Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2013 22:09 - Бабина рецепта: Лечение на рак с газ, евтино и ефективно
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 3297 Коментари: 0 Гласове:
0



 
Бабина рецепта: Лечение на рак с газ, евтино и ефективно

http://e-zdravey.com/bg/babina-retsepta-lechenie-na-rak-s-gaz-evtino-i-efektivno/#.Uj3tV0DJNok

Лечение с газ

Че алтернативната медицина няма граници, показва случай от Германия, където хората се лекуват вярвате или не - с газ
Газта се използва като лекарство

Предавано от поколение на поколение, а има и записи, че се предполага, че немците  за взели използването на газ от сърбите за здравни цели. През Първата световна война Сърбия  е отслабена заради Балканските войни и войната срещу турците и  оставена  сама да се бори с три големи въоръжени сили, без основни медицински средства и лекарства за грижи за болни и ранени и затова  газта се е използвала и като лекарство. Поне от  тази част от жителите в окупираната Сърбия и представители на армията, за които газта била достъпна.

Д-р Пола Ганер от клиника "Джейкъб", твърди, че ако някой   пие 12 дни в годината редовно по една чаена лъжичка газ, никога няма да се разболее  от рак, левкемия или някои подобни тежки заболявания. И самата д-р Ганер е била  в трудна ситуация, когато на 31-годишна възраст е била болна от рак на червата. Била оперирана, но ракът се е разпространил на бъбреците и когато лекарите установили, че не могат да помогнат я уволнили от болницата. Тогава мъжът и препоръчал да започне да пие газ.

И се е случило чудо: само след три дни  станала от леглото, а след шест седмици достигнала нормално тегло и оздравяла. От тогава и самата тя на всички болни, но и здравите им препоръчва да пият газ и има регистрирани над 2000 излекувани случаи от тежки заболявания.

Интересен е и случаят на семейство Шварц от Берлин, което въвежда практиката,  всеки петък, всеки член от семейството да  взима бучка захар с 15 капки газ. Това го правят редовно вече 70 години и никога не са били болни, всички са здрави и жизнени.

Газта обаче има един голям недостатък, поради която няма широка употреба в лечението: много е евтина. А това, разбира се, не отговаря на целите много лекари и фармацевтични индустрии, защото те "живеят" от най-тежките заболявания, които атакуват човечеството.
Използването на газ за лечение е узаконено в много държави

И самата д-р Ганер имала проблеми с властите и дори е наказана, но използването на газта в някои страни е узаконена за лечение. Засега в Швейцария, Франция, Полша и Унгария  може да се набави аптекарска газ, от която са отстранени неприятни миризми.

Така че, давайте напред и опитайте. Удавникът се хваща за сламка, а болен човек за всичко, което може да му помогне.

Звучи глупаво, но кой знае - може би е ефективно?



МОЙ КОМЕНТАР:

                Никак не е глупаво. Лекуват кашлица на деца с бучка захар, напоена с газ.



Тагове:   лечение,   с газ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13740217
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930