Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2014 14:51 - Ето кой осигури взривовете за Атентата в църквата Света Неделя
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1237 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 18.01.2014 15:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ето кой осигури взривовете за Атентата в църквата Света Неделя

http://spartakbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/08/21/eto-koi-osiguri-vzrivovete-za-atentata-v-cyrkvata-sveta-nede.1141600



Коментари

1. batimetriq
- Лоши плодове от лошо дърво
30.08.2013 13:49
Едно от най-големите престъпления е, да взривиш бомба в църкава и да убиеш мирни християни, измежду които много деца и жени. Какво сатанинско изчадие трябва да си, за да направиш това. Но сега забележете нещо друго. Това огромно количество взривно вещество е осигурено от дядото на Асен Агов. И като награда за това пъклено дело, внукът Асен Агов е поставен на висок държавен пост от квотата на СДС т.е. ДС. Каква наглост и омраза към този народ, за да предприемеш открито такъв ход. С две думи, децата на тези, които взривиха църквата продължават и днес неприкрито да показват, че одобряват това, което са вършили бащите им и да следват същия курс.
цитирай

2. spartakbg - по мирен път, няма да стане...
14.10.2013 23:03
Повече от ясно е, че високо-квалифицираните криминални престъпници, няма да си отидат от властта доброволно, докато се сблъскват ежедневно със интелигентността на българския народ, който ги търпи вече цели 69 години... Каквато и нова партия да се създаде; от какъвто и нов тип да е тя, и каквото и фрапиращо име да носи, това няма да уплаши извергите.. Вие сами виждате какво става в момента с гръцката партия ЗОРА; видяхте какво стана с нея и членове и нали.. Просто ТЕ (извергите - властта) с тяхната медийна пропаганда в мирно време, създават сами страшните демони (жестокия нацизъм), с които Вие се опитвате да ги плашите.. Но по-този начин, със техните демони по-техните глави, няма да стане.. Изродите няма да се уплашат от това, а ще изпратят техните "Полиция" и "Жандармерия" да разпръснат с груба сила интелигентния протест на гражданите... Не забравяйте, че това тяхното е война против всички морални и общочовешки ценности на българите, която те започнаха веднага след 09.09.1944г. и продължават и до днес... Това е война между морала и АМОРАЛА.. Война между човечността и нечовещината.. Война между добротата и изродщината - между разума и безумието - между истината и лъжата и т.н..
 Един коментатор по-горе пише, че трябвало да има помирение - опрощение.. Да, съгласен съм с това, но преди опрощението, трябва да има покаяние.. Но и то не е достатъчно.. Преди покаянието трябва да се върнат отнетите земи на българите.. Така, както им бяха отнети, така сега ще им се върнат.. След което трябва да се възстановят напълно и всички животни и разграбено имущество.. Чак тогава вече може да се говори за покаяние, но само след като са възстановени напълно всички нанесени щети, без да бъдат принуждавани българите да водят дела за това.. А след покаянието вече, народа български ще реши сам, дали да прости, или не... Но не може да има прошка просто ей-така - не може.. Това са два милиона избити българи - не може да има прошка за тях - не може..

 Умникът пише още, че са воювали два лагера, и единият е победил.. Първо; воюване не е имало изобщо, защото ако имаше такова, комунистите щяха да бъдат победени, тъй като са страхливи.. Имало е МАЧКАНЕ с помощта на СССР.. От едната страна са били облечените във власт, изверги. А от другата страна са били обезправените и мачкани от всякъде българи - къде тук е битката питам аз - къде... нямало е такава - имало е само концлагери и гладни прасета...

 Какво използват извергите и до-днес за задържане на властта си??..

