Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 21:14 - ЕЛЕНА ВАТАШКА ПРЕДЛАГА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.11.2013 06:43


Elena Vatashka :

Всички средства за нелегални имигранти трябва да отидат по най-бърз начин за тяхното транспортиране със самолет до родните им места! Никаква интеграция, никаква социализация, никакво заселване - обратно у дома! Европейската комисия да има много здраве от България!



Elena Vatashka :

България не можела да затвори границата си? А защо Турция затвори своята граница и спря да приема изселници от България през 1989г.? Защо същата тази Турция, която си прави каквото си иска и не е член на ЕС, и не е ратифицирала много международни договори и конвенции за човешки права, бежанци, малцинства и прочие, точи милиарди от еврофондовете? Защо от българска територия не може да се стреля по закононарушители на българската държавна граница, а Турция може да употребява каквато иска военна сила за защита на своя суверенитет? И изобщо чий го дирим в тази про-турска и про-ислямистка огранизация НАТО?



МОЯТ КОМЕНТАР:

                     Нали евреинът Соломон Паси ронеше сълзи и претреперваше брадичка от вълнение, че ни приемат в НАТО и са се изпълнили неговите въжделения. Не каза ли този враг на Христос "Майната му на Православието!" ?!  Е, и на къде отиват българите, следвайки почитателите на сатаната?! Този път води към бездната на гибелта !!!!!!!!!
                     Безродниците, които искат пълно кръвосмешение, са отврат пред Бога ! Какво направи Бог, когато човеците искаха вавилонска кула и да говорят всички на един език ?!  Разпръсна ги !  Той е сътворил разнообразие и иска да го има като цветна градина !  Но сатана иска да смачка всяка идентичност, всяко отличие и да командва от едно място!  Всяко такова щение побеждава до едно място и после бива смазано! Който върви против творението на Бога, получава своята страшна награда, рано или късно, според човешкото измерване на време и винаги на точния час, според Божието време!!!!
                     Спомням си един постинг тук в Блог.бг, в който колегата пишеше с мъка, че те, в Англия, дори когато се събирали само българи в уикендите, говорели само на английски. Ежедневно чуваме тези, които се хранят от ЕС, как с всички сили се трудят да смачкат българите и да смажат българското !!! Това са войниците на сатаната, които ни отварят кошарата, за да вкарат повече и повече зверове, подчинени на Големия Звяр с число 666, за да ни изтреби !  ДА НЕ БЪДЕ !!!
                      НЕКА ПРИЗОВЕМ БОГА С "ОТЧЕ НАШ"  КОЛЕНОПРЕКЛОННО, ПОД ЗНАМЕТО НА БОЖИЕТО ЦАРСТВО, РАМО ДО РАМО, ПРЕД  ХРАМ  "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ", ЗАЩОТО СМЕ НЕГОВИ ЧЕДА И БЪЛГАРСИЯТ ЦАР БОРИС ПЪРВИ ВКУПОМ, КАТО НАРОД, НИ ВЪРНА ПРИ НЕГО, ЗА ДА НИ НАПРАВИ УЧИТЕЛИ НА НАРОДИТЕ !  ТОЧНО В ТОЗИ МИГ ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ НЕБЕСАТА И БОГ ЩЕ НИ ВЪЗКРЕСИ ЗА ВЕЧНОСТТА !!!  АМИН !!!






Тагове:   действие,   време,   за промЯна,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13708822
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031