Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2013 21:33 - ВСИЧКИ УБИЙЦИ СА ПСИХИЧНО БОЛНИ, ИНАЧЕ НЕ БИХА УБИВАЛИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове:
1



Коя е следващата жертва?
сеп. 25 Криминално no comments Прочетена 851 пъти

http://www.silnabulgaria.com/коя-е-следващата-жертва/

 

Странджанското село Голямо Буково се превърна в пустинен пейзаж. Младо и старо бяга оттам, подплашено от канибала Николай Гьоргов, който свободно се разхожда по мегдана, въпреки че уби двама съселяни и изяде органите им!

“Години наред треперим, не смеят внучетата ни да дойдат през лятото заради него”, оплакват се старици.

През 1995 г. Николай, който е бивш моряк, убива двама свои съселяни и яде от вътрешностите им. Оттогава е известен като Канибала от Странджа. След престъплението той лежи само една година в затвора в Ловеч, но заради психичното си заболяване е освободен и се завръща на село.

Гьоргов имал зловещ списък на хора, които трябвало да бъдат изядени. Идеята му била, че така ще получи свръхестествено сила и божие просветление. Успява да убие само една възрастна жена, която живеела в края на селото, както и най-близкия си приятел Ангел Дзиров, с когото редовно си пиели ракията. Под №3 бил горският, а под №4 – магазинерката на селото – Анита.

Гьоргов планирал убийствата да станат в една нощ. Но при горския ударил на камък – мъжът излязъл от къщи с пушката си и Николай не посмял да го закачи. Анита пък извадила същински късмет. Въпросната вечер отишла до града и не се прибрала. Под №7 в списъка фигурирал отец Евтимий от голямобуковския манастир “Свети Животоприемний източник”.

“Да, вярно бях в списъка с мотива, че според него само съм лъжел бабите”, обяснява днес игуменът.

И така 18 години канибалът си живее редом с хората от черния му списък. Никой не знае дали агресията му няма да се отприщи отново.

“Той редовно си пие хапчетата” – обясняват и от полицията, и от кметството и се надяват с тези думи да въдворят спокойствие в селото. Но 53-годишният свиреп човекоядец живее сам и няма кой да осъществява контрол дали наистина спазва медикаментозния режим.

В момента ситуацията в Буково е още по-зле. Селото е почти обезлюдено. Малцината смелчаци, останали по къщите си, почти не излизат оттам, особено по тъмно.

Ще удари ли пак канибалът? Коя е следващата жертва?



                 МОЯТ КОМЕНТАР:
                           В България, според мен, има много сбъркани закони !  Затова и обществото ни живее в страх. Затова и тогава, когато може да се направи нещо , което за другите е в реда на нещата, то не може да се справи.
Едни бягат, където могат да се устроят, други се стреснат за малко, но после...забравят. А кой да изисква промени в законите, които да са в защита на хората ?!


Тагове:   неволя,   страх,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13749870
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930