 Както винаги, от 1917г. до днес, ТЕ не са научили нищо ново. И продължават да използват "брутална сила", благодарение на която оцеляват.. Никаква сила произтичаща от народа, не е във състояние да ги свали от власт.. Единствената сила, която може да ги победи, е само още по-бруталната от тяхната... А с такава сила, към настоящия момент в отиващата си вече България, разполагат само, криминалните елементи от български произход. Защото по-затворите днес е пълно с политически затворници, които лежат там за вини от криминален характер, вменени им от ИЗРОДСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪДИИ... Като тези съдии от Народния съд, дето вместо да правораздават правилно, взеха че избиха елита на българския народ.. И с цялата си АМОРАЛНОСТ осъдиха на смърт вече убити от техните сатрапи българи.. Такива са и днешните съдии.. Техният морал по-нищо не се различава от морала на съдиите от народния съд, не го забравяйте това никога.. А ще повярвам в обратното, когато на същите тези съдии, им назначат психологически прегледи на всеки 6 месеца..
 И когато те преминат през всичките фази на тези прегледи (тъй както и обикновените граждани ги минават), и ги издържат, тогава ще им повярвам, че са нормални съдници - но нито един от тях няма да ги издържи - нито един.. Ето, такива същества (в човешки образ) Ви решават съдбините днес.. Толкова са смели, че ги е страх да посегнат на банковите обирджии на милиони и милиарди, а тръгнали тука да се деркат за глупости с едни кокошкари.. Уж в техните съдебни зали търсят обективната истина, а когато я намерят, и тя не им хареса, тъй като чрез нея не могат да вкарат в затвора обвиняемите, тогава самите ТЕ започват да лъжат и наслагват от себе си, пред по-горните инстационни съдилища, само и само да вкарат в затвора обвиняемите... Такова ми е мнението за тези същества, у които няма нищо човешко. Но какво има да се чудим. Те изобщо не прекарват времето си сред народа. Те са си загубили напълно човешкия облик. Нищо човешко не е останало у тях - нищо.. На тях нищо човешко не им е познато, и никога няма да им бъде. И не защото човешкото в тях е унищожено, а защото такова по-начало не съществува...


 Не забелязвате ли как, в последно време, думата ДИСИДЕНТ започна постепенно постепенно да изчезва от речника на живота ни.. Сега тази дума е заменена от думата КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК... а вие - мислете...


Ето коментари и под тази публикация:
http://www.bnews.bg/article-58670


dedoto - 21:02, 4 яну
Отговор: нашите евреи не са могли да защитят спасителите си, защото и след падането на Хитлер са били жертви на малко по-друга политика.

 А 11000 македонска евреи са били цената на спасяването на 48000. Ако не е била жертвата на 11-те хиляди, 48000 са заминавали за Треблинка. Към цената е и живота на цар Борис.

Хаджи Димитър - 18:39, 27 дек
Той и Христос ги спаси от смъртта , а те Го разпнаха !

dan_haifa - 09:56, 27 дек

Скъпи българе! Обръщам се към вас с огронма благодарност и безмерно уважение и респект щото точно българският народ, начело с царя Борис III и членове на Народното събрание, спаси десетки хиляди евреи от зааклането в газовите камери! Вярвайте, че да кажа, че срам ми е от това, което направиха съдии-евреи, не може да изрази болката и разочарование и срам които наистина преживявам в момента!
 Не се надявам, че моите думи нещо ще променят, но за мен е дълг на честта да го кажа!
 Искам само да разберете, че хората, не гледайки на това, че са от една народност, могат да бъдат много различни. Българе също така членували в Комунистическата партия, не само евреи? А в нацистка, нели?
 Заедно с това, не мога да отрича - тежки и сложни хора сме, евреи. Не просто така каза Господ Бог, че сме жестоковийни и го предизвикваме непрестанно... Обаче и сред нас имало най-различните хора, не само неблагодарници.
 С уважение и респект към Българският Народ от един евреин от Хайфа! Големи сте и непременно ще успеете! Успех!
 Дан

Валентин Иванов - 23:12, 26 дек
Спасителят Пешев нищо нямаше да спаси ако не беше куража на Царя да се опълчи на Хитлер и да вземе решението!
 Това е първият изопачен факт.
 Вторият е че Царя не е можел да взема решения в присъединените територии по отношение на евреите до края на войната. Така че не може да става дума за проявяване на кураж и опълчване.
 Третият изопачен факт е че след окупацията на България решенията за спасенията и убийствата ги е вземал окупатора и неговите марионетки - комунистите!

Росен Живков - 16:05, 25 дек
Всеизвестно е че когато си във въжможността да помагаш, не си в равностойна позиция с то(е)зи на които си помогнал! ? Защото скрито и неизказано ВИНАГИ те ненавиждат за възможноста и Волята да помагаш!!! Красноречива е поговорката"Направи добро -изяж....."!!???

