Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 13:41 - Писмо от една Еврейка до брат Натанаил Капнър
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 511 Коментари: 0 Гласове:
0



Писмо от една Еврейка до брат Натанаил Капнър
Posted  by ANONYMOUS BULGARIA on септември 25, 2013 in Анти-Пропаганда

http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/09/25/писмо-от-една-еврейка-до-брат-натанаил/



Скъпи братко Натанаил – Благодаря ви за вашия уеб сайт. Научих много от него и той промени живота ми. Искам да ви разкажа моята история.


Брат Натанаил Капнър
Израснах като еврейка в Ню Йорк и съм отгледана от ранно детство да съм ционистка. Макар че не съм получила високо религиозно обучение, както е станало с вас, но и повечето евреи са обработени по същия начин, като мен.
Учих, че евреите са специални и различни, и не трябва да се смесват с езичниците. Семейството ми ме накара да се страхувам от не-евреите. Шест години бях на летни лагери с всички еврейски деца. Всяка година, всяко лято, само с евреи, – това е форма на еврейско-елитарна индоктринация на младите впечатлителни умове.
Родителите ми ме питаха постоянно: “Той евреин ли е?” Всеки път, когато имам нов приятел или нов учител, или, по-късно в живота колеги или партньори или шефове. Посланието беше едно и също: “Придържай се към евреите – доверие само на евреите”.
Дядо ми ме заплаши, че ще се откаже от мен, когато бях на 16 годишна възраст, защото научи, че имам гадже християнин.
И все пак моя опит ми подсказваше, че самите евреи не са благонадеждни! Много евреи таят злоба и скъсват за най-малкото нарушение. Аз не съм видяла много прошка сред евреите. Ако не мога да се доверя на езичниците, и не мога да се доверя на евреите, къде да ида? И самата аз, през по-голямата част от времето бях недоверчива към всеки.
Там сред евреите го няма и предимството – Висшата сила да ме обича и да ми прощава. Въпреки че имаше няколко неясни препратки към някакъв Бог, аз не израстнах с Висшата сила – Господа, в моя живот или поне, със сигурност не с любящ Бог като Исус. Нашият “бог” е “еврейския народ” и “Държавата Израел”, към които никога не трябва да изменяме лоялността си.
Най-вредното от всичко беше, че се научих на недоверие към Исус, страхувах се от него… И бях програмирана никога кракът ми да не стъпва в църква. Не дай боже да практикувам християнството или да обичам Исус! Всичко това се счита за богохулство. И като лоялна дъщеря, аз се подчинявах.
Това, за мен е най-голямата трагедия – че младите евреи са с промити мозъци за да стоят далече от Исус Христос. Ние сме спъвани от чувството за вина и сме заплашени с прекъсване на всякакви отношения с евреите, ако се отклоним. Каква религия е това да използва страха и наказанието, за да запази своите членове в племето?
Бях зашеметена да прочета във вашия сайт как евреите са повлияли на едни от най-абсурдните исторически събития. Нямах представа, че евреите са били важни играчи в руската (болшевишка) революция. А и това ме извади от равновесие, да открия, че причината за сляпата омраза на Хитлер към евреите е била корупцията на евреите в Германия и опитите им да унищожат тази християнска нация. Евреите винаги са били изобразявани, като невинни жертви на антисемитизъм.
Братко, ти си описал в големи подробности как евреите са корумпирали тази страна. Ти си обяснил как евреите контролират медиите, правосъдието, развлеченията и др.
От всички президенти досега, Обама има най-много евреи в неговата администрация.

Евреите, не само са взели юздите на властта, но те са променили същността на тази страна – от християнска в еврейска. Еврейскят тип черти на характера са проникнали в цялото общество: Там сега преобладава манията за консуматорство и спестяване на пари, а ловът за евтини стоки е национална мания. Тази мания за евтиното е спомогнала бизнеса да изнесе производствените цехове отвъд морето.
Ние се прекланяме пред удоволствията и секса, порнографията, безполезните филми и абортите. Гледам отвратителните реалити шоута и наблюдавам хората, които са унижени и деградирали. Всеки, който е израснал в еврейско семейство знае, какво е да си предмет на изгаряща критика и порицаване, които често заместват истинската привързаност.
Християнството се руши и все повече и повече хора стават атеисти. Вижте повечето от организациите на атеистите и забележите, че те се управляват от евреи. Къса ми се сърцето, като виждам, какво е направил моя народ през историята, и прави в момента в тази страна. И съм се питала, защо?

Мисля, че е започнало преди хиляди години, когато евреите отхвърлиха Исус Христос, който е фар на Светлината в света. Исус донесе нов начин на мислене и поведение, но евреите са твърде упорити и арогантни за да го приемат и повечето – все още са.
И сега евреите правят това, което техните деди тогава – опитвайки се да унищожат всичко и всеки, както някога са направили с Христос. Мисля, че е това, отчасти, е така, понеже евреите са твърде упорити, за да признаят, че са сгрешили (друга пословична еврейска черта). Разбира се, че е трудно да признаеш, че си сгрешил, когато нямаш любящия Исус, който да ти прости!

Може би това, което се случва и се е случвало в продължение на векове, е форма на еврейско отмъщение. Евреите са толкова ядосани и наранени, и са се вдигнали, за да унищожат красотата и светостта на християните, която те са намерили с Христа.
Евреите също са взели нещата в собствените си ръце, като имат (винаги имат готов) свой месия. Евреите са изправени пред неясната концепция за “Tикум олам”, която е в центъра на юдаизма. Tикум, означава – евреите да запазят и поправят света. Това означава, че Бог е изоставил тоя свят, нарочно така несъвършен, та евреите да усъвършенстват света. А това е налудничаво и много, много опасно.
След много образование и самоанализ, реших, че вече не мога да съм част от тази религия! Винаги ще си бъда Източно-Европейска еврейка, защото това е моята етническа принадлежност.
Въпреки това наскоро приех Христос за мой Спасител. Това е най-печелившето, но и най-трудното решение в моя живот. Много бе трудно за мен да се доверя на Христос, като се имат предвид белезите оставени от моето възпитание, като ционистка. Имам чувството, че съм се депрограмирала от някакъв култ.
Ще продължа да се стремя, всеки ден от моя живот да прославям и да се покланям на Исус, въпреки че ще трябва да премина през много слоеве матеря, за да се добера до него.

С уважение: една (възродена) еврейка

Брат Натанаил Капнър е израстнал в САЩ, като евреин. Сега е православен монах!




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707268
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031