Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2014 21:51 - Скандално! Предизборно искат легализация на кръвосмешението?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
1



Скандално! Предизборно искат легализация на кръвосмешението?
„За” се обявяват много леви, зелени и либерали в Европа
2014-01-12 12:00:22 ч.

Според Стария завет Лот е живял добре с дъщерите си

http://vevesti.bg/mejdunarodni/839-skandalno-predizborno-iskat-legalizaciq-na-kryvosmeshenieto


 С наближаването на европейските избори на дневен ред излизат все повече политически въпроси, които предизвикват обществени противоречия. Един от тях е относно узаконяването на сексуалните връзки между деца и родители, внуци и баби и дядовци – инцест (кръвосмешение).

За подобни законови поправки настояват представителите на много леви, зелени и либерални партии, предимно от Северна Европа. За целта по медиите се пускат тестови предложения и се организират академични дебати, за да може обществото постепенно да свиква с идеята и да се стигне до легализация подобно на еднополовите бракове в Дания и педофилията в Холандия.

 Либерали и леви искат въвеждане на понятието “инцестофобия“ (омраза към инцеста), а всички “инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път (това може да е ново поле за работа на Българския хелзински комитет и ).

 Радетелите на кръвосмешението са най-многобройни в Скандинавските страни. Шведската социалдемократка Моника Грийн (1959), която е непрекъснато депутат от 1994 година насам, публично се обяви за легализация на секса между роднини по възходяща и низходяща линия и поиска това да се закрепи законово. Социалдемократите има голямо мнозинство в шведския парламент.

 Датчанката Перниле Скипер (1984), депутат от Социалистическата работническа партия, също е ревностен поддръжник на идеята. Като ученичка и студентка е член на Младите либерали и Зеления алианс. В момента е депутат в датския парламент.

 Либералите дават редица „положителни“ примери, като този за турският президент Абдулах Гюл, който е женен за първата си братовчедка, още когато тя е 15 годишна.

 Католическата и Православна църкви са категорично против инцеста (до 7 коляно), най-малкото, защото води до израждане и малформации при децата родени от подобни връзки.

 Всеки глас за леви, либерали и зелени в Европа е глас за противоречиви политики по отношение на семейството, нелегалната емиграция, малцинствата,  държавата и традиционния социален ред.

 Obshtestvo.net



 МОЯТ КОМЕНТАР:

                           Ние, християните, се учим от Новия завет. Старият завет е минало. В Стария завет събитията, поведенията, ученията са представени иносказателно и това подвежда много хора, като те си избират да тълкуват и изпълняват нещо, което отговаря на страстите им. Вижте как са писали, че Лот и дъщерите му си живели добре. Срамота! Поради това, че Лотовата жена, не послушала Божието предупреждение, обърнала се  назад, за да види какво става с опустошения град и станала на солен стълб, Лот бил принуден да разрастне рода чрез дъщерите си.
Но в Стария завет много пъти се споменава заповедта, децата да не виждат голотата на родителите си! Това е важното! Иносказанието  е за вярващия народ, а не за  физически секс. Голотата на родителите също представлява незнанието и по-скоро неизпълнението на Божията воля, така, както се видяха голи Ева и Адам ! Но на извратените умове и похотливците, водейки се от своите страсти, тълкуват , както им е угодно и вършат това, което им се иска. Бог ги оставя да вярват на лъжа, щом не искат истината, за да погинат!


 



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13779491
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930