KALI - 20:13, 3 ное
DOLNI 4IFUTI
Шокиран! - 14:02, 25 сеп
Ами тази Еми Барух, дето сега я спряха от дойчме Веле, не е ли роднина на едноименничката си - обвинителка на Народния съд ??

ДО БЪЛГАРКА ОТ 15 СЕПТЕМВРИ - 18:19, 8 авг
ГОСПОЖО,ВЕЛИК НАРОД СМЕ НИЕ, ЧЕ ГИ СПАСИХМЕ.ТЕ НИЩО ХУБАВО НЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА НАС.

ВЪЗМУТЕН - 18:10, 8 авг
КАКВОТО И ДА СЕ КАЖЕ, ЕВРЕИТЕ СА НЕБЛАГОДАРНИ.СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ТОЧНО И ИСКРЕННО.НЕ ГИ МРАЗЯ , АМА СА НАГЛИ !! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ ,НО СА НИ И КЛАЛИ И ИЗБИВАЛИ,ПРИМЕР: СУЛЕЙМАН ПАША Е ПОКРЪСТЕН ФРЕНСКИ ЕВРЕИН И КОГАТО СА ЗАПАЛИЛИ СТАРА ЗАГОРА МЕСТНИТЕ ЕВРЕИ СА ПОМАГАЛИ НА ТУРЦИТЕ И СА ЗАГРАБИЛИ ИМУЩЕСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ.ЗНАЕМЕ ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ТЕРОРИСТИ И ОСНОВНИТЕ БОЙНИ ГРУПИ В ГРАДОВЕТЕ СА ОТ ЕВРЕИ.И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ ВЗРИВИ ЧЕРКВАТА 1925г.И САМО ПИЩЯТ ЗА ХОЛКОСТА, АМИЛИОНИТЕ ЗАГИНАЛИ ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ..... АБЕ НИЩО ХУБАВО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ОТ ТЯХ.

МИЛАНОВ - 10:11, 5 юли
И СЕГА ТАЗИ НАГЛА НЕБЛАГОДАПРНИЦА ЛЕА ПЕПО КОЕН, ДЪЩЕРЯТА НА УБИЕЦА НА СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ДИМИТЪР ПЕШЕВ, ВМЕСТО ДА СЕ ЗАСРАМИ И ДА ПИШЕ ИСТИНАТА, КЛЕВЕТИ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА И НЕ УЧИ НА ПОЧТЕНОСТ И МОРАЛ, ТАЗИ КРАДЛА, ДОНОСНИЧКА, АГЕНТКА И БЕЗДАРНА ПИСАТЕЛКА. СРАМНО Е, ЧЕ ТЪРПИМ ТАКИВА КАТО ЛЕА КОЕН И СЕ ЯВЯВА КАТО ВОДАЧ НА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ, ТАЗИ НЕМОРАЛНА ЖЕНА, КОЯТО ПРОВАЛИ КАРИЕРАТА НА ГОЛЕМИЯ КОНСТАНТИН ИЛИЕВ В СОФИЙСКАТА ФИЛХАРМОНИЯ.

Emil Mitkov Zahariev · Follow ·  Top
Commenter · Works at Self
" Вероятно и поради тази причина 47 000 обикновени евреи, безспорно добри хора, напускат България след деветосептемврийския преврат."
 + Това е ЕДИНСТВЕНОТО НЕВЕРНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ!!!
 + ТЕЗИ 47 000 СИ ЗАМИНАХА ЗА ДА ФУНДИРАТ ИЗРАЕЛ, ПРЕЗ 1948-ма!!!

Reply · 5 · Like · Follow Post · December 26,
2013 at 10:13pmНели Стоева · Follow ·
Университет

Да не забравяме, че комунистическа България запази имотите на евреите, които заминаха да основават Израел и чинно им пращаше наемите от тях.

