Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 06:33 - Что произошло в Киеве не покажет ни один телеканал.04 ноябр
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове:
0




http://www.youtube.com/watch?v=0EdIyg6h8BA



                          Знаете ли приказката за житните зърна, изровени от мравуняците, за да бъдат посяти, защото нямало откъде да вземат и посеят? Бил голям глад. На това ги научил един старец, когото скрили, когато избивали старите хора, да не им са в тежест.
                        
                           Възрастните са живяли повече и са натрупали познания и мъдрост. Те обичат децата и внуците си и ревностно се борят за техния живот и добро бъдеще !

                          Там, където няма силна вяра, естествено ще победи насилникът !

                           Българите се страхуват, или срамуват, или просто са наистина неверници, т.е. гяури, които ще бъдат смазани или потурчени. Спомнете си как завършва филмът "Време разделно"! В ръцете на поп Алигорко - предалият се и новоизлюпен Али, когато изпраща чужденеца, останаха чалмата и кръста, да, в едната ръка чалмата, която свали за сбогом, а в другата кръста, който му върна чужденецът. Ако си мислете, че това е случайно хрумване на режисьор или сценарист, ще сгрешите. Бог действа на всички нива, по всяко време, чрез умовете на хората, за да даде своите пророчества и да даде избор на човеците!!!!!!!!!!
                           Още в ония години, когато за пръв път пуснаха филма в киносалоните, в нашето градче, турците и циганите се радваха и викаха, когато на екрана бяха сцените на издевателства над българите. Никога няма да забравя това.
                           Още по-предишни години,  още преди 1976 г. един учител, подготвяйки се да се изселва в Турция, беше казал на наши учители: "Клали сме ви и пак ще ви колим!" Имаше внучка, моя съученичка, затова съм запомнила този "учител".
                           С това искам да кажа, че това е ислям. Той посява злоба, която обикновено е прикрита, когато няма възможност да се изяви, за вечни времена. Лъжат се хората, които мислят, че могат с добро просто да променят това. Промяна може да направи единствено Господ Бог, защото Той действа на умовете и сърцата на хората. Той ги новоражда. Така, както от гонителя на християните Савел направи най-ревностен свой последовател. Сами виждате, че повечето послания към вярващите са от него.
                          Няма по-съвършен морал от този, на който ни учи Христос, и който ни съхранява и спасява за вечен живот!
                          Слава на нашия Бог, Който седи на престола и на Агнето! Амин !!!



Тагове:   киев,   411201,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13775854
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930