Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2013 13:12 - ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 992 Коментари: 0 Гласове:
0



ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ               
 Написано от Brannik     
 Събота, 08 Декември 2012 16:23

http://buditeli.info/istinska-istoriq/845-istinata-za-nashiq-narod.html

Тракийски конник (с ореол!!!)

Според някои наши историци ако не е било турското робство и съпътстващото го периодично избиване или изселване на големи маси Българи, то в наше време народът ни трябваше да е не по – малко от 30 000 000 и да населява територия близо два пъти по – голяма от сегашна България. Към това трябва да прибавим и духовния геноцид изразяващ се в целенасочено унищожаване на многобройни писмени, архитектурни и исторически паметници, църкви, библиотеки, документи, книги и въобще на цялата Българска култура (което ни докара до положение да учим историята си от авторите на нашите врагове). Също така и спирането на зараждащия се за първи път в Европа Ренесанс, доказателство за който са светските образи в стенописите на Боянската църква от XIII – ти век. Изводите на историците са, че ако това не ни се беше случило, то България в момента щеше да е световен фактор, с огромен принос в човешката история и култура. Можем да си представим колко е бил ощетен нашият народ. Тъжното е, че и в момента продължават да ограбват нашата история като ни обясняват, че сме били някакви диви монголи, които са се смесили с някакви също толкова дивиславяни. Никой обаче не ни обяснява как тези диваци след само няколко години изграждат столица с абсолютно прави и три метра дебели каменни стени, с огромен храм и дворец, с бани и канализация. Дори 1000 години след това в Европа върлуват чумни епидемии защото в градовете още е нямало канализация.

 Никой няма да ни каже, че изобразения на каменни плочки тракийски конник, мадарския конник и конника издялан в скалите на Афганистан са идентични защото изобразяват един и същ древен Български владетел. Също така присъствието на наименования като Варна, Котел, Шипка, Тунджа, Сакар и т.н. в райони като Афганистан, Иран и Египет не е защото Българите били някакви чергари заселили се за малко там, както се мъчат да ни убедят разни масони – драматурзи и псевдоисторици или популярни еврейски телевизии. Тези имена съществуват за да ни покажат връзките между земите на една хилядолетна империя простирала се от Европа до Северна Африка, Индийския и Северния ледовит Океан. Българите не идват от някакви диви азиатски степи за което говорят и древните ни традиции в строителството, занаятите и земеделието. Ние сме исконното население на Балканите, което е пряк наследник на най - древната цивилизация, оставила ни най – старото обработено злато в света (на 6 000 години) от варненският некропол и основите на древните градове лежащи на дъното на варненския залив и плитчината на Северното Черноморие. Освен това на глинените плочки намерени край Караново и Градешница, които са отпреди 7 000 години, има изобразен древен клинопис, за който нашите псевдоучени казват, че бил „тракийски полови триъгълници”(?). Сравнен обаче с египетското писмо се вижда ясната прилика между символите, което позволява и разчитане на написаното.

Там ясно е записано кой в действителност е Богоизбраният народ!!!

Можете да видите тези плочки в книгата „Тракийското писмо декодирано”, а също и във Врачанския исторически музей. Интересното е, че този клинопис е с 2 000 години по – стар от египетското писмо, което го прави първата писменост на земята. Нашите платени историци ревнаха в един глас срещу тези изводи и без всякакви обяснения и доводи ги отрекоха. Не се ли питате как всички нормални народи по света се хващат и за най – малкия документ или археологическа разкопка, правят ги национално богатство и средство за величаене на историята си, а нашите псевдоисторици се чудят как да изопачат неопровержими, датирани във времето факти. Какво се мъчат тези жалки слуги на системата да отрекат и защо?

Най – много поражения върху историческата ни наука нанасят комунистическите псевдоисторици, сътрудници на държавна сигурност като Андрей Пантев, А.Фол (който е евреин), комунистите агенти Първанов и Каракачанов, Божидар Димитров (който е гръцки циганин, иманяр),  и други. Те са виновни за изчезването на множество документи, свидетелства, археологически разкопки и за много прикрити факти. Не случайно всички са свързани с политическия ни живот. Те не служат на историческата истина, а изпълняват политически поръчки. Тези индивиди, медиите, псевдопатриотите, псевдодуховенството (без да обиждаме истинските патриоти и духовници), както и политическите проститутки са най – обикновени слуги на глобалните си господари. Всички те работят в един много добре синхронизиран и контролиран от масонството механизъм за мачкане и бавно унищожение на нашия народ. Част от тях принизяват историята ни и всячески потискат самочувствието на един от най-старите и благородни народи на земята. Други т.нар. патриоти опорочават националните ни идеали, лъжедуховенството се гаври с хилядолетната ни вяра, икономическата олигархия и държавната власт ни държат в перманентен недоимък, репресивният апарат на полиция, служби и съд се бори не с бандитите, а с тези които дръзнат да се защитят.

