Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2013 14:50 - ЗАПЛАХА: ГОЛЕМИ ГРУПИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ СТОЯТ НА ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ И ЧАКАТ СГОДЕН МОМЕНТ..
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 615 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗАПЛАХА: ГОЛЕМИ ГРУПИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ СТОЯТ НА ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ И ЧАКАТ СГОДЕН МОМЕНТ ДА ВЛЯЗАТ

http://obshtestvo.net/заплаха-големи-групи-нелегални-имигр/



От МВР официално съобщиха в свой доклад, че от турската страна на границата чакат големи групи хора. „На турска територия в граничната с България зона са концентрирани големи групи нелегални имигранти, чието преминаване у нас е възпрепятствано от извършваните строителни дейности по изграждане на защитната преграда в участъка Лесово – Крайново„. По план оградата трябва да е готова в края февруари, което е прекалено голям срок, за да се неутрализират настъпващите групи нелегални от Азия и Африка, които вече заляха центъра на София. В момента военни от инженерни войски довършват просеките, които подготвят за поставянето на оградата. Вероятно нелегалните се страхуват от военните. Армейските инженерни части се изтеглят до една-две седмици и  тогава нелегалните вероятно ще започнат да нахлуват на българска територия.

За трите денонощия от 6 ч. на 29 ноември до 6 ч. на 2 декември на границата са заловени 40 души. 25 от тях са от Сирия, 13 от Афганистан и по 1 от Турция и Иран. В края на миналата седмица от МВР са върнали обратно едва 4 граждани на Ливан, които са били настанени на външни адреси. През миналата седмица бяха екстрадирани със самолет 46 иракчани.  Никой не се връща на турска територия след като е преминал нашата граница. В бедна България, само досега има около 12 000 официално регистрирани нелегални емигранти, много от които от Африка и Средна Азия. С това темпо на спиране и екстрадиция може да станат 100 хиляди за една година.  Никой политик не смее да коментира традиционно висока раждаемост на тези групи и промените, които ще настъпят в етно-религиозния баланс на страната ни.  Междувременно медии с чуждестранна собственост, правозащитници финансирани отвън и адвокати правещи бизнес с уреждане на бежански статут продължават да натякват, че сме длъжни да приемаме всички желаещи да се заселят на наша територия.

Някои коментари:

Milen Grozdev · ВМЕИ Варна
След миграцията си в Близкият изток, юдеите изтребват местните племена, създават йудаизмът си на базата на откраднатият Лунен култ към Рудра и Кали("Йишвара").
 След влизане в конспирация с Римската империя създават и библейското християнство, като начин за превземане на Европа и Русия. По-късно създават и ислямът, като влизат в конспирация с арабските племена(днес цялата царска фамилия, която управлява саудитска Арабия са юдеи и "християнска" САЩ са първи приятели със Саудитска Арабия, независимо, че там всеки ден има публични екзекуции чрез обезглавяване и рязане на крайници!!) за превземане на Персийската Империя. Правят го още с първата Османска империя- Рашидунският калифат.Империята на Моголите и последната ислямска империя- Отоманската, са едни от най-активните също Яхувистични(Аллаховистични)империи.
 След това чрез Британската империя продължават да "вършеят" в Индия(може би най-цивилизовано от всички останали предни, тъй като са Арйани, все пак, макар и пойудейчени!!) И разбира се последната-Американската...
 Съвременните сътресения в Европа, САЩ и светът с т.нар. "ислямски фундаментализъм" са също дело на тази пра-стара секта, мигрирала от Кашмир за Близкият изток....
 Чудно ли е защо Христос Галилейски нарича дух Йах/Ал Ах "принцът на този свят, който идва след Мене"?...

Ивана Бъчварова Вчера еднат таксиметрова шофьорка каза че познава полицай от Сливен който пазят на границата и те са и казали ,че са по един полицай на километър а срещу тях стотици бежанци .И нямало осветление и полицайте не били въоръжени имали само палки .Един полицай е казал ,,От това по страшно нещо не съм виждал" Едва ли ще се справят хората с тази напаст



Радослава-Александър Левски Питам Аз : Как може гръцкият граничен патрул да стреля на месо а нашите да ги е страх ???...Явно дълбоко на запад в Европа си мислят : Еее супер - докато в България има глупаци лишени от патриотизъм Ние ще си траеме !!!.... Обаче ако утре в световните агенции бъде тиражиран репортаж как наши гранични патрули са ликвидирали например 30 мелези ще пеят друга песен началниците от Западна Европа !!!



