Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2014 15:14 - Разсъжденията на Алекс
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 413 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 19.02.2014 16:14






Alex Res :

Довечера пред паметника на Апостола, охранявани от заптиета ще се изтапанят днешните султани, бейове и чорбаджии и ще държат гръмки речи, морално изпикавайки се върху паметта на Апостола. Миналата година въпросните чорбаджии в страха си и погнусата си от хората, дори се бяха обградили с бронетранспортьори.
Нормални хора до тях няма да бъдат допускани и за да бъдат отделени от раята, богопомазаните тунеядци ще преминават през КПП-та, фейс-контроли и цедки.

 Да ви с..а на елита, да ви с..а на демокрацията! 

п.п.
Два цитата от Левски, можещи да се отнесат по този въпрос:

"Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си."

"Решили сме се вече — или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!" 


 ...и още...от  Alex Res :

 Да ви е.а в политиците. 
Десетилетия и десетилетия цигани избиват българи безнаказано, убиват десетки и стотици на месец и никой нищо не казва. Крадат от българите, мародерстват, заплашват, скандират "смърт за българите!" И нищо.
Десетилетия ислямисти наглеят и налагат шариата. Призовават "да се режат главите на неверниците", развяват знамето на шахадата и правят джихадистки шествия.
И нищо.
Турчеещи се правят сепаратистки карти с отделени региони от България. Някакъв луд помак нарича българите християни "изчадия на сатаната".
И нищо.
Разни уж български, но всъщност небългарски институции се пишат правоприемници на Османската империя и искат да им се връща българската земя.
И нищо.
Обаче, като излезнат българските деца и строшат няколко джама на някоя сграда в която се четат стрфои като "убивай неверника", всички педераст-толерасти скачат като ужилени, кряскат за застрашен етнически мир и искат да се събира КСНС по национална сигурност заради етническия мир.

 Е как да не им е..ш майката на такива, дето като убиват и се гаврят с етническите българи ръкопляскат, а като някой строши 2-3 джама и вече все-едно е станал глобален холокост?!? 
 Боклуци, като искате етнически мир защитавайте всички етноси, а не само турския, циганския и еврейския - в тая държава не живеят само те!
___




Пламен Пасков :

Може да е люто, ама е от сърце !
Нямам какво да възразя.
 Госпожи и господа, крайно неуважаеми другарки и другари, и прочее политически недоразумения и запъртъци.   Да, на вас говоря,
 Бойко Борисов, Бойко Борисов, Бойко Борисов, Бойко Борисов, Бойко Борисов (вижте го само, колко профила си е нацвъкал серсеминът!), Лютви Местан, Лютви Местан, Лютви Местан (той и Владо Зидаров от ранното СДС, агента Павел, и той тръгнал да го гони), Пламен Орешарски, Пламен Орешарски, Пламен Орешарски, Пламен Орешарски (Олигарски и той с 4 профила), Сергей Станишев, Сергей Станишев, "пърхащият с мигли костюмарчо" Цветлин Йовчев (по Магда Ташева), това послание, това обръщение горе е за вас!
За вас, разбрахте ли ме?!

Медиите, и за вас се отнася! И вие станахте от "средство за масово осведомяване" на С.М.Р.А.Д.!
bTV, BNT 1, TV7, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, Nova, нещо, а?




Alex Res :
Какво е абсурд и какво е ежедневие:
Абсурд е да прочетеш новина "Баба уби циганин", ежедневие е да прочетеш новина "Циганин уби баба".






Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13712730
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031