Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 11:48 - "Чудото" с проходилата жена в Стамболийски предизвика грозна картина в храма + видео
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.06.2013 12:38


http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/chudoto-s-prohodilata-zhena-v-stamboliiski-predizvika-grozna-kartina-v-hrama.html


   Моят коментар:
                        С колко неуверен глас Анна Цолова обяви чудото, което се е случило.
                        Вижте излъчването от лицето на Ваня в началото, а после забележете какво излъчва накрая!  Тя чистосърдечно обяснява случилото се, но на Анна Цолова и допада повече това да не е истина. Какво общо има Сергей Станишев и другите с този случай?! Един свещеник, е свещеник за всички. Но, водещата, точно както фарисеите обявиха Иисус, че не е пророк, щом отива при грешниците, а не при тях - съвършените вярващи, подчерта, че свещеник Стоян Божурин бил личен изповедник на Сергей Станишев. Ако измежду многото дебели книги и учебници беше попрочела и нещичко от Библията, щеше да има по-чисто възприятие от събитието, но...невежество!!!!!!!!! А щом някой е невеж в дадена област, по-добре да не взема отношение и да греши. Не случайно пророкът казва, че людете му умират от незнание!
                        За мен поведението  и думите на момичето са достатъчно ясни и показателни.
                         Въпреки това, ще подскажа още доказателство. Докато свещеникът кротко обяснява, че той не е извършител, а Господ, каквато е действителността, нечистият дух у жената, която е помагала като съседка на Ваня ръкомахаше и викаше със силен глас: "Аз я вдигнах!". Да, тя отхвърля Божията сила и крещи, и врещи, и размахва здравата си ръка, за да се наложи и да внуши на Антон  Хекимян  и цяла България, че няма Бог, че тя е сътворила чудо...Дори невярващите би трябвало да различат поведението на Светия Дух и сатанинския.
                         В моята практика във вярата се убедих, че винаги, след като Бог стори явно нещо добро, дяволът бърза да го отхвърли, да го орезили, да докаже, че няма Бог, че това е нагласация и т.н. Но... Бог е жив и истинен, дал ни е най-великият учебник на живота - Библията, в която има отговор за всяко житейско положение и как да излезнем от трудните ситуации с Неговата мъдрост и Неговия Дух, за да оцелеем и се спасим за вечния живот. Блажени са тези, които са повярвали без да видят, без да имат видимите за човешките очи, доказателства!
                         Славата е на Бога и само на Бога !!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13769230
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930