Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2013 19:44 - РАЗМИСЛИ НА МИТКО СТАНЧЕВ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 594 Коментари: 0 Гласове:
0



Бояна Иванова


Mitko Stanchev :

 Ние Българите по дух и традиции, начин на мислене, реагиране на критичните обстоятелства се отличаваме коренно от останалите народи - ние ненавиждаме робството и никога не сме поробвали други народи, на хората, живеещи в завладените с щурм територии сме давали права на самоопределение и те са живеели спокойно под крилото на Българските царе. Такива са Унгарците, които до 10-ти век се развиваха необезпокоявани от никого, защитени от храбрата и мощна Българска армия. За нас е особена гордост, че понастоящем Унгарците са 65 % Българи.
 В хода на изтеклите хилядолетия ние сме претопили много народи, но никога с насилие - напротив, те сами са се приобщавали към Българската маса. Такива например са печенегите, куманите .......
 Една друга наша отличителна черта: Българинът никога не премълчава достойнствата на враговете си, а ги декларира. И ако може, се поучава. Да вземем турците: някой може ли да каже, че е чувал турчин да краде ? Аз лично никога. И да чуя, няма да повярам. Или за турчин, който да е мързелив ? Влезте в един магазин и попитайте продавачката за впечатленията й от клиентите - турци - винаги поздравяват, учтиви и любезни. Бихме могли да се учим от тях. Даже бих могъл да посоча турци, които при евентуален военен конфликт с Турция ще се сражават за България. С риска да стана отегчителен ще си позволя да дам пример с Ахмед от Лудогорието, който беше осъден за шпионаж в Турция в полза на България - 18 годишна присъда в един от най-гадните зандани. Той я излежа с достойнство и невероятна твърдост ! Нова вътрешна 3 годишна присъда ....... когато го посрещнахме, беше вече развалина, нямаше коса и зъби ...... но се върна тук, за да умре в България.
 Гърците - едни от най-върлите ни врагове, племе без история, генно обладани от Сатана, позволили си редакция на Светото Писание и страдащи от наследствен садизъм, избили около 200 000 цивилни Българи с невероятни жестокости. Но те са обединени ! Не отстъпват и педя пред разпространението на исляма. В правителството им няма дори един грък, който да работи против интересите на страната си.
 Сърбите - те са ясни на всички и е излишно да ги дискутираме. Но са обединени ! Техният патриарх Павле - една педя човек успя да ги обедини ! Причината да са умни е присъствието на Българска кръв.
 Враговете на Българския род са много ..... нямаме време да се занимаваме с всички. Оставяме ги на Неговото правосъдие ..... Амин !



Тагове:   ние българите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13751153
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930