Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2013 20:03 - Содом и Гомор по варненски
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2013 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Содом и Гомор по варненски
От блогa на
Стойчо Керев
Всичко от автора
30 март 2013, 11:50 | Стойчо Керев
  http://www.bulgariautre.bg/authors/2013/03/30/242-sodom_i_gomor_po_varnenski
 Снимка:
Facebook

Пари, разврат, дрога, далавера са новите модни икони на България

Тежка простотия заля Facebook за минути. Гола девойка, видимо не на този свят, се развихря във варненска чалготека. Според запознати с интериора на заведението.

Умопомрачителното видео дава на зрителя ясна представа за порното, което обладава страната на Изток от рая. Тук сме в едно продължително сексуално безвремие породено от нищета, нисък морал и не на последно място - пълно отсъствие на човешко мислене.

Видимо надрусана и мъртво пияна, девойката, назована от колегите от Bnews като Люба, е в състояние близко до нраствената дупка на Содом и Гомор. Вероятно след дни Варна, ако наистина случката е станала там, я очаква Божия гняв. И случайно, ако Господ е зает с по-важни дела очаквам второ и трето такова видео.

Всяка нощ българските дискотеки се пълнят с наркотици, цици, бицепси и алкохол на корем. Второто и третото в границите на нормалното се приемат, първото и третото идват в повече, видно е от краткия художествен филм.

Всекидневно в държавата се празнят не само върху голи девойки в чалготеки, празнят се върху мозъците ни, празнят се върху душите ни и за капак ни карат да гълтаме.

Гълтай лъжи, гълтай бръмбър гейт, гълтай празни обещания, гълтай високи цени на тока. А оня ден, в София, за малко да ни накарат да глътнем вода. Изцепката на хората от "Софийска вода" за по високи цени е направо брутален секс.

На фона на простестите в страната цялото това порно с голата мацка е обобщение на ситуацията у нас. За любителите на черния хумор по-добре голи мацки в кръчмите, отколкото факли на площадите. Тази дивотия с момичето е нищо повече от истината, която не си признаваме. Истината, която ни е зомбирала да мълчим пред себе си и света.

Пари, разврат, дрога, далавера са новите модни икони на България. Огледайте се и ще откриете една такава икона в кафенето на ъгъла. Питам се как би реагирал на подобна изява дори вездесъщият властелин на фразата Остап Бендер. Вероятно с любимия му израз: "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се".

Има и друго - никой не е в състояние да ни ужижи, ако ние не искаме това. Истерията около клипа станал хит в мрежата има своето обяснение. Падението на морала у нас е исторически обосновано. Унижението е хляб за отношенията ни днес. Унижават ни монополи и безполови лидери, унижават ни от Изток и от Запад. Изобщо унижението е бензин в двигателя на най-новата ни история.

Подиграваме се на гърците, но историята помни храбрия подвиг на Атина, която се изправя срещу могъщата войска на Дарий и в един ден се спасява от робство и унижение. Но ние обичаме да ни "таковат" - политици, мутри, наркобосове изобщо паплач всякаква. Така от едно раздиращо нормалното човешко съзнание видео с голо момиче можем да заключим.

"Не е по силите ни да върнем вчерашния ден, но можем да спечелим или загубим утрешния!"

(цитат Линдън Джонсън - След като има дълга кариера в Конгреса, Джонсън става тридесет и седмия вицепрезидент на САЩ, а през 1963 г. встъпва в президентството след успешното покушение срещу Джон Ф. Кенеди. Той е един от основните лидери на Демократическата партия.)



Тагове:   дяволска оргия,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13762660
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930