Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2014 15:17 - Възкръснала индийка разказа за отвъдното
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
1



Възкръснала индийка разказа за отвъдното

http://iwoman.bg/uspeshna/silna/vyzkrysnala-indijka-razkaza-za-otvydnoto-443107.htm

 
Дата: 08.01.2014


Предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” днес подари на зрителите си една наистина невероятна история. В жива връзка от Хонг Конг по Skype водещата Гергана Стоянова разговаря с индийката Анита Мурджани. Дамата разказа в ефир как е възкръснала след 4-годишно боледуване от рак.

"Имах лимфома. Тумурите бяха станали големи като лимон и бяха по цялото ми тяло. На 2 февруари 2006 г. изпаднах в кома, след като бях минала през всички възможни традиционни и нетрадиционни лечения. Но тялото ми отказа напълно”, започна разказа си Анита. „Тялото ми не функционираше, но съзнанието ми сякаш се беше отделило и усещах щастие. Можех да видя тялото си отстрани, а то беше толкова мъничко. Чувах всичко, което се говореше около мен, дори когато лекарите казаха на семейството ми, че няма да се събудя", разказа индийката. Тя допълни, че освен че е чувала е и изпитвала чувствата на околните.

"Докато бях в кома, в мен настъпи едно състояние на яснота, което ми позволи да разбера, защо съм се разболяла от рак. Той беше възникнал, защото никога не бях обичала себе си и имах много страхове”, продължи разказа си Анита, която е написала и книга за невероятните си преживявания и чудото на изцелението си.

"В това пространство, в което се намирах, усещах присъствието на баща ми, който ми каза: "Хайде, върни се!”. Но аз не исках, защото тялото ми беше толкова болно”, продължи изумителния си разказ Мурджани, чийто баща към онзи момент е бил покойник от 10 години. След като осъзнала обаче причината за страшната болест рак, тя разбрала, че може и да се излекува от нея. "Осъзнах, че като си отиде страхът ще си отиде и ракът”, каза Анита. Според нея обаче не всеки, който изпадне в такова критично здравословно състояние има шанс да се върне – на някои хора просто им е дошъл часът да отидат в отвъдното, а на други - не.

"След всичко, което ми се случи дефиницията ми за Бог се промени, въпреки че винаги съм била вярваща. Според мен Господ е във всеки и във всичко, а не е човек или духовно същество. В онова пространство, в което бях, се слях с Бог”, обясни индийката.

Пет седмици след като се завръща в тленното си тяло, Анита е напълно излекувана от рак. „Започнах да изпитвам обич не само към ближните си както пише в Библията, а основно и към самата себе си. Затова хората, които получат лоша диагноза не трябва да се притесняват и да мислят само за нея, а трябва да вършат неща, които ги правят щастливи и да се радват на живота”, съветва Анита, чиято книга вече е преведена и е на българския пазар.



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13715857
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031