Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2013 07:17 - БХК В ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
0



Пламен Пасков
Alex Res
 Искам да попитам правистите, не може ли да се заведе дело или да се сезира прокуратурата за това, че БХК провокира извършването на РАСИСТКИ престъпления против етнически българи, като оправдава тези РАСИСТКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ?
 ____
 И аз да питам юристите - имате ли мнение по въпроса?

 Alex Res
 Как трябва да постъпи човек, ако го нападне "бежанец" от Африка с нож, така че да не бъде изкаран расист?
 ____
 Няма вариант!
 По постулатите на (анти)БХК вината ти започва с това, че си се родил българин, и имаш престъпната наглост да се намираш в България, която е за "бежанците".Харесвам ·  · Сподели · преди 10 часа от Moscow, Moscow City, Russia ·

28 души харесват това.

2 споделяния

Преглед на още 27 коментара


Chris Bulgar В Русия се прие закон, който по друг начин реши проблема. Просто забраниха на неправителствените организации да се спонсорират от чужденци и от чуждестранни правителства, за да се избегне вмешателството във вътрешните работи на Русия...Такъв закон защо няма у нас....Подсказвам...Първо: Защото НЕ може да се приеме заради ЕС! Трябва най-малко евро-спонсорирани организации и т.н. да пуснем, което пак си е вмешателство във вътрешните работи!
преди 6 часа · Харесвам · 3


Desi Karavelikova Струва ми се, че понеже ВМРО набра доста привърженици заради последните събития с бежанците, все пак те са единствените, които дръзнаха да скочат срещу простотиите на властта като политическа сила, та струва ми се, че Ангел Джамбазки ще го направят изкупителна и показна жертва, за да се затвори устата на всички останали. Дано греша.
преди 6 часа · Харесвам


Пламен Пасков Аз пък се надявам именно на това.
Защото няма да могат да го направят, само ще се опитат...
Но за сметка на това този опит ще им излезе истински скъпо...страшно скъпо...всяко разклащане на препълнената чаша на търпението вече ще прелее, залее, и отнесе...Вижте още
преди 6 часа · Харесвам · 1


Desi Karavelikova Не че нещо, но се съмнявам. ВМРО не са силна организация, може да имат привърженици, но само част от тях са реални гласоподаватели, не разполагат и с толкова пари, колкото останалите, които водят хорото.
преди 5 часа · Харесвам



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13781968
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930