Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2013 20:13 - СТЕФАН ГАМИЗОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ ИНФОРМИРА...
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1225 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стефан Гамизов
четвъртък


Вчера зададох един прост въпрос: Какво още ви е нужно дами и господа прокурори за да задържите под стража хората организирали геноцид върху българите в енергетиката? Имената им са публични: Богомил Манчев, Румен Овчаров, Красимир Георгиев, Иван Драшков, Цветлин Йовчев, Питър Лийтгоу и Христо Ковачки. Тази сутрин прокуратурата ми отговори: Няма да ги задържим и нищо няма да направим... Как го направи ли? Прокуратурата публично заяви, че заключението й е как нямало престъпления от общ характер в ЕРП-тата, а както знаем вече и за всичко друго проверявано до тук в енергетиката свързано с големите измами. Всъщност, аз насърчих ДКЕВР да напише доклада до прокуратурата през 2010 година за ЕРП-тата. Освен това, предложих на прокуратурата и да привлекат като вещи лица група от бивши полицаи и прокурори от западната правоохрана с многогодишен опит в разследването на такива корпоративни престъпления. Веднага след като се разбра за това начинание, Иван Драшков и Цветлин Йовчев се заеха да го разрушават използвайки властта си в ДАНС. Енергийната мафия и енергийната корпоративна престъпност явно са платили сметката. Време е в отговор на всичко това да стана по-упорит и по-безкомпромисен.

                 жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов
Вчера,  петък


Интервюто ми от тази сутрин в TV7 е много важно. Много важно, защото ще ви помогне да знаете, какво трябва да искате от тези за които ще гласувате след 30 дни. Не си "давайте" гласа за никой, който не обещае, че ще започне война с енергийната мафия и енергийната корпоративна престъпност в България.

                 жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов
Вчера, петък


Министерството на икономиката и енергетиката е публикувало договори, които нямат нищо общо с големите измами. Няма ги дългосрочните договори, нищо за АЕЦ "Белене", "Цанков Камък", ЕРП-тата. Окончателно се убеждавам, че тези хора смятат българските граждани за малоумни и родени само да бъдат крадени, мамени и злоупотребявани!

               жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов
  събота


Трябва всеки един от нас да си "научи урока", какво значи да бъдеш истински гражданин и патриот. Не националист и расист, а патриот! Политическата класа на прехода е такава, каквато е, само и единствено по причина на бездействието на мнозинството българи. Няколко десетки души, нещо подобно на политици и бизнесмени се гаврят с една цяла нация. Те могат да бъдат отстранени само от грамотна гражданска група, решително действаща срещу парите им, източниците на тези пари и начинанията печелещи пари в резултат на действията на тези хора. АЕЦ "Белене", Марица изток 1 и 3, ЕРП-тата, измамите на Ковачки, далаверите с обществени поръчки, контрабандата, кражбите на ДДС, закрилата от ДАНС на тези измами и репресията върху надигналите глава, тайните услуги за чужди правителства срещу "затваряне на очите" за описаното, приватизацията на публични услуги с цел унищожаване на пазарната конкуренция, насилствената деиндустриализация и все по-потиснатото и лошо образование, синтетичните наркотици, енергийната мафия, организираната престъпност с трафик на жени, корпоративната престъпност, намесата на руската диктатура в българските дела и злоупотребите с еврофондове, напълно подкрепящата всичко това съдебна система и олигархичните структури, всичко това трябва да бъде унищожено! Четете за българските революционери от Възраждането, четете за Мартин Лутер Кинг–Младши, Ганди, Мандела, Мартин Лутер и Реформацията, четете за Руанда и как Запада си "затвори" очите за избиването на 1 милион души. Спасението на българската нация е само в ръцете на българите. Никой друг не го интересува какво ще стане с нас. Имаме недовършена работа. Българското Възраждане все още не е завършило...






Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Стефан Гъзмизов е човечец с
14.04.2013 14:45
килийно образование, който има и ред психически отклонения. Той е възможно НАЙ- ЛОШИЯТ източник на информация, защото на всичко отгоре преследва користни, лобистки интереси.
цитирай
2. bogolubie - Колкото и да мразиш човек, пак не бива да се гавриш с името му.
14.04.2013 20:12
Това, което пишеш е грозно и неверно. Между неговите изказвания и твоите има огромна разлика и аз предпочитам неговите, а и още много хора искат да ги знаят, затова ги публикувам. Ние сме окрадени, измамени и още искат да ни изнудват, затова се интересуваме. Всичко, което Гамизов казва, се доказва. Това е истината, Ако и вие сте замесен и сега се боите, това си е ваш проблем, но ни оставете да вярваме на когото искаме!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13706647
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031