Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2013 23:25 - Сатанинско! Секта готви човешко жертвоприношение в Кюстендил
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1218 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сатанинско! Секта готви човешко жертвоприношение в Кюстендил
http://www.chudesa.net/sataninsko-sekta-gotvi-choveshko-jertvoprinoshenie-v-kyustendil/

Кюстендил пропищя от секта, която готви човешко жертвоприношение – да  заколи дете от 4 клас

Трагедията се разиграва в Природоматематическата гимназия на Кюстендил “Емануил Иванов”, писаха от в. “Монитор” и цитирани от БЛИЦ.


Опасна секта върлува из Кюстендил и готви жертвоприношение

Във Facebook някой си позволява да призовава малките ученици от 5 клас да  режат своите ръце и да се самозапалват. Когато в полицията е подаден сигнал и започва разследване, от сектор “Киберпрестъпления” достигат до ученичка от 8 клас.

Родителите на момичето членуват в секта, която приканва към самоубийства. Родителите използвали собствената си дъщеря за тези сатанински цели. Те я научили по какъв начин да обработва своите жертви, докато ги убеди, че трябва да сложат край на живота си.

Сектата внушавала на малките деца, че те са безсмъртни. А най-лесното доказателство за това е като започнат да се самонараняват.

При направен обиск в дома на сектантите, разследващите са намерили  листчета, напоени  с  детска кръв. Множество рисунки и тестове, които са  свързани с  дявола, със  сатаната и с жертвоприношенията.

Спецполицаите изземат  мобилният телефон на ученичката,  флашпамет, в която   има материали и доказателства как  чрез Facebook е подканвала малките ученици  да се самонараняват.

Но най-страшното от всичко е, че през следващата седмица трябвало да заколят едно невинно дете в 4 клас.

Директорката на училище г-жа  Ани Кюркчиева първа подава сигнал до разследващите, след като видяла как едно от децата правило опити да си гори ръцете с клечки кибрит в голямото междучасие. На следващия ден детето било с нарязани ръце до лактите.

Учителите видели и още едно дете, което също било с нарязани ръце. Когато запитали детето защо го е направило, то само вдигнало рамене. Имало едно друго дете, което се опитвало да се намушка с нож в корема.

Родителите и полицаите са силно притеснени, защото децата в училище са силно вербувани от сектата и са  психически обременени.

Сектите намират лесен достъп до българите по много причини. От една страна липсата на силно присъствие на религията и на църквата в живота на подрастващите – в дома, в училище, в отношенията между хората.

Родителите много често са прекалено натоварени и обременени от различни битови, междуличностни, служебни проблеми. Затова нямат физическо време или сили да контролират своите деца. Към това не са подценяване и безотговорните родители, които имат деца по стечение на обстоятелствата или защото така повелява животът – по задължение.

В миналото бабите и дядовците,  които се пенсионираха на 55 и 60 години, докато внуците бяха ученици, можеха да се грижат за тях, а родителите да са на работа. Сега възрастните хора трябва да работят до преклонна възраст и подрастващите са без контрол.

Калинка Петрова



Тагове:   кюстендил,   опасни,   секти,


Гласувай:
0



1. dimat - Я някой да се опита да направи връзка,
14.09.2015 18:59
на това "явление",с непрекъснатото ръсене от "неидентифицирани" самолети на всякакви гадости,чрез така наречените "кемтрейлс"(химически следи).

Да не се окаже,че това явление в Кюстендил е само началото на масов процес сред населението в страната!

Ама,когато някой прозрял подобни гадости говори със затъпялото стадо,то му реве насреща,"стига с тези конспирации" и даже не желае да си вдигне погледа към тези следи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13770538
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930