Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 15:07 - ПОЛИТНЕКОРЕКТНО
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 381 Коментари: 0 Гласове:
0




03 дек  Политнекоректно
 От: Ангел Джамбазки


http://djambazki.org/?p=415

Хайде да сравним две заглавия. Едното от вчера, по всички медии, обобщено – “20 скинари зверски пребиха и клаха с тръби, колове и ножове за пореден път бежанци“. Другото от днес – „Арестуван сириец след инцидент в магазин“…

В първия случай не е ясно дали нападателите са били 20 и дали са скинари. Или криминалци-грабители от гаровия контингент. Или пък скинари-грабители. Ясно е обаче, че нападнатите са палестинци, а не сирийци. Доколкото нещо може да бъде ясно, когато е предадено от тези медии.

А сега за днешното заглавие – какъв мислите е бил „инцидентът“ със сириеца в магазина на „Сливница“? Да не би да му е заял райберът в тоалетната и да му е прилошало? Аз предполагам, че се е опитал да набие касиерката и да ограби магазина. Което, както и да го погледнеш, не е никакъв инцидент, а е тежко криминално престъпление. Извършено от сириец-мигрант (пак казвам, ако изнесеното отговаря на истината).


За днешните наши медии нападение с опит за грабеж, извършено от мигрант-чужденец, отново над жена-продавачка, е инцидент. А грабеж, вероятно извършен от гарови криминали, задължително е гадно, расистко, ксенофобско престъпление, извършено от белите цигани. Които вкупом трябва да бъдат пратени в каторгата. Всичките до един, от всичките панелки, или поне тези от Люлин до Дружба. И нападателите, и техните приятели, и семействата на приятелите им. Защото може да са заразени с бяла цигания.

Да се върнем три седмици назад. Вопли по същите тези медии от страна на либерасти, толерасти и ксенофили „Защо се споменава самоличността на криминално проявения алжирец може-би-Аладин, нали и българите са убийци, грабители и прочее.

То не че някой може да установи точната самоличност на нападателя на Виктория, или поне МВР досега със сигурност не може. Да не се казва, че нападателят е чужденец-мигрант, един вид. Всички били еднакви и престъпници имало навсякъде. Разбира се, най-вече са българи. Според споменатите по-горе.

Е, тогава защо сега ни проглушават ушите със самоличностите и произхода на жертвите? Не са ли и българите жертви на престъпления? Защо не писаха и съобщиха примерно „Трима души бяха нападнати, набити и ограбени от 20 човека“? А написаха „Поредно брутално зверско нападение, извършено от върлуваща банда скинари над невинни бежанци“. За да ни накарат да се чувстваме виновни и гузни, всички ние, всички българи? Да носим някаква колективна вина ? Не е ли това заглавие ксенофобско? Не използва ли любимия им „език на омразата“?

Междувременно пропуснаха заглавието „Трима цигани убиха и обезглавиха възрастна жена в село до Ботевград“. Излезе само в мрежата. Вероятно от политическа коректност. Както са пропуснали да съобщят и първите две нападения с нож, извършени от може-би-Аладин по-рано през годината. Питам се още колко такива „битови“ „инциденти“, извършени от араби, цигани и прочее се крият.

Изводът от тези събития и от това обществено поведение е един и той е ясен. В обществото ни се налага от определени НПО силово точно определено поведение на т.нар. средства за масово осведомяване по отношение на престъпленията, вършени от цигани, или чужденци. Един ясен, лицемерен двоен стандарт, който цели да внуши на българското общество определени тези. Ако споменеш, че престъпникът е алжирец – говориш с езика на омразата. Ако българин нападне чужденец, това непременно и постоянно трябва да се набива от всички страници и ефири.

Или – когато цигани или чужденци вършат престъпления, това са „инциденти“ и не трябва да се споменават, защото не е политически коректно и престъпления се вършат по целия свят. Когато обаче българи извършат престъпление, то задължително е расистко мотивирано, гадно, ксенофобско, зловещо престъпление срещу човечеството. И трябва да се наказва с доживотна каторга за извършителите и публично порицаване на семействата им, до девето коляно.

Защото ние, българите, според толерастите, либерастите и ксенофилите, сме бели цигани. Бели боклуци, един вид, панелни тини, които трябва да отстъпим тази земя на всички, които имат нужда или идея да я поискат. Например на населението на Африка. Защото там има теоретично близо половин милиард потенциални „бежанци“. Които според горните три категории „общественици“ задължително трябва да пуснем в хола.

Навремето един велик български журналист, казваше „Да, ама не“. Няма да се случи. Въпреки толерастите, въпреки либерастите, въпреки ксенофилите.

Няма да се случи.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13744997
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930