Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2013 14:54 - СТЕФАН ГАМИЗОВ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА, ЗАЩО НЕ ПРАВИ ПАРТИЯ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
0



Стефан Гамизов

Много хора ме питат, защо не участвам в изборите и не създам партия. Благодаря им, че ми вярват и са готови да ме подкрепят. Искам и аз да им отговоря на очакванията, преди всичко с честност. Затова искам да обясня позицията си:

 1. Няма време за честно действие, защото изборите бяха "издърпани" бързо напред за да не се допусне истинска промяна.

 2. Не мога да съм безотговорен, както другите публични лица, защото който се занимава с политика определя съдбата на много хора. Ако не го направя както трябва, няма да си свърша работата. А това значи някой да страда и лъжата да продължи.

 3. Нищо не може да се направи правилно и полезно за обществото за няколко седмици. Проблемите в България се трупат от десетки години. За да се разрешат е нужна професионална политическа и гражданска "армия". С четници и опълчение, битка срещу професионални убийци не може да се спечели. За такава "армия" трябват време и пари. Такава "армия" ще има, но ми трябва време.

 4. Не трябва да спирам да правя, каквото правя сега. Никой не знае, каква задкулисна битка водя денонощно. В България беше извършен преврат и хората стоящи зад него са безпощадни. Те защитават твърде много милиарди, които имат да взимат в съдружие с корпорации с огромно влияние през следващите 10-на години. Всичко за което говоря са престъпления. Няма друг, който да продължава да се съпротивлява срещу тях в момента. Недопустима е дори идеята да се занимавам с друго точно в този момент. Ако и последната съпротива изчезне, с нея ще изчезнат и последните възможности за някакво спасение от тези злодеи.

 Знам, че казаното е отчайващо. Знам, че хората изнемогват и искат бързо решение. Знам, че българите имат нужда от "спасителна мисия". Това е невъзможно да се организира за няколко седмици при реалността с какво Зло си имаме работа в България. Трябва да сте готови на задружни действия, жертви и да не позволявате да ни разделят, ако искате да постигнем успех. Това не е протест за няколко дни, а безпощадна война.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13755162
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930