Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2013 16:39 - Днес ми дойде на ума и дано не съм права
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1505 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Щом, по искане на САЩ ще разполагат муджахидини на 50 км от Видин в Румъния, значи ще атакуват България и от там.

          За да избягат американските бизнесмени с печеливш бизнес и при тази евтина работна ръка, според мен те са предупредени да отидат на по-безопасно място.

           Не искам това да се случи, но трябва много да се молим. Ако искате да си определим един час, в който можем едновременно, макар и на различни места, да се молим за закрила и опазване на България и българският род и народ.

            Дава ни се информация, за да знаем накъде вървят нещата и ако искаме да избегнем злото, да се молим от сърце, заради нас, заради децата ни, заради внуците ни...Нашият Господ ни е научил какво да направим, за да избегнем злото. Има силни хора и държави, но от Бог по-силен няма и когато победата е в Негово име, тя е най-сладка и е сигурна, а не пирува победа!


Ч У Д О Т О     Н А     Т Р О Й Н О Т О   "П"



1. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ   ОТ   БОГА

            "  Наистина Господ Йеова няма да 
      направи нищо, без да открие своето
      намерение на слугите си пророците."
                                     Св. пр. Амос 3 : 7



2.ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ, ВЗЕТИ ОТ НАС

      
      " Но бдете всякога и молете се, за
       да сполучите да избегнете всичко, що
       предстои да настане и да стоите пред 
       човешкия син."
                                Ев. на св.ев.Лука  21 : 36 

3.ПОДАРЪК ОТ БОГА

            " Пак ви казвам, че ако двама от вас
        се съгласят на земята за каквото и да
        било нещо, което да поискат, ще им 
        бъде дадено от Отца Ми, Който е на
        небесата."
                              Ев. от св.ев.Матея 18 : 19





Тагове:   тревога,


Гласувай:
4



1. shturec1 - Държава - разграден двор
22.12.2013 17:21
Докато нашите олигарси си разпределят народните блага, други ще си разпределят територията ни. Да му мислят "ранобудните" ако се успят с изнасянето си от тази държава.
цитирай
2. balar - няма страшно
22.12.2013 18:09
Бог си знае работата. отцелявали сме много повече пъти отколкото помним. пак ще отцелеем. а американските бизнесмени наистина фалират поради алчността си. заради това си отиват. който има вяра няма страх от нищо.
цитирай
3. bogolubie - Господ ни учи, да не изпитваме Бога !!!!!!!!!!!
22.12.2013 19:17
Какво значи оцеляване?! На каква цена?! Отново ли кланета?! Нима не виждате какво стана в Сирия, а сега ние сме наред. Много земи са изкупени. Българите остават без работа. Мъже плачат от безизходица. Преживяхме такава "безизходица" и знам какво е. Но аз отказах светска работа, защото Божията воля беше само на Него да служа. Затова оцеляхме, макар много трудно. Но хората, които още не са призовани, не могат така да преживеят . Много се самоубиват, много умират в болниците поради липса на пари в джоба и неплатени здравни осигуровки, прекалено много катастрофи...а сега и този вече явен напън от исляма и Турция, и САЩ, и Израел...Трябва да имаме вяра в Бога, но не и нехайна самоувереност, като изпитваме Бога. Ако беше така просто, нямаше да имаме толкова поуки за молитва. Господ казва, че Неговата храна са молитвите. Помните ли това? Учениците, които бяха постоянно с Христос, спяха спокойно, когато от челото Му капеха капки кръв, вместо пот, от напрежение. Но те спяха спокойно, защото Той е Господ и да се оправя. Не са ли християните Неговото тяло?! Не се ли пролива кръв от Това тяло всеки ден, не изгарят ли това тяло...Не ги ли колят като животни. Ще кажете тялото може, но душата... Лесно се приказва, но...по-добре е да вземем необходимите мерки, дотолкова, доколкото зависи от нас, а другото наистина Бог ще извърши ! Да не забравяме кой е пред Божия престол, този, който вика: "Спасение на нашия Бог, който седи на престола, и на Агнето !"
цитирай
4. balar - твърде
22.12.2013 20:16
са заети с грижи хората и са забравили молитвите. Медиите само помагат за това отдалечаване. Но мисля че в Новият Завет пишеше, че ще дойде време когато храм ще е цялата планета, а телата олтар. Ще е достатъчно да отправиш мисъл без каквито и да било ритуали и специални думи. нещо такова беше. Ако на Господ му трябваше помощ щеше да поиска ангелското войнство от Отца. Не би се обърнал към учениците си. Живота и смъртта са Съдба на хората. И аз от опит казвам- който има Вяра няма страх. и зло да иде- Добро да е:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13779165
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930