Reply · 2 · Like · December 26,
2013 at 11:37pm
Атанас Атанасов ·  Top Commenter · Varna, Bulgaria

 Отговора на този въпрос се състои в този цитат:- Ние, евреите, сме унищожители и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят. Морис Самуел, Jon Gentiles p.155 Harcourt, Brace,1924
Reply · 1 · Like · Follow Post · December 26,
2013 at 12:36am


Emil Mitkov Zahariev · Follow
·  Top Commenter · Works at Self


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=571466406262997&set=a.449361698473469.1073741825.175760635833578&type=1&theater
Reply · Like · January 4 at 12:57pm

Emil Mitkov Zahariev · Follow
·  Top Commenter · Works at Self

https://www.youtube.com/watch?v=ApsXi01qDTs&feature=share
Reply · Like · January 4 at 1:16pm

View 1 more

Еmil Mitkov Zahariev · Follow ·  Top
Commenter · Works at Self
https://www.facebook.com
/photo.php?fbid=549839365104285&set=a.335390206549203.79913.335381113216779&type=1&theater


Emil Mitkov Zahariev · Follow
·  Top Commenter · Works at Self

https://www.youtube.com/watch?v=ApsXi01qDTs&feature=share
Reply · Like · January 4 at 1:16pm

View 2 more

Дориян Александров ·  Top Commenter · Works at Bulgaria
Цялата работа по раздухването на "историята за спасяването на някави български евреи" е една гигантска манипулация за отклоняване на вниманието от важните неща и в този случай! Първо, тези евреи в повечето случаи са комунисти, терористи, саботьори и подмолна "пета колона", работеща против властта! Много от тях след печалната дата 09.09.1944 г. влизат във властта и заедно с комунистите са в репресивния апарат на МВР, БКП и военните и участват в избиването и ограбването на българската интелигенция - 140 000 души и репресирането на още 300 000 души по лагери, затвори, изселвани и депортирани като животни (гои)! След като се награбват достатъчно тази мръсна пасмина през 1948 г. доброволно се отказва от българското си гражданство и заминава за Израел! Нещата имат и продължение, но и това ви е достатъчно за да сте наясно с какво си имате работа - комунистически палачи, убийци, престъпници и българофоби, неистово мразещи православните християни!Осемте основни съветника и личния секретар на комунистическия тиранин и палач Тодор Живков всички до един бяха евреи! Някои от тях бяха преки идеолози на БКП!
Reply · 18 · Like · Follow Post · September 14,
2012 at 7:34pm


Недялко Неделчев ·
Управител/собственик at Собствен бизнес
А какво направиха потомците на тези спасени евреи?
 Разрушиха и ограбиха за кой ли път България....
 ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЧУЖДА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ
 http://balkanec.blog.bg/politika/2011/06/07/dve-desetiletiia-chujda-vlast-v-bylgariia-1989-2011.761348
Reply · 8 · Like · September 14,
2012 at 8:00pm








Гласувай:
0



1. zaw12929 - Може ли да съдим някогп днес заради ...
18.01.2014 16:19
Може ли да съдим някогп днес заради дядо му?! Хаиде да спрем с омразата- а какви са хората, потпшили члеп пълен с мъже да се издавят?! Да изброявам ли?! И докъде така. Бог не дава ние да съдим другите и що за боголюбие си ти?! да насаждаш омраза?!
Радой Ралин
Ако народът не може да бъде целокупен,
лесно ще стане изцяло купен!
Бомбата убива мнозина, а злобата затрива милата ми родина
С всеки ден българинът става по беден, по болен и по глупав от омраза
цитирай
2. bogolubie - А ти защо ме съдиш ?! Защо ?!
18.01.2014 19:42
Аз не насаждам омраза, а представям материали за истината, която се е случила. Представям и коментари, за да се видят различни мнения. Ние трябва да знаем откъде какво можем да очакваме, за да знаем за какво да се молим. Да обичаш Бога не значи да си затваряш очите за истината. Господ Иисус Христос е Истина. Ти не знаеш ли?! Омразата и злобата се умножават не от мен, а от тези, които гнетят народа и досега. И накрая, ще ти кажа, че съм ръководена от Божия Дух. Ти не за пръв път ми се нахвърляш, но отдавна не си се обаждала. Е, Бог да те благослови! И, ако уважаваш хората, прегледай си съобщението и коментара, преди да натиснеш "Изпрати", оправи си грешките! Всички ги допускаме, но е добре да се стараем да ги оправяме от уважение /не от омраза/.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13765455
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930