Постинг
06.04.2013 23:32 -
ВНИМАВАЙТЕ!!! СИРЕНЕТО ОТ ПАЛМОВО МАСЛО ПРИЧИНЯВА РАК!!!ВИЖТЕ ОЩЕ!!!
ВНИМАВАЙТЕ!!! СИРЕНЕТО ОТ ПАЛМОВО МАСЛО ПРИЧИНЯВА РАК!!!ВИЖТЕ ОЩЕ!!!
Качено от Adminka на April 5, 2013
http://www.gledaigo.com/внимавайте-сиренето-от-палмово-масло/
Категория:
Новини
Advertisement:
Според проф. Донка Байкова от Медицинския университет то не може да се преработи от организма, като има риск от туморни процеси. Бялото сирене от мляко пак ще е от палмово масло. За това съобщиха производители, след като Върховният административен съд отмени наредбата за изискванията към млечните продукти. Наредбата забраняваше в едно предприятие едновременно да се прави сирене от мляко и сирене с растителни мазнини. Сега това пак стана възможно и вече никой не може да каже какво точно има в сиренето. Освен това, названията "имитиращ продукт" и "деликатес" се заличават. Сиренето си е сирене. Само от списъка на съставките с дребен шрифт можем да разберем какво точно ядем. "За да не изтича от калъпите, палмовото масло се втвърдява при висока температура и в присъствието на водород. Тогава ненаситените мастни киселини, които в това масло са 50%, се превръщат във форма, която организмът не може да преработи. Повишава се лошият холестерол, трайно се вдига кръвното и има висок риск за отключване на туморни процеси", обясни за в-к "Преса" проф. Донка Байкова от Медицинския университет. Връща се анархията в сектора, категоричен беше собственикът на фирма в бранша Симеон Присадашки. Изтояник:inews.bg
Качено от Adminka на April 5, 2013
http://www.gledaigo.com/внимавайте-сиренето-от-палмово-масло/
Категория:
Новини
Advertisement:
Според проф. Донка Байкова от Медицинския университет то не може да се преработи от организма, като има риск от туморни процеси. Бялото сирене от мляко пак ще е от палмово масло. За това съобщиха производители, след като Върховният административен съд отмени наредбата за изискванията към млечните продукти. Наредбата забраняваше в едно предприятие едновременно да се прави сирене от мляко и сирене с растителни мазнини. Сега това пак стана възможно и вече никой не може да каже какво точно има в сиренето. Освен това, названията "имитиращ продукт" и "деликатес" се заличават. Сиренето си е сирене. Само от списъка на съставките с дребен шрифт можем да разберем какво точно ядем. "За да не изтича от калъпите, палмовото масло се втвърдява при висока температура и в присъствието на водород. Тогава ненаситените мастни киселини, които в това масло са 50%, се превръщат във форма, която организмът не може да преработи. Повишава се лошият холестерол, трайно се вдига кръвното и има висок риск за отключване на туморни процеси", обясни за в-к "Преса" проф. Донка Байкова от Медицинския университет. Връща се анархията в сектора, категоричен беше собственикът на фирма в бранша Симеон Присадашки. Изтояник:inews.bg
Взривът трябвало да убие Сашо Диков
Сутеньори и проститутки изнасилиха футбо...
СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД ОЩЕ НЕЗАПОЧНАЛ ДАВА ...
Сутеньори и проститутки изнасилиха футбо...
СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД ОЩЕ НЕЗАПОЧНАЛ ДАВА ...
Следващ постинг
Предишен постинг
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.