Нели Димитрова Аз пък се чудя,защо на границата не пращат въоръжената жандармерия,а редовите полицаи ! Значи парламента е по-опасен от нелегалните емигранти-фанатизирани излямисти !!! Турците оня ден застреляха на границата трима сирийци,гърците и те стрелят на месо,а и на нашата граница се СТРЕЛЯШЕ без предупреждения при нарушения,но сега -не !!! :@@@


ДЕМОГРАФСКИ БУМ НА „БЕЖАНЦИТЕ“ ЩЕ УСКОРИ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В МАЛЦИНСТВО

http://obshtestvo.net/демографски-бум-на-бежанците-ще-ус/


Пропагандаторите на заселването старателно избягват  темата за очаквания безпрецедентен в историята ни демографски бум на новите заселници. Манипулират ни с внимателно подбрани образи на жени и деца, с цел да предизвикат нашето умиление. Все по-явно става, че рекламната кампания на заселването с чужденци е много мощна и сериозно финансирана, като изключително внимателно се планира как да се обработва общественото мнение, така че да бъде намалено недоволството на хората срещу този процес.

Една трета от пристигащите жени са бременни. Ясно е, че новопристигащите имат традиционно много по-високи нива на раждаемост дори от етноса с най-висока раждаемост  у нас – ромите. В Турция чакат 1 милион сирийци, а безвизово могат да влизат  желаещи от всички мюсюлмански многомилионни страни на  Африка и Азия. Ако турските и българските власти решително не спрат нелегалното преминаване на границата, в близките 1- 2 годни у нас се очаква да нахлуят няколкостотин хиляди души. Съвсем очевидно е, че дори след това да спрем приема, поради високата раждаемост за 10 – 15 години те ще станат най – малко 1 милион души. Рекламиращите заселването упорито мълчат за проблемите, които ще настъпят с етно-религиозния баланс у нас. Пристигащите получавайки бежански статут на практика стават български граждани. Илюзиите, че България е само временна спирка за тях вече се изпариха, след като стана ясно, че според министър Ангел Найденов 60 % искат да останат у нас. Другите ще бъдат връщани от богатите европейски страни (както е видно с примера на гръцките имигранти ), ако не си  намерят там за 3 месеца работа и дом. Германия вече започна да ни връща обратно бежанци.

Очевидният риск, неограниченият прием на чужденци да ускори драматично процеса на превръщане на  етническите българи у нас в малцинство, е избягвана неудобна тема за лобистите на  заселването.

Все още никой от българските политици не говори дори за ограничителна квота. Кристалина Георгиева, представители на ООН,  финансирани от чужбина лобисти на заселването или получаващи доходи от уреждане на бежански статути, продължават наглия натиск над българските институции и общественото мнение с изисквания и поучения с императивен назидателен тон. Те изискват бедна и изправена пред фалит България да не си пази границата и да приема и настанява за своя сметка всички желаещи нарушители, идващи от мирна Турция, все едно са военни бежанци.

В момента освен това има измамно усещане, че мерките за охрана на границата са дали някакъв резултат и потока от хора е намален заради тях. Истината обаче лъсна от доклад на МВР. От него стана ясно, че отвъд границата с Турция има струпване на големи групи хора, очевидно желаещи да проникнат нелегално. Инженерната военна техника, която прави просеки за оградата, скоро ще бъде изтеглена от границата и ще останат мръзнещите полицаи, на които не са дадени дори елементарните правомощия да връщат нелегалните обратно на турска територия. Очакващите да преминат щом видят, че военните вече не са на браздата, ще започнат да преминават. Пролетта потокът ще се усили още повече.

Българските политици, не искат или не смеят да изпратят взимащата заплати и рееща се по задгранични мисии армия да помага на граничните полицаи, така както е задължително в такава ситуация. Мисълта, че мрежата само на 33 километра от 259 ще спре ефективно нарушителите е изключително наивна. Ако България не вземе най-решителни мерки се задава истинска катастрофа! Съществуват предпоставки в България да се извърши етно-религиозен демографски преврат, чрез организирано заселване на чужденци, които идват от държава в която няма война, но на които се дава статут. Това по същество би могло да се разглежда като пълзяща форма на държавен преврат на устройството на унитарната българска  държава. Примерите на съседно Косово и Македония са налице. Ако това не бъде незабавно спряно, рано или късно всички участващи в този очевиден план ще трябва да са готови да се изправят пред трибунала на историята!




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710181
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031