Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2013 07:05 - РАВНОСМЕТКА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 424 Коментари: 0 Гласове:
0



Elena Vatashka
преди 6 часа ·


Кой пусна турците и еничарите на масата

 СДС, защото сервилно и угоднически поведоха сляпа проамериканска политика, която винаги е в защита на Турция и прокарва ислямизиране и турцизиране на Балканите. ДПС е било винаги проводник на турски интереси в България от самото си учредяване, а САЩ са едни от най-големите му защитници.

 БСП, която три пъти вкара ДПС във властта, за да реди разни престъпни схеми с тях и да се прави на модерна лява партия. Ако старите комунисти, които смениха имената на турците, можеха да видят какво направи Станишев, в гроба си ще се обърнат, но преди това ще го набучат на кол.

 НДСВ, които легитимираха най-уродливите претенции на ДПС за власт, за се правят на големи европейци. 8 години в Министерство на земеделието се говореше на турски, българските чиновници ги наричаха подигравателно "гяури", но не се намери поне един луд, който да протестира. При НДСВ потекоха парите от фондовете на ЕС и ДПС здраво захапа тези ресурси, превръщайки се в "разпределител на порции".

 ГЕРБ, които не спряха нито един от негативните процеси за дебългаризиране на българското училище и образование, на закриха доминираната от ДПС комисия по дискриминация. ГЕРБ обещаха безусловно еврочленство на Турция, отказаха да признаят арменския и българския геноцид, даже позорно в Ямбол оттеглиха вече гласувана декларация за признаване на арменския геноцид. ГЕРБ и Синята коалиция приеха декларация за признаване на етническо прочистване актът на смяна на имената на турците през 80-те години, и с това дадоха аргументи на турската държава да име претенции за компенсации от България. Същевременно ГЕРБ отказаха да правят каквито и да е постъпки за признаването на геноцида над тракийските българи през 1913г. и за обезщетяване на техните наследници от турската държава.

 ГЕРБ подкрепиха и създаване на втора турска партия, която е точно толкова антибългарска, колкото и ДПС. ГЕРБ изразиха многократно подкрепа за нейния председател Касим Дал, който е съден за подривна и терористична дейност срещу българската държава, довела до смъртта на невинни жени и деца във влака на гара Буново.

 ГЕРБ не промениха Избирателния кодекс и допуснаха за пореден път гласове от Турция да решават изхода на избори в България. За София град и София област, където живеят много малко турци, ДПС вкараха 4 депутати с гласове от Истанбул, Анкара и други турски градове.

 АТАКА, която допусна да се състави настоящето правителство доминирано от ДПС.

 Трябва да върнем лентата назад 23 години и да си припомним огромния брой бизнесмени, общественици, журналисти, хора на изкуството, които славословеха ДПС и Ахмед Доган. Всички тези хора сега трябва да отговарят за делата си, какви "услуги" са си правили с ДПС, как са се отплащали един на друг, какво са се договаряли зад гърба на обикновените българи.

 И накрая, нека си припомним българите родоотстъпници, като Д.Пеевски, Хр.Бисеров, Й.Цонев, Росен Владимиров, и огромен брой неизвестни за широката общественост духовни еничари, които за пари и власт продадоха съвестта си и народа си. В стила на поведението на български чорбаджии от Възраждането, които служеха вярно на турския султан и предаваха бунтовниците, в стила на Хаджипенчович, който подписва смъртната присъда на Левски, а после става депутат и събира пари за неговия паметник...

 Дойде видов ден!


Коментар:
Стефан Станев :  Къде забравяте псевдо - националистите и лумпените ? Нима те имат по-малка вина ? С тази омраза на етническа основа държат ДПС на власт години наред. За АТАКА е ясно , създадена е от ДПС , точно за да провокира лумпените да викат срещу турците в България. Въпрос на време е да лъснат кирливите ризи и на други "националистически" партии.



Тагове:   равносметки,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13754109
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930