Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2014 14:27 - Психотронно оръжие сее смърт във Варна
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 499 Коментари: 0 Гласове:
0



Психотронно оръжие сее смърт във Варна
СподелиПриятел

http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=2886120

Иванка Миланова смята, че много българи са изложени на лъчения


Зловещите убийства във Варна се дължат на мощна атака с психотронно оръжие. Това твърди ексклузивно пред "България Днес" Иванка Миланова, председател на българския клон на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия и дългогодишен журналист в радио "Свободна Европа".
Черната серия започна с жестокото убийство на 24-годишната красавица Хюлия Маджар и продължи с разстрела на двама души от рогоносец, който впоследствие се гръмна. Още с кацането си на летището в морския град Волен Сидеров и негови съратници също се забъркаха в грандиозен скандал, при който лидерът на "Атака" бе обвинен, че е нанесъл телесна повреда на млад варненец и полицай.


Родителите на Живка (на снимката) ще гледат двете й деца

"Генератори на психотронни оръжия са разположени в различни точки на страната, но във Варна явно има някаква активация", смята Миланова. Според нея там вероятно е стартиран някакъв екперимент, но тя не изключва възможността усиленото въздействие в последните дни да има връзка със скандала със смяната на топоними от турски на български. Самите депутати от "Атака" пристигнаха във Варна, за да протестират срещу спирането на предложението за връщане на българските имена на над 200 местности.
"Тези генератори се поставят от чужди служби, но може да се използват от български управляващи. Най-общо действието им е чрез електромагнитно излъчване, водещо до състояние, подобно на хипноза, и така хората може да бъдат манипулирани. Вероятно в момента се цели да се потуши напрежението около смяната на имена", обяснява зомбирането на варненци и импулса към насилие в града шефката на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия.
Според нея Петър Георгиев, който гръмна ж


Стефан Георгиев остави жена и дете

ена си Живка Пенчева и любовника й Стефан Георгиев, най-вероятно е станал жертва на излъчване. Трите тела до вчера следобед все още бяха задържани в моргата на варненската многопрофилна болница "Св. Анна". Ръководителят на отделението по съдебна медицина д-р Димитър Ганчев съобщи пред "България Днес", че алкохол или наркотици не са били открити при аутопсиите.
В късния следобед вчера родителите на Петър и Живка заминаха от Дългопол за Варна, за да приберат телата на децата си. Най-вероятно те ще бъдат погребани днес.
"Не можем да чакаме повече. Само трябва да изкопаем гроба", каза протойерей Иван Иванов от дългополския храм "Св. преподобни Иван Рилски", който е и приятел на семейството.
Децата на двамата, 8-годишната Силвия и 17-годишната Хриси, ще останат при родителите на Живка.
Тялото на Стефан Георгиев ще бъде освободено днес и неговото погребение вероятно ще е следобед или утре.

 
Скандал с опелото

"Заформя се голям скандал. Само да не сте на мое място, още повече че стрелецът Петьо и убитата Живка са ми рода", разказва протойерей Иван Иванов.
Проблемът бил, че Пенчо, бащата на Живка, не е вярващ и отказва двамата да бъдат опети. Родителите на Петър искат.
"Не ми се е падал такъв казус, но все някак може да го реша. Докато чета опелото, да спомена името на Петьо, а това на Живка да изпусна. Но пък още нямам разрешение да опея Петьо, който се самоуби. Звъня постоянно на дядо владика, но той не ми вдига", обяснява дилемите отец Иван и заключва:
"Дано разумът надделее."

 
Облъчват цялата страна

За влиянието на психотронни оръжия у нас се заговори още от края на 80-те години. Според изследователи подобна техника е била докарана тайно в България от съветските служби.
През 90-те известен наш професор твърдеше, че столицата е поставена под въздействието на мощен генератор, който е поставен в секретно поделение в полите на Витоша. Дни преди ученият да направи скандални разкрития, тялото му бе открито под мост, а въпреки многото въпросителни заключението бе самоубийство.
Иванка Миланова отива по-далеч. Според нея генератори са разположени край всички големи градове. Според нея вълната от насилие, която освен Варна заля страната през последните дни, може да е причинена именно от психотронното оръжие.
"България Днес" припомня, че освен трагедиите във Варна само в рамките на 3 дни мъж бе пребит до смърт в Гоце Делчев, друг се гръмна в Габрово, тийнейджър се обеси в Карлово, двама умряха мистериозно в хасковско село, в Търговище беше запалена жена, а отделно полицейските бюлетини са препълнени със съобщения за нападнати хора.

 
Набеденият за килър на Хюлия на успокоителни

"Шести януари бе обикновен работен ден както за мен, така и за него. Обадиха му се приятели да го питат как е и дали знае, че го издирват за убийството на Хюлия Маджар. За няколко часа го сринаха психически. Иван не е в състояние да работи", разказа майката на Иван Костадинов - Красимира, пред Би Ти Ви по повод публикуваните снимки на сина й.
"Моят син нито е викан, нито е издирван, нито е задържан. Моят син е Иван Добринов Костадинов. И синът ми, и жена му са сринати, на успокоителни са. Ще си търсим правата по съдебен път", каза още майката на Иван.



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13743327
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930