Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 07:30 - Лекове срещу Рака
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
0



СИЛНИ БЪЛГАРИ

На Земята винаги има две крайности - Светлина и Тъмнина.Будни сме, с борбен дух, но поради прекомерно ярката индивидуалност, не сме единно племе. Въпреки упадъка, трябва да се гордеем с народността си. Открай време сме изпращали в забвение най-страшните поробители.Предстои да бъдем почитани в Европа и по света! От племето ни ще излязат умни същества. Ще го прославят извън пределите на страната. Радвайте се, че живеете в България!

http://silnibg.blogspot.com.es/2011/08/blog-post_21.html

 
неделя, 21 август 2011 г.
 Лекове срещу Ракът
Всички знаем,че болестта Рак е повод за трансфер на огромни парични потоци по цял свят- като започнем от лечението на болните, минем през милиардите, давани за борба с тази уж страшна болест и се стигне до болката на всички, които са изгубили близък с тази диагноза.
За Ракът можем да говорим много, но се оказва,че по-скоро тази болест е един от най-печелившите "продукти" на фармацевтичните компании, организации и здравни институции, навсякъде по света. В България също не правим изключение...
Както ще прочетете по-надолу, ще забележите, че има ИЗЦЯЛО ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ, КОИТО ЛЕКУВАТ РАКЪТ......но горепосочените компании нямат интерес да ги знаем, защото всичко идва от Природата, а тя не струва пари.....както лекарствата-отрови, които се произвеждат!
Ще представя 6 природни продукта, чрез които можем да спрем развитието или изцяло да унищожим болестта РАК. Защото ние, хората, заслужаваме да знаем Истината и е време да се пробудим от този сън, в който най-нагло ни набутват в устата най-токсичните лекарства, храни и питиета, тровят ни с замърсен въздух и вода от небето и почвата, продават ни "полезни" шампоани, гелове, кремове и прочие-все причинители на страшни болести , А НИЕ ИМ ВЯРВАМЕ СЛЯПО, САМО ЗАЩОТО СМЕ ГО ВИДЕЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ИЛИ ЗАЩОТО ШИБАНАТА МАГЬОСНИЦА МАДОНА ГО РЕКЛАМИРА.....
ВЪРНЕТЕ ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ ПРИРОДАТА, ЗАЩОТО ТЯ Е ТАЗИ, КОЯТО ЩЕ НИ ПАЗИ И ЛЕКУВА.....


ПЪРВИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

1. MMS -Miracle Mineral Solution или Чудотворно Минерално Решение
ММС е натриев хлорит, който при активация с киселина(лимонтузу, лимон, оцет) образува Хлорен Доиксид.
 Той е най-мощният убиец на патогени познат на човечеството. Хлор диоксида, разрушава анаеробните и аеробните микроорганизми, включително бактерии, гъби, плесени, ферменти и паразити, които са болестотворни организми. Той е по-слаб окислител от кослорода и не може да окислява здрави телесни клетки, но притежава много по-голям капацитет за окисляване от него! Това е една от причините да е толкова ефективен.
 Има доказателства, че той помага при образуването на миелопероксидаза - химикал, използван от тялото за производство на хипохлорна киселина, която след това бива използвана от имунната система за убиване на патогени, клетки-убийци и други неща. Хлор диоксидът е единственият известен химикал, който притежава тези качества и който може да прави такива неща в тялото, без да причинява странични ефекти. ММС действа като компресор на имунната система!Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да се справи успешно с болести като -  Малария, Артрит, Хепарит - А,Б,Ц ; Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет,  Е.коли, Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много много още! Това са само малка част!MMS за първи път се употребява за лечение на малария в Африка, където за по-малко от ден има повече от 75 000 излекувани или обще 98 процента от третираните с този препарат.Този продукт успешно може да се използва за лечението на СПИН, пневмония, всички видове РАК, Канида,  грипни инфекции /включително птичи грип/, хепатит, менингит и много други /нямам толкова място и време за изброяване /...
ПП: Има го в България.Просто напишете MMS България в чичкото Гугъл и ще намерите вносители.


ВТОРИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

2. Масло от Канабис или т.нар. Конопено масло: Също толкова ефективно, колкото и MMS.Добива се от индийския коноп или Канабиса /Трева, Джойнт, Мери Джейн и прочие/.Тук ще се отплесна малко повече в обяснението, защото смятам,че неправилно и неслучайно това магическо растение е криминализирано в обществото и че от него се печелят, престъпни кръгове, защото е дефинирано редом с наркотиците, като самото не е такова, дори напротив....О това растение може да се шият дрехи /копени влакна/, да се прави гориво и най-важното в случая-да се лекуват страшни болести.....
С използването на този продукт, може да излекувате:РАК, ДИАБЕТ, АСТМА, ГЛАУКОМА, АРТРИТ, кожни инфекции, хронични болки, изгаряния, брадавици и бенки, каквито и да е състояния,,включващи мутирали клетки, мигренозно главоболие, безсъние, депресивнир разстройства, регулиране на телесната маса, белези, възстановяване на жизненоважни органи!


ТРЕТИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

3. Кайсиевите Ядки-В книгата си "Силата на кайсиите-как лаетрила излекува моя рак", авторката Хелън Кюран("APRICOT POWER: How Laetrile Cured My Cancer" Helen M Curran) разказва своята история.Тя е имала меланома с разсейки в черния дроб и според прогнозата й е оставало да живее не повече от 2-3 месеца.Тя се подлага на т.н. "метаболитна програма" за лечение, в която главно място заема приемането на лаетрил-вещество добивано от кайсиеви ядки.Лаетрила е търговското название на амигдалина известен още като витамин В -17.Съдържа две молекули глюкоза-едната се нарича бензалдехид, а другата е хидроген цианид.Втората съставка е отровна и именно на нея се дължи антиканцерогенното действие на лаетрила.Единствено и само в раковите клетки се съдържа ензима бета-глюкозидаза, който и разцепва молекулата на двете й съставни части-бензалдехид и цианид.Така цианида се освобождава и въздейства директно на тумора.В здравите клетки има друг ензим-роданезе, който неутрализира лаетрила, като превръща свободния цианид в тиоцианад, който вече не е отровно вещество.
Тъй като в България лаетрил не може да се намери(таков може да се закупи в страни като Мексико, Австралия и др., но не и в САЩ където официално е забранена неговата продажба) то може да използвате кайсиеви ядки.Кайсиевите ядки е добре да са горчиви(горчивия вкус се дължи на съдържащия се в тях цианид) и да се приемат по следния начин:
 започва се с малко количество-например 2-3 ядки на ден и постепенно се увеличава.За възрастен човек с тегло около 70-80 кг. дневната норма е около 15 ядки.Максималното количество, което може да се приеме дневно е 30 ядки, но само ако не възникнат отрицателни реакции в организма.Много важно е да не се поглъщат наведнъж, а да се приемат на 3 пъти-сутрин , обед и вечер.Добре е по същото време стомаха да е пълен, като заедно с ядките се приемат и храни съдържащи нитрилосиди-кайсии, праскови, сливи, нектарини, ябълки, круши, череши.Смята се,че в кората на тези плодове се съдържат вещества неутрализиращи гаденето и неприятните усещания наблюдаващи се при някои хора при приемането на кайсиеви ядки.
 Лаетрил/амигдалин се съдържа в много други продукти-например освен в семките и ядките на гореспоменатите плодове, той се намира и в горчивите бадеми, а също и в просото.
 Много важен момент е , че кайсиевите ядки трябва да се приемат сурови.Ядките могат да се приемат както цели -като се дъвчат, така и да се смелят на машинка и след това да се консумират като например се посипе салатата с тях.Турция е най-големия производител в света на кайсии и кайсиеви ядки, така че ако такива не намерите в България, трябва да потърсите в южната ни съседка.

