Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2014 06:44 - С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1164 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?
 31/1/2014 | Публикувано в Досиетата Х, Любопитно, Мистерии, Централни | 18 коментара

http://svetovnizagadki.com/aktiviraneto-na-piramidite/

Пирамидите са едни от най-загадъчните постройки на нашата планета. И ето нова сензация – учените са регистрирали мощна светлинна енергия, която се излъчва точно от върховете на пирамидите и е насочена към космоса. Това се случва повсеместно. С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

Отговорът на въпроса не е толкова лесен, ние и досега малко знаем за истинската природа на пирамидите. Много учени са единодушни в мнението си, че тези постройки са най-древните получатели и предаватели на информация. В последно време тези хипотези се потвърждават…

Какво ли е общото между пирамидата Кукулкан, която се намира на полуостров Юкатан в Мексико, пирамидите край град Сиан в Китай и пирамидите на културата Карал в Перу? Тези най-древни храмови постройки, издигнати приблизително по едно и също време с египетските пирамиди в Гиза, неотдавна са започнали да излъчват невиждана активност.




Много хора са станали свидетели на това как тези пирамиди са излъчвали мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление.

Астрофизикът Антон Ермоленко е убеден, че случващите се събития трябва да бъдат сериозно изследвани:

„Световната научна общественост безспорно трябва да обръща повече внимание на случващото се с пирамидите. Това, че те са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим каква е тяхната роля. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка.“

Основното, което интересува и учените и обикновените хора е каква е причината за тези излъчвания на светлинна енергия и накъде са насочени. Очевидно е, че всичко, което се случва трудно може да бъде наречено съвпадение. Може би постепенно се доближаваме до разгадаването на тайната на великите пирамиди.

Прочетете още:
Сфинксът и пирамидите покрити със сняг за пръв път от 112 г.

инфо: http://bulgarian.ruvr.ru/


Aliya Osho     1 февруари г. 12:00

Древните ни родители са познавали геомагнетизма на Земята и са били силно свързани с нея, както и с цялата Природа. Те са живеели в пълно единство с Природата, със Земята, с Космоса, изобщо с цялото Мироздание на Бога. Почитали са природните стихии като свои братя и сестри. Доказателства за това са запазени по нашите земи при тракийската и предтракийската култура, както и в българския език.
 Пирамидите са използвали и насочвали геомагнетизма на Земята, като са го съчетавали с подземните води и тяхната енергия, както и със слънчевите лъчи - в момента им на изгряване и залязване. В резултат се е образувал мощен енергиен поток, от чиято сила древните ни родители са черпели и са се лекували - и физически, и психически.
 Нека не забравяме, че ние хората сме от пръст създадени, от Земята и нейните елементи. И пак на нея оставаме земните си тела, когато си отиваме у дома в Небитието на Бога.
 - Алия Ошо



Тагове:   пирамидите,


Гласувай:
1



1. estirbg - Нека Aliya Osho да ми отговори на един въпрос:
03.02.2014 22:19
Как така изведнъж, след толкова столетия, за първи път се наблюдава подобно явление? Никога досега в историческите документи не са описани подобни явления. Всички пирамиди са били религиозно-култови съоръжения - или гробници, или религиозни градежи.
Подобни твърдения, че "се е образувал мощен енергиен поток, от чиято сила древните ни родители са черпели и са се лекували - и физически, и психически." са абсурдни - дали това го пише за пирамидите на маите или за пирамидите на египтяните? Ролята на пирамидите е съвсем друга...но малко хора се досещат за тяхната истинска сатанинска същност...

На въпроса:

"С КАКВО Е СВЪРЗАНО ВНЕЗАПНОТО АКТИВИРАНЕ НА ПИРАМИДИТЕ?" Отговарям:
Ами с предстоящото идване на Луцифер, който ще се представи за Исус.
"Какво ли е общото между пирамидата Кукулкан, която се намира на полуостров Юкатан в Мексико, пирамидите край град Сиан в Китай и пирамидите на културата Карал в Перу?"
Общото е, че всички са построени от един архитект и това е падналият Ангел - Луцифер.
Вече ви разказах за пирамидите на маите и обещанието на "Носителят на светлина"("Пернатата змия") да се завърне след 2012 - краят на календарът на маите. Дали ще е една -две или четири години след 2012 - това е едно незначително отклонение за огромния период от време, който отчита календара на маите.
Скоро, с Божията помощ ще ви докажа, че и другите пирамиди са строени от утринната звезда, Зорницата - билейското име на сатана.
Дано само не избърза Измамникът и да дойде преди да съм подредила фактите...

За строителят на пирамидите на маите и неговите обещания за завръщането му може да прочетете тук:
http://estirbg.blog.bg/history/2012/12/09/zagadkite-na-maite-ruhnaha-21-12-2012-g-oznachava.1029020
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13760653
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930