Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2013 06:53 - САМО ГОСПОД ЩЕ НИ ПОМОГНЕ И СПАСИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 985 Коментари: 0 Гласове:
0



Konstantin Konstantinov

"Един политик, който има покаяние и чувство за Бога, т.е., чувства, че Бог съществува и ме съди, би могъл да почувства Божията любов и да обикне хората- той би бил политик, който би направил промяната. Трябва да го намерим и докато го намерим, ще теглим всичко, което теглим. Нужно е внимание, защото, това, което сега казвам, може да е утопично, защото гръцкият народ е незрял, забрави Евангелието, сложи го в шкафа, видяхте мюсюлманите- един полицай скъса Корана без да знае какво е и излязоха на улицата. И тъй, отиваме ли да скъсаме един Нов Завет в центъра на Атина и да викаме: Това е Нов Завет! Късам го! И другият ще каже - хайде, скъсай го! Само в отпадъците, моля! Може и други да дойдат да късат. Това безумство се заплаща и го заплащаме всички ние и ще го заплащаме до последната монета, ще платим всичко докрай! Докато се намерят някои „щури” и да започнат да говорят това, за което сега говорим, от което не съществува нищо по-истинно, и тогава истината ще започна да присъства навсякъде - в политиката, в професията, в семейството и аз самият ще стана по-истинен. Ако нямам Светия Дух, съм лъжлив и всичко е лъжа. . ."
                                                                                                 о. Николай Лудовикос

жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Stefka Bialas
Каква е твоята изповед на вяра днес?

 Нека бъде: Исус, днес Ти бъди Господ над живота ми. Ти управлявай и нека всеки враг, болест и проблем преклони коляно пред Теб!!!

жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Nikolay Stoychev чрез Служение Живот на Победа

В Евангелията виждаме Исус да насърчава хората, които имаха нужда от Него, само да вярват. Той не ги питаше дали заслужават чудото, дали са били добри и праведни, за да го получат. Никога не ги попита дали изпълняват закона. Той искаше да повярват, че Той може да извърши чудото.


жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж


А АЗ ЩЕ КАЖА:  ОЩЕ ЛИ НЕ ИСКАТЕ ЗНАМЕТО, С КОЕТО ЩЕ ДАДЕТЕ ПРАВО НА ГОСПОД ДА НИ ЗАЩИТИ И ПОМОГНЕ ?!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707364
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031