и да разследват престъпленията от омраза срещу ЛГБТИ лица и да приемат наказателно законодателство, което забранява подбуждане към омраза въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност”.
Възразяваме нашето противопоставяне на гей-доктрината да се разглежда, като „подбуждане към омраза въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност”, а не като дълбока загриженост и тревога от либералната политика за насърчаване на противоестественото хомосексуално поведение, което води обществото до саморазрушаване.

Защо обръщението ви е към Светия синод, а не към българските евродепутати?

Веселина Савова:

Защото Светият синод трябва да направи необходимото да защити нашите права, като християни. А българските евродепутати доказаха, че те не могат да защитят нашите интереси, като българи. Само един евродепутат е гласувал „против“ тази убийствена резолюция. И това е Димитър Стоянов. Всички останали, от всички политически сили, превърнаха нас нормалните хора в жертва на гей-терора.


Източник: vlastta.com 



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13752612
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930