Световната политика, финанси, икономика, медии, целите ни общества отдавна се контролират от юдейското лукаво племе, което слючи договор със сатана и разпна Спасителя, готвейки нашия свят за идването на антихриста. Неговия лъжемесия трябва да бъде всемирния ГЛОБАЛЕН юдейски цар описан в ционистките протоколи. Цялата им политическа, икономическа и пропагандна машина, всичките им лъжеучения, партии и субкултури работят за разделянето и развращаването на хората, за убиването на техните души и унищожаването на всякаква духовна защита. Ще припомним какво казва Иисус за измамниците и развратителите на народите - жидовете:

- ”Вие вършите делата на баща си.... Защото не можете да слушате Моето слово. Вие сте от баща дявола и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше човекоубиец от началото и не устоя в истината...” [ Йоан 8:43].

Ние можем да кажем, че той и няма отново да “устои в истината”, защото побеждава този, на чиято страна е правдата!

Интересно е какво казва и един от най – великите светци на църквата, вселенският учител Йоан Златоуст в своя знаменит трактат “Осем думи против юдеите”:

“ Юдеите са чревоугодници и по своята похотливост не се различават много от свинете и козлите ...

Синагогата е по – лоша от всякакъв бардак, защото служи за убежище не само на разбойници и търгаши, но и на демони. По – точно казано, не само синагогата, но и самите души на юдеите са жилища на демони. И така не сме ли длъжни да се отвръщаваме от тях като всеобща зараза и язва за цялата вселена? Какво зло те не са сторили? Какво злодейство, какво беззаконие те не са задминали със своите гнусни убийства? На какво повече да се учудваме в тях? Мръсотията или жестокостта и безчовечността? За какво да ви говоря? За техните кражби, лихварството и притеснението на бедните? Но за това няма да ми стигне и цял ден.

Вие, братя мои християни, не се ли преситихте в борбата с юдеите? Знайте едно: който не се пресища в любовта си към Христа, той никога няма да се пресити и в борбата с неговите врагове!”

Няма вярващ християнин, който би се усъмнил в думите на Спасителя и на светията Богослов.

Във времената на всеобщо грехопадение и разврат, към което ни води Юда, основния дълг на всеки православен е да защитава своята вяра, както е правено от Светите мъченици. Житията на Светците са изпълнени със съдбите на хора, преследвани и избивани дивашки от слугите на лукавия – езичници, мохамедани и жидовстващи. По примера на Светите хора всеки християнин трябва да се бори срещу поругаването на вярата от чифути и поганци. Каква ли не мерзост бълва от медиите на богоборците – порнография, педерастия, убийства, насилие, пропаганда на дрога, хазарт, кражби. Но на прицел е вече директно вярата. Псевдонаучни теливизионни канали и списания ни обясняват за някакво евангилие от предателя Юда, за някакъв гроб на Спасителя в който бил намерен неговия скелет, обясняват ни светото писание от “научна” гледна точка и какви ли не други гаври със свещенната вяра. Най – голямата манипулация, която юдомасоните в момента се мъчат да прокарат е, че Спасителят имал поколение от Мария Магдалена. В Новия завет ясно и подробно е записан живота на Божия син на земята и всякакви манипулации и измислици, изнамирания на други евангелия, “нови данни” и “научни” трактовки са просто поредните жидовски мерзости. Христос няма нищо общо с рода на съвременните евреи, наследници на неговите мъчители, за които той ясно казва в същия този Нов завет, кой е техния баща. Спасителя произлиза от друг род, за който ще стане въпрос по – нататък !

Православието ясно заявява, че евреите, с разпването на Месията и поругаването на Божията воля (за пореден път), са отпаднали, като избран народ. Богоизбрани след идването Иисус са хората повярвали в него. С тях Бога сключва Новия си завет. Всички християни са неговите деца, чрез вярата си, а не някакво измислено поколение. Христос е притворение на Бога в човешки образ. Спасителя идва непорочен на земята и сключил завета със своите последователи, неизкушен от дявола, останал непорочен се връща при Своя Отец! Това е основата на нашата вяра. Самата идея за физически контакт с жена и приписването на човешки страсти на Сина Божи, е огромна чифутска гавра с християнството. През вековете евреите са измъчвали и избивали множество християнски светци (в житията им е запсано “от жидов замучени”), всячески са се мъчили да отделят вярващите от спасителния път и са създавали лъжеучения и жидовстващи секти. Основната им идея винаги е била една – да отрекат Божествената същност на Божия Син. Мюсюлманството представлява също жидска секта, насадена от юдите сред бедуинските им братя. Исляма обяснява, че Иса (Иисус) бил просто един от пророците на Бога. Много са примерите за лицемерния морал в тази религия. Интересно например как се вързва с моралните норми многоженството, предполагащо езически оргии прикрити в семейна среда. Няма любов, няма чувства, ако си богат можеш да си купиш жена, ако си беден – ставаш манаф. Ами 72-те хурии (девици), обещани от алах на всеки "правоверен" в рая?!  Но няма да влизаме в теологически разсъждения.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЧАСТИ НА СТАТИЯТА: II и III



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13765141
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930