Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2013 20:17 - СТЕФАН ГАМИЗОВ ИЗЯСНЯВА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 377 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2013 20:18


Стефан Гамизов

Умните престъпници, отклоняват общественото внимание от своите чудовищни престъпления, като разпореждат на слугуващите им политици като Росен Плевнелиев да говорят правилни неща като за проблема с неизпълнените ангажименти на България по т.н Трети енергиен пакет. Този т.н Трети енергиен пакет, който представлява законодателство и правила в енергетиката е много, много важно да бъде въведен в България. Проблема е, че неговото въвеждане не може да реши криминалната част от трагедията в енергетиката. Виновниците за АЕЦ "Белене", Марица Изток 1, Марица Изток 3, ЕРП-тата или казано с няколко думи, тези които допуснаха в България да се създаде енергийна мафия и да върлува енергийна корпоративна престъпност, тези хора трябва да бъдат съдени, а престъпните структури разрушени!Харесвам ·  · Сподели · преди 9 часа ·  · Реклама

290 души харесват това.


            ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

ПРЕДИШНИ СЪОБЩЕНИЯ /с няколко коментара/, КОИТО НЯМАХ ВРЕМЕ ДА ПУБЛИКУВАМ ТУК ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ФЕЙСБУК :

Стефан Гамизов
ВчераРеклама


Добро утро! Вчера спечелихме малка победа след дълги години битки с организираната престъпност в енергетиката! Принудихме прокуратурата най-после нещо да направи. Победата е наистина малка, но е много важна! Надявам се да ме подкрепяте, защото има още много, много работа да се върши. На добрите хора им благодаря от сърце, а на клеветниците ми им прощавам! На враговете на българските граждани обаче обещавам, че войната ще е докато една от двете страни не "падне".
108
Харесвам ·  · Сподели

932 души харесват това.

3 от 134
Преглед на предишните коментари


Катя Димитрова-Пантева Г-н Гамизов, поздравявам Ви за първата победа, дано да спечелим и войната. Имам един въпрос...Успоредно с борбата против мафията, не трябва ли да се мисли и за технически решения на проблемите? Преди малко попаднах на нещоинтерено. Мисля, че в това е шансът на страната ни- хора като вас да заработят заедно. Емил Миланов:
"Решение на енергийните проблеми на България !!! Изобретател съм и имам издадени патенти за изобретения. За съжаление все още заявка за изобретение с мои съдружници за Европатент в Мюнхен е : "Промишлен агрегат за производство на водород и оптимизацията работата на електроцентрали". Според това изобретение може да се произвежда водород чрез електролиза на вода от непотребявания ток в мрежата, автоматично и с електронни устройства за контрол. Електростанциите могат да работят на пълна мощност. Ние предлагаме за първи път абсолютно безопасно схъхранение на милиони кубически метри водород в специални подводни резервоари според патента. След това този водород може да се използва за синтез на метан и други въглеводородни горива в химически реактори в съществуващите ТЕЦ, които ще използват за това въглеропдния диоксид и няма да замърсяват с него атмосферата, може да се стигне до нулеви въглеродни емисии..."
преди 19 часа · Редактирано · Харесвам


Стоян Христов Ето защо вчера. 04 04 2013 год.В София светеше уличното осветление посред бял ден, почти навсякъде,значи няма кой да изкупува ел.енергията.И така Софийска община трябва да плаща.
преди 10 часа · Харесвам · 2


Борислав Дичев Господин Гамизов, обръщам се с молба към Вас - споделете, ако имате повече информация за това, какво бе казано на нашия президент в Брюксел по въпроса за прилагане директивите на Третия либерализационен пакет на ЕК и наказателната процедура, която гро...Вижте още
преди 9 часа · Харесвам · 1

           жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов

Трябва да съм честен с всички тук. Пак ще го кажа и който иска да го чува. Росен Плевнелиев беше "назначен" за президент след неописуем натиск от страна на шефа на Марица Изток 1, Питър Лийтгоу. Този човек е най-влиятелната личност в България сред западните дипломатически среди. В неговите ръце са близо 1 милиард лева от нашите сметки за електрическа енергия всяка година, които не трябва да му се плащат. Българското правителство по това време беше безсилно да се противопостави на този натиск и дори беше принудено да си затвори очите и за фалшифицирането на изборите. Всички знаем защо. Вече се беше разразила кампания за изнудване и очерняне, чрез Уикилийкс и незаконни записи на разговори. Не коментирам дали е вярно съдържанието, казвам само как тази кампания се използваше да се проправи пътя да бъде "назначен" Росен Плевнелиев за президент и с него да дойде истинският президент, Цветлин Йовчев. Целта на всичко това беше да се подготви преврата, който се случи, но не успя преди няколко седмици. Този преврат целеше да бъдат доведени на власт хората, които ще осигурят безпроблемното довършване на грабежа в Марица Изток 1 и Марица Изток 3 през следващите 13 години, общо с ескалациите на цената, 18 милиарда лева в нашите сметки за електрическа енергия. Втората цел беше да се заличат следите на кражбите в АЕЦ "Белене" за близо 2 милиарда лева. Трета цел беше да се подготви "срутването" на валутния борд за да може организираната престъпна група "Капитал" в която влизат хора от Иво Прокопиев до шефове на национални медии и потайни крадливи интелектуалци с кредити за десетки милиони да си "заличат" всички заеми и загуби от кризата за стотици милиони евро. Четвъртата цел беше да се гарантира, че парите от престъпления "изпрани" в "зелена" енергия няма да бъдат заплашени. Петата цел беше подготовката на взимане на гигантски заеми под предлог за спасяване на НЕК и социалната система. Шестата цел беше прикриване на всичко случващо се в ЕРП-тата.

 Повече нищо различно няма да коментирам докато не осъзнаете, че най-големите злодеи в България не са мутрите с дебели вратове, които са използвани за да ни се отклонява вниманието. Най-големите злодеи са тези, които прокарват пътя на голямата корпоративна престъпност като в Африка и работят с нея и за нея. Росен Плевнелиев е най-голямото зло сполетявало ни от много години насам, защото той е вирус, който е неразпознаваем за организма на демокрацията и пазарната икономика. Той не е като Георги Първанов, който никой не можеше да сбърка колко е долен. Всички дни в които властта е в ръцете на Росен Плевнелиев или по-точно в ръцете на шефа на кабинета му, Цветлин Йовчев (човек занимавал се през всичките си съзнателни години само с престъпления в службите за сигурност), това са дни на пълен триумф на грабежа и терора над българските граждани!
235
Харесвам ·  · Сподели

Стоян Костов и 455 други харесват това.

4 от 106
Преглед на предишните коментари


Еню Илиев Те, че няма да платят -няма да платят, но като наказание за назидание да ги провесят с главата надолу на някой комин на ТЕЦ Марица за опушване.....
Вчера в 16:42 · Харесвам · 2


Georgi Djendov Гамизов! От вчера ме убедиха,че и ти ,си като ЯНе Янев! Лаеш,скимтиш,стенеш.охкаш.пишеш в пространсвото!Ти си виртуален пират!Ела слез на планетата ЗЕМЯ,да те пипинем! Е ли си човешки формат,или си пластелин!То бива словоизлияния,ама айде да те видим!Имаш ли чурка,или си от ония !?
преди 18 часа · Харесвам


Emiliya Ruseva Георги Джендов вижте се какви глупости сте писали накрая не ви ли е срам ?
преди 17 часа · Харесвам · 1


Emiliya Ruseva като гледам от къде сте е видно на кого сте подражник
преди 17 часа · Харесвам · 1

               жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов

Профила ми беше "ударен" от хакерска атака. Бяха изтрити двата поста свързани с гаврата от страна на един от най-кресливите псевдо борци за истината в България. Това само ще доведе до ожесточаване на съпротивата от моя страна срещу бандата на корпоративната престъпност в България свързана основно с организираната криминална група "Капитал". Не се уплаших нито за момент от енергийната мафия-аз създадох този термин. Не се уплаших да наложа в обществения език думата олигархия в битка с Георги Първанов. Не се уплаших да се боря да наложа най-новите технологии в енергетиката за да може българите да имат енергия на ниска цена, независимо от засипващите ме със заплахи мутри, русофили и дансаджии. Не се уплаших да застана публично срещу болшевишкия преврат от преди няколко седмици и казах първи какво се случи. Не се уплаших да разкрия пред обществото многомилярдните грабежите на руснаци и американци с Румен Овчаров. Няма нито да ме спре, нито да ме разколебае и банда комунистическа келеши, деца на партийни величия от близкото минало, разбиращи капитализма като башибузушки грабеж в достлук със западняци и лежане по килимите на посолствата на силните западни държави. Аз съм Стефан Гамизов, българин, баща и съпруг, който ще се бори за своето семейство и за всички други български мъже, жени и деца! И съм много гневен!



145
Харесвам ·  · Сподели

737 души харесват това.

3 от 121
Преглед на предишните коментари


Елеонора Герджикова toia krokodil Ov4arov,e za besiloto,a ne da vru6ta kinti!
сряда в 21:47 · Харесвам · 1


Стефка Карапенчева Сега нали ще правят нов стадион, може да се използва по предназначение.Дано да е по голям. Ще трябват много бесилки.
сряда в 23:15 · Харесвам · 1


Diana Georgieva Що за хора сте вие !С какво мислите??????
Вчера в 09:40 · Харесвам

          жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов
вторникРеклама


Нищо не може да промени фактите. Колкото и да са бесни големите крадци в България, и колкото и да се опитват да ме тормозят и дискредитират, нищо няма да ги спаси. Няма как да се скрият откраднатите милиарди в Белене. Няма как да се скрият откраднатите и крадящите се милиарди в Марица Изток 1 и 3. Няма как да се скрият откраднатите и крадящите се милиарди в ЕРП-тата. Костов, Овчаров, Първанов, Станишев, Кунева, Доган и Плевнелиев, всички тези могат да продължат да правят фалшивия си PR по собствените си медии от БНТ през Капитал до Бивол. Могат да лъжат, мамят и манипулират. Нека го правят. Ще има глупци, които да им вярват. Все пак за да има съвременни робовладелци, трябва да има доброволни роби. По-важното е друго. Вече всичко се знае и възмездието "чука" на вратата. Нищо няма да остане същото. Нищо вече не е същото. За мен е важно само да разбера колко от българите не искат да са доброволни роби на горните хора.

            жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов
1 априлРеклама


Сайта на Иван Костов, "Бивол", днес пак е "прикачил" името ми към някаква статия свързана с т.н " Клуб – Журналисти срещу корупцията" и един от най-неприятните лично на мен хора в енергетиката, Георги Христозов. Няма да коментирам факта, колко елементарни и неверни са тълкуванията по мой адрес от хората, които списват всичко в този сайт. Просто няма как да е друго след като са проводник на организаторите на организираната престъпност в България и се занимават с очерняне и подпомагане на интересите на господарите си. За мен е впечатляващо, че днес те публично си признаха за връзката си и с БСП, чрез съвместно действие със създадената от бившия PR на Румен Петков т.н журналист Явор Симов и замесения в ДДС измами в енергетиката търговец на ел.енергия Ангел Божилов организация за черен PR и клевети, " Клуб – Журналисти срещу корупцията". Господа клеветници и помагачи на прeстъпниците, трябва повече да се постараете! Благодаря ви все пак за сведенията, които ми предоставихте за Георги Христозов. Този човек е забележително вреден! Но моля ви, не пропускайте да разказвате и за горните неща. Знам, че тези на които служите им е неприятно да им се напомня, че са престъпници, но това е част от истината от която се дразните толкова много! Вие сте просто долни клеветници, а аз и хората около мен сме професионални войници срещу най-злите и лоши хора в България!







Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13754858
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930