Постинг
02.01.2014 19:28 -
Супата, с която Солженицин победи рака
Тази зеленчукова супа е пълна с разнообразие от ароматни и полезни зеленчуци и подправки, които работят заедно, за да поддържат имунната система здрава
http://lekuva.net/55238/supata-s-koyato-solzhenitsin-pobedi-raka.html?fb_action_ids=10200961255505140&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B377829805694889%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
Имунната система не е просто една разграничима част, която се храни с определени витамини, минерали и хранителни вещества. Освен това, тя е система, която изисква цялостна и балансирана грижа, за да поддържа организма здрав и в състояние да отблъсква болестите. .
Руският дисидент Александър Солженицин, който почина преди 5 години на 89-годишна възраст, успя да пребори рака във време, когато не се знаеше много за тази болест. В онези години лечението му се провежда в болницата в Ташкент. През 1952 година авторът на „Архипелагът ГУЛаг“ разбира, че има онкологично заболяване. През 1954 година Солженицин вече е здрав. Престоят си в ташкенската болница той е описал в повестта „Раково отделение“. През годините Солженицин неведнъж е отбелязвал, че е победил рака благодарение на здравословното хранене и руската народна медицина. Преди седмици руският здравен портал medportal.ru публикува рецептата на супата, с която писателят Солженицин е подсилвал имунната си система.
Александър Солженицин
Тази рецепта за зеленчукова супа е просто страхотно съчетание на зеленчуци, подходящи за студения сезон. Тя е пълна с вкус и лишена вредни от мазнини. Ето и рецептата:
Необходими продукти:
2 чаши неварен ечемик
2 чаши къдраво зеле, наситнено
шепа боб
Ѕ чаша нарязани сушени домати
Ѕ чаша нарязан карфиол
1 морков, настърган
1 лук, нарязан ситно
1 пръчка целина, нарязана
една дълга зелена чушка, нарязана
Ѕ червена чушка, нарязана
1/4 чаша нарязан пресен копър
2 скилидки чесън, нарязани на кубчета
2 супени лъжици доматено пюре
1 равна чаена лъжичка кимион
1/4 чаена лъжичка сладък червен пипер
сол на вкус
1 чаена лъжичка черен пипер
6 – 8 чаши гореща вода
Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки в голяма дълбока тенджера и оставете сместа да заври. Разбърквайте от време на време. След като сместа заври, намалете топлината и оставете да къкри докато ечемикът стане готов.
http://lekuva.net/55238/supata-s-koyato-solzhenitsin-pobedi-raka.html?fb_action_ids=10200961255505140&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B377829805694889%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
Имунната система не е просто една разграничима част, която се храни с определени витамини, минерали и хранителни вещества. Освен това, тя е система, която изисква цялостна и балансирана грижа, за да поддържа организма здрав и в състояние да отблъсква болестите. .
Руският дисидент Александър Солженицин, който почина преди 5 години на 89-годишна възраст, успя да пребори рака във време, когато не се знаеше много за тази болест. В онези години лечението му се провежда в болницата в Ташкент. През 1952 година авторът на „Архипелагът ГУЛаг“ разбира, че има онкологично заболяване. През 1954 година Солженицин вече е здрав. Престоят си в ташкенската болница той е описал в повестта „Раково отделение“. През годините Солженицин неведнъж е отбелязвал, че е победил рака благодарение на здравословното хранене и руската народна медицина. Преди седмици руският здравен портал medportal.ru публикува рецептата на супата, с която писателят Солженицин е подсилвал имунната си система.
Александър Солженицин
Тази рецепта за зеленчукова супа е просто страхотно съчетание на зеленчуци, подходящи за студения сезон. Тя е пълна с вкус и лишена вредни от мазнини. Ето и рецептата:
Необходими продукти:
2 чаши неварен ечемик
2 чаши къдраво зеле, наситнено
шепа боб
Ѕ чаша нарязани сушени домати
Ѕ чаша нарязан карфиол
1 морков, настърган
1 лук, нарязан ситно
1 пръчка целина, нарязана
една дълга зелена чушка, нарязана
Ѕ червена чушка, нарязана
1/4 чаша нарязан пресен копър
2 скилидки чесън, нарязани на кубчета
2 супени лъжици доматено пюре
1 равна чаена лъжичка кимион
1/4 чаена лъжичка сладък червен пипер
сол на вкус
1 чаена лъжичка черен пипер
6 – 8 чаши гореща вода
Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки в голяма дълбока тенджера и оставете сместа да заври. Разбърквайте от време на време. След като сместа заври, намалете топлината и оставете да къкри докато ечемикът стане готов.
Смокини – най-здравословната храна за пр...
РАКОВИТЕ КЛЕТКИ СЕ РАЗПАДАТ ЗА 48 ЧАСА, ...
Рецепта с чесън и спирт лекува тумори, А...
РАКОВИТЕ КЛЕТКИ СЕ РАЗПАДАТ ЗА 48 ЧАСА, ...
Рецепта с чесън и спирт лекува тумори, А...
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.