Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2013 23:04 - КУВЕЙТСКА АКТИВИСТКА ИСКА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЖЕНИ ЗА СЕКС-РОБИНИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1582 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 07.11.2013 23:09


Пламен Пасков чрез Ангел Войвода
Ангел Войвода

Kuwaiti Female Activist wants to make Christian Women Sex Slaves
https://www.youtube.com/watch?v=K6lZ8tSqMKE#t=129

 КУВЕЙТСКА АКТИВИСТКА ИСКА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЖЕНИ ЗА СЕКС-РОБИНИ.

 Това вече ми дойде в повече. Чуйте я тази ислямска пачавра какви ги плещи.
 Ще преведа няколко нейни цитата, Това са нейни думи:

 „Търговец сподели с мен, че баща му му е подарил секс-робиня, и че това е разрешено в исляма. Това ми напомни, че преди 2 години работих с младеж, имащ забележителна похот за жени. Съжалих го, и при едно пътуване до Мека попитах мюфтиите за съвет. Попитах ги за условията за притежание на секс-робини. Те ми обясниха, че начина за тяхното придобиване е ислямска страна да нападне християнска страна и да ги вземе като пленници. Те ме увериха, че в исляма робството е разрешено.
 В исляма притежанието на свободна жена става само със сватба, но робинята става твоя веднага след като си я купиш. Религиозни хора от Кувейт също ми казаха, че единствения начин да предпазим вярващите от поквара, е да си накупят секс-робини.
 Силно се надявам Кувейт да отвори врати за робството, защото ние не можем да толерираме нашите мъже да впадат в изкушения, след като можем да им напазаруваме секс-робини от Чечня например (става въпрос за рускини). Не е ли по-добре тези робини да се продават легално на кувейтския пазар, вместо да ги купуваме нелегално. Това би било нормално”...

 Та, скъпи ми приятели, докато ние тук се борим за насъщния си, такива теми се дискутират в Близкия изток. Как ви се струва?

 Те затова идват в България на тумби. И ЗАТОВА! За свежа плът. Задава се нов бизнес и тук има стока за него.Това не са хора изобщо. След като видяхме, че мъжете им не са хора, а садистични демони, сега виждаме, че и жените им са същите. Децата им са хора само дотолкова, докато не са попили цялото това античовешко възпитание от своите родители. На осем години вече могат да обезглавяват човек и да се радват от това. Това е истинският сатанизъм. Вижте грозното му лице. Харесва ли ви?

 Причината, че това зло пълзи към нас е в това, че „Християнска европа” се отрече от
 Христос, изостави християнският начин на живот, забрави християнските ценности, допусна греха на аборта и „семейното планиране” и така Европа се обезкърви и загуби резистентността си срещу тази чума, наречена ислям. Но докато в България живеят българи ние няма да допуснем кървавите и похотливи ръце на брадатите орангутани да се докоснат до тези, които сме призвани да пазим. Христос е казал „Няма по-голяма любов от тази, да положиш душата си за ближния” с което ни е благословил да се защищаваме с меч срещу меча. Ще положим душите си, но няма да допуснем тази заплаха да се доближи до нас! Вън нашествениците от Родината ни!!!
 ___
 Пак да ви напомня: нелегалните пришълци нахлуват в съотношение 7-8 пъти повече мъже, отколкото жени.
 Все още ли има идиоти, които си мислят, че това е случайност?







Гласувай:
1



1. strannik - "Христос е казал „Няма по-...
08.11.2013 00:42
"Христос е казал „Няма по-голяма любов от тази, да положиш душата си за ближния” с което ни е благословил да се защищаваме с меч срещу меча."

Горния цитат е една Голяма Лъжа и лукаво изопачаване на Божието Слово!

Истинските думи на Христос са: - "Никой няма по-голяма любов от това щото да даде живота си за приятелите си."
и след това продължава - " Вие сте Ми приятели, ако вършите онова, което ви заповядвам."
А Христос е заповядал - "Не убивай" и вместо "око за око" е наредил - "ако те ударят по едната страна, обърни и другата" Ако Христос благославяше приятелите си да отговарят на меча с меч, учениците му щяха да избият и Ирод и Пилат и фарисеите, а и Савел нямаше да стане Павел! Такъв извод, който си си извадил, говори че си много далеч от Истината на Библията и имаш нужда да те осветли Христос, за да бъдеш спасен, което и ти пожелавам!

А съвсем скоро Царството на света ще стане Царство на Христос и Неговата Невяста, и КРОТКИТЕ, ще наследят земята! - Псалом 37:11, Матея 5:5
цитирай
2. bogolubie - Така е !
08.11.2013 14:52
Не споменахте случая при залавянето на Христос, когато Петър удря ухото на войника, а Господ го залепва и казва "Който меч вади, от меч умира!" И още, писано е: "Не си отмъщавайте любезни, а оставете място на Божия гняв!" Лошото е, че не се познава Словото, Което е Христос Спасител - истина, път и живот ! НЕ СЕ ПОЗНАВА И СИЛАТА НА МОЛИТВАТА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705267
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031