Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 19:24 - АХМЕД ДОГАН ЗАПЛАШВА БЪЛГАРИТЕ с КЛАНЕ и СМЪРТ! /ВИДЕО СЪС СУБТИТРИ/
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1900 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://1kam1.eu/новини/животът-днес/item/1736-ахмед-доган-заплашва-българите-с-клане-и-смърт-видео-със-субтитри


                    А, така! Дяволът предвкусва пълната си победа!!!!!!!!!!



Гласувай:
1



1. olivie - ???
22.01.2014 19:47
Сори, ама това си е чиста параноя. Гледах клипчето и въобще не го тълкувам така. Продължавам да уважавам Доган като политик на прехода, който не предаде каузата, която беше прегърнал, за разлика от всички останали.
цитирай
2. bogolubie - Политик на прехода ?!
23.01.2014 07:13
Затова сме най-зле от всички държави! Жалко, че още има хора, които му се прекланят. Той командва държавата през всичките тези години и повечето умове на България го виждат, а вие сте заслепен. Аз живея сред турци, помаци и цигани, и виждам какво става с българите. Направиха ги хора без стойност, от моргите на болниците ги изкарваха като на конвейр, защото нямаха осигуровки и пари да си платят. Това в големите градове не можете да го видите, но в малките градове и селата камбаната бие почти всеки ден и катафалката вози труповете. Ние години гладувахме без работа и не получавахме дори помощи, защото сме имали нотариален акт на една къщичка правена недоправена 86 кв. Само Божидар Димитров от екрана ни даваше по капка достойнство, че сме българи. Защо, мислите, че българите най-бързо се стопяват?! Вие навярно живеете добре и в добри условия, затова гледате на политиците от съвсем друг ъгъл. Доган е злият демон на България!!! Това е истината!!!
Няма да забравя, как се изказа, че България не му стига, иска и Брюксел. Как и защо?! И тях да съсипе?!
Доган е злодеят кукловод и той е, който ни довършва. Жалко за този древен и достоен народ!
цитирай
3. olivie - Не бе колега,
23.01.2014 10:53
репликата ми беше за заглавието. Ако искате, сменете го със Злият гений и развийте теза различна от тази която не можете да защитите. И знаете ли защо - защото тя тласка към гражданска война и не може да простите на Доган, че й е поречил досега да възникне. И още защо? Защото интересите на евреите и "турците" може да са еднопосочни в угнетяване на българите, но не е така във взаимоотношенията им едни с други. Искал бил Брюксел? Интересно кой ли го е изпреварил? И на кого служат другите ни "избранници"? Може би и "атентата" си го спретна сам, а? Язък за ника Ви!
цитирай
4. bogolubie - Доган сам казва, че трябва Тракия да се даде на Турция.
23.01.2014 12:19
Не знаете ли това?! Мирен народ гражданска война не прави. Това е нарочно повтаряна притча, за да му се създава ореол и да не се съмняват в него. Писах ви, че живея между хора от всякакъв етнос и не говоря теоретично. Умишлено угнетяват само българите!!!
А заглавието си е дадено такова, аз само копирам.
цитирай
5. olivie - Значи не сте виновен, извинявайте.
23.01.2014 13:25
Друг е посочил целта на статията. Знам че народът ни е мирен, а Доган лъже/блъфира щото му е генетично заложено. Въпросът сега е, че блъфът не само, че не минава, ами се тълкува "ха дано де" от силите, които искат да ни досъсипят. А уважаваният и от мен Божидар Димитров защо не разкаже какво прочете в библиотеката на Ватикана, а само се пъчи самодоволно, като че само той е българин и тънко намеква, че като му вдигат паметник македонците, не иска да е на кон? Само дето полъга ББ с цялото си правителство да се изтърси на главата на гръцкия премиер, като че ли оня ще ахне и ще го позлати за да запази в тайна цялата кражба на историята ни. Премянов също лансира идеята за автономна област Тракия, но то е след падане на границите. Лично аз се съмнявам, че Турция има потенциал да стане член на ЕС и може би затова в Родопа взеха да си връщат българските имена /още един удар по Доган/ НУЖНИ са нови политики - ФАКТ. Поздрави.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13739559
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930