ЧЕТВЪРТИ ПРОДУКТ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ РАК:

4.Хлорела. Това водно растение има мощно детоксикиращо действие срещу тежки метали и други пестициди. Много изследователски проекти в САЩ и Европа сочат, че тези микроводорасли могат също да помогнат при борбата на организма с устойчиви въглеводороди и метални токсини като живак, кадмий и олово, както паралелно с това засилва имунната система.За естествените защитни функции на организма е необходима чиста кръвоносна система с изобилие от червени кръвни телца, които да пренасят кислорода. Прочистващият ефект, който ХЛОРЕЛА има върху червата и черния дроб, помага на кръвта да се освободи от токсините. Чистата кръв гарантира, че метаболитните отпадъци ще се държат настрана от тъканите.
Името на хлорела идва от голямото количество хлорифил, което съдържа – много повече от което и да било друго растение. Хлорофилът е едно от най-добрите хранителни вещества, което действа прочистващо на червата, черния дроб и кръвта.
Хемоглобинът е протеинът в нашите червени кръвни телца. Клетките на хлорофила са почти идентични с тези на хемоглобина с едно изключение : хлорофилът съдържа магнезий, а хемоглобинът – желязо. Това е важно, защото магнезият е ключов фактор за правилното функциониране на сърцето. За всеки удар на човешкото сърце е необходим магнезий.

Хлорофилът е ефективен в борбата с анемията и стимулира производството на червени кръвни телца. Може да не лекува РАК, но предпазва организма ни от появата на ракови клетки и  подпомага оросяването на мозъка и затова често е наричан “храна за мозъка”.

ПЕТИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

5.Витамrн C.
На всички нас е известно основното влияние на витамина върху съпротивителните сили на организма.На първо място той подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и изяждат вирусите, бактериите и раковите клетки.
Белите кръвни телца на хора, които приемат витамин С в порядъка на 2 до 3 гр дневно се отличават със значително по-голяма активност.
Витамин С е изключително важен оксидант. От своя страна той усилва действието на други антиоксиданти като всеизвестните ни витамини А и Е.
Може да се твърди, че тези три витамина са жизненоважни един за друг (имат синергична връзка), понеже всеки от тях има свойството да усилва и подпомага значително действието на другите два.
Много важна роля има по отношение на мозъка. Той го поддържа, като го предпазва от кислородна недостатъчност.
След изследвания най-високи концентрации на витамин С в човешкото тяло са били откривани в нервната тъкан, което показва, че тази част на тялото има най-голяма нужда от него.
Преди години са били проведени опити, които са разкрили, че витамин С, А и селен са в състояние да предотвратят развитието на ракови клетки.
Като такива могат да се посочат нитритите, които се намират най-вече в плодовете и зеленчуците, вследствие на торенето им с азотни торове, които ние по лошо стечение на обстоятелствата няма как да избегнем и поглъщаме повече или по-малко.Доказано е, че големи количества на витамин С блокират процеса на превръщане на нитратите и нитритите в нитрозамини.В частност сам по себе си витамин С пречи значително на преобразуването на някои вещества в ракообразуващи.
ШЕСТИ ПРОДУКТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

6. ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ. Става въпрос за тези зеленчуци, които са отгледани в еко обстановка и които не са отровени от вредна почва и които не са пръскани с химикали.В днешно време е почти невъзможно да намерим чисти зеленчуци и затова съм ги сложил в "класацията" на последно място. И все пак да споменем,че когато човек се подложи на зеленчукова дието за по-дълъг период от време, със сигурност ще пребори повечето болести....Доказан факт е,че повечето вегетарианци се разболяват по-рядко, не чувстват умора и спят по-малко.Това така, защото храната им е богата на алкалини, а Ракът не живее в такава среда......
Има редица много продукти от природата, с които можем да лекуваме най-опасните болести.Аз засега съм синтезирал най-лесно достъпните. Със сигурност ще продължа да търся и да публикувам, за да бъдем информирани и здрави .Не претендирам да съм лечител, също така нямам лекарско образование, нито общувам с такива хора, не съм член на нито една организация, институция или партия. Аз съм просто човек, които чете много, пита много, търси истината и борави с интуицията си.....
С уважение към всички инакомислещи:
Ники Христов
автор на този блог

 Публикувано от  АВИ-ТОХ-ОЛ  в 19:41


Тагове:   лекове,   срещу рака,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